Kõik, mis buumer323 postitas
-
320i (4.0i v8) sedaan 90 - buumer323
Hinnaks jäi 1200 aga kutid valetasid et lsd ka all aga polnd Pole ime et see eest nii keere oli:D
-
Viska
-
Me need olime jah:D touringul polnud ka üvd. Need kõverad detailid vahetasin välja korralike vastu
-
Sest kupee kere ja asjad on valma aga süda tuleb uus osta, võimsam:P Eks sellega vaeva nähtud ka
-
Hetkel on auto seis selline Juttu küll on vähe teemas aga küll see ka tuleb. Autost peale ehitamist- tagumised el aknad originaal tweetrid lsd hi-fi võimendi kohtvalgustitega peegel IS- lisa Simons resonaatorid ja lõpu pütiks Eisenmann must lagi smoke suunad
-
Kuna masin tahtis üle värvi siis sai valitud ka uus värv, FORDI Panther black Ostetud sai ka coiloverid M20b25 sai asendatud mu sinise kupee mootoriga m60b40 Vahetatud sai esimesed uksed, pagassi luuk, kapott, esipõll, katuseluuk.
-
Paneks siis ka uuesti enda e30 siia ülesse, tegemist on siis kunagise OJA87 autoga. Sai tükk aega jälgitud selle auto käimist ühest perest perre ja lõpuks ta minu hoovi saigi. Autost endast Sedaan kerega Kahevärviline nahksisu m20b25 manuaal Auto ise oli halvas seisukorras Pidurikettad Vanad jupid küljest Augud läbi Numbritulede paneel sai uus Uued tiivad ja esipõll Küljekarbid mõlemad sama koha pealt läbi
-
M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
Mda sa lubad asju müüa ja lepid aegu kokku kui naguni ei müü või pole tuju! Sõber sõitis kaugelt kohale käru ja värkidega.. aga ss sa ei vastand enam telefonile.
-
2013 riided, meened, trükised
Kui kellegil üle helesinine L suurus särk siis võib kirjutada postkasti:P Ise tellisin kaks musta L ja sobib ideaalselt
-
M:Simons roostevabast 2 x 2 1/2" reso.
Korra all käinud Hind 70 euri. Toote kood on U3463DR
- M 324td 2,4 85kw
-
2013 riided, meened, trükised
2 T-särki musta- L
-
M: e30 324td 92a touring
]Panen müüki kuna uus valmis pm. Masin ise sinist värvi, all sportvedrud ja taga on ka kangemad amordid, 2*el akent, el peeglid, must lagi, koeravõrk, pagassi kate, sportistmed(kulund nagu tavaliselt), must põhjavaip, hella black tuled(homemade), vändaga katuseluuk, teisaldatav kärukonks, 6 nupuline kompu, toonklaasid taga 15% ja ees 50%, plokisoojendus. Vigadest- uste all ääres esineb roostet(mitte midagi hullu), ja mõni rooste täpp siin ja seal. All on 15" uued plekk veljed koos talvekatega. Hinnas 1000 euri. Piltidel olevaid velgi pole enam!
- M: 16*9 borbet t
-
M: 16*9 borbet t
Trax ma ei saa sule ps saata aga nr on 5242503
-
Pean tegema siis
-
lihtsalt veljed
-
Veljed hetkel tallinnas, üks velg keevitatud(sees pool kiri et keevitus ei pea õhku)
- M: 16*9 borbet t
-
M: 16 laiendatud plekid. 8' ja 10' (NB! vajavad tegemist)
Need minu
-
M: 2 sportistet Silverstone
Otseselt kupee omad pole aga annab sobitada:P Hind kukkus 100 euri peale.
-
150 eurtsi
-
-
Suvine kokkutulek 7-8 juuli Oore puhkealal
Ma tulen
- M: e30 324td touring 92a.
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus