Hüppa postitusse

Marko S

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Marko S postitas

1. Päris aus olla, siis pole ma viitsinud ennast kokku võtta ja kirjutada siia midagi.Tegelikult vahepeal on juhtunud palju.Keretööd tehtud, osaliselt olen tööga rahul, osaliselt mitte.Aga sellest ma siin ei viitsi jahuma hakata. Sai veel vahetatud hulgaliselt juppe.Kogu esisild on uus.Uued lemförderi õõtsad,rooliotsad,stabikapuksid,stabika kondid.Vahetatud sai ka üks katkine vedru, ning uued amordipadjad.Taga on ka uued vedrud, uued amordipadjad.Sillatalapuksid on veel tegemata, ei jõudnud ajaliselt.Truumu juures käidud, mootoris on kõik korras, va pihustid.Sain teised pihustid, kuid nendega ei tööta ka just kõige paremini.Spidoblokis ei pea enam kella vaatama, vaid näen ka muid asju.Vana ja koleda rooli vahetasin M-Tech I vastu, mis oli mu touringus.See jõudis ka lõpuks minu kätte. Nokkimist veel on, võtan rahulikult.Kiiret pole.Aga nüüd, mõni pilt. Tänusõnad lähevad edasi kõikidele abikätele, kes viitsisid mässata ja abiks olla!
  2. Aus olla, siis veel mitte.Seisab tartus, lähen alles 2 nädala pärast järgi talle.Ja siis on vaja veel heitgaasid üle vaadata, miks need paigast on.Lähen 27'dal Truumu Diagnostikasse jutule, vaatame mida targad mehed räägivad.Ja muidugi siis oleks siin pool vett vaja ülevaatuselt läbi pääseda.Saab olema jälle pool kuni kolmveerand tundi küünte närimist.
  3. See, et ülevaatus puudu, seda ma tean.Seisis eelmisel omanikul 3 aastat garaazis.Kindlustuse osas jään vastuse võlgu.
  4. Päris huvitavaid asju saab siin pool 3.50.- eest teada.Kogu omanike jms ajalugu.
  5. Ei! See tartus ja täitsa metallimeeste näputöö osakond.
  6. Aega läks, aga asja sai.Löpuks siis "lekkisid" internetti pildid mu kallist armukesest.Auto seisab siiani tartus.Lähen detsembri paiku talle järgi sinna.Sai siis lastud vahetada karbid, tagumised tiivakaared, tagumine pöll korrastatud ja nipet/näpet veel.Siin siis möni töendusmaterjal sellest tööst. Paremas tuuleklaasi nurgas oli kah algeid roostest, see sai lastud ka likvideerida : Tiivakaared said suts laiemaks lastud teha, et mahuks tulevikus laiem velg sinna sisse ära. :mrgreen:
  7. Vedru peaks mölemil olema sama.Lihtsalt tuleb välja jäikuse erinevus R6 vöi R4.
  8. Peaks mainima, et sellise korrakaitsja peaks juba pöhimötte pärast lahti laskma.Kust selliseid tehakse, tegelikult ka ? See ei ole normaalne, kui mul on auto täisoriginaal ja mingi vend leiab, et udutuled on liiga madalal ? Ja autole ei ole keelatud panna madaldust vöi mis ? Milleks neid madaldusvedrusid ja coile siis müüakse ? Kui nad tahavad madaldusega kah keppida, siis tuleb vötta TUV paber, mis töestab, et need on sellele autole möeldud ja asi vask.
  9. Kui juba vahetad, siis nr 7 pista ka uus.
  10. Mees teab, mida mees teeb! Loodame siis varsti radadel näha.
  11. Mind huvitaks plekkvelgedega tegelev firma.Nimelt oleks vaja veljed laiemaks saada + keskava ja podivalemi muudatus.Miks ? Selliseid velgi lihtsalt 4x100 pole tehud.
  12. M-Tech I ringiga 320 müügis.Hind on ka suht hea ja piltidelt tundub välimus korralik.Eks seda saab siis näha, kui plastikud eemaldad.... http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1167281
  13. Häid trammi ja bussi mikse : http://liquidevolution.blogspot.com
  14. No millest selline jutt? Kuna siin paar nädalat tagasi oli raske gaasijalaga ülemiste parklas.Anti ikka korralikult pähe.Just vaatasime foorumikaaslastega, et tuttav pill.Kui numbrit nägin, siis sai selgeks, et Indreku vana valge arm.Ma saan aru, et köik me teeme vahel ulakusi autoga, aga milleks sellist jura korraldada parklas, teiste autode vahel ? Ma olen alati öelnud, et virumaa pinnal on piisavalt legaalseid üritusi, kust osa vötta.Aga noh, iga mees on oma p***e eest vastutav.
  15. Ma peaks olema köikide eelduste kohaselt 22 detsember tartus.Kui näete soome numbriga saani liikumas, siis see olen mina. Täpsustan, et saani ees pole pöhjapötru ega ka saanis jöulupukki.
  16. Kasutaja m20b20 liikur.
  17. Need on minu touringu alt tulnud veljed, margiks WSL. Ilma värvita nägid nad välja sellised :
  18. Minu teada mitte.Võibola millimeetri, kui sedagi.Aga siiski pead võtma vahelaagrist lahti ja siis kas nuudist lahti või siis lased nii palju tagasilla alla, et saad tagant otsast kardaani kätte.
  19. Ma ei ole kyll päris kindel, aga minu teada tugilaagrit vahetades tulebki ta yhele poole väikese nurga alla panna.Kas ma olen valesti aru saanud, kuid kuskilt on körva jäänud selline versioon asjast.
  20. Lisan ka paar pilti.
  21. Minu silmis ära rikutud auto.Okei, arusaadav, et ringraja söiduks tehtud, kuid milleks see E46 "stail" M3 stange oli vaja sinna ette pookida ? 30000.- $ on palju selle eest.Oleks tegemist originaaliga, siis vöibolla jah.Kuigi originaali vist nii odavalt ei saagi enam ?
  22. Täiesti juhuslikult sattus mu käsutusse selline vidin.Mitte vajalik asi hetkel, kuid hea hinna korral vöib ju soetada.
  23. Eks meile köigile meeldivad paljad naised.
  24. Tere! Ei leidnud kuskilt teemat, siis kirjutan siia.Nimelt mul on vaja kontrollida, kas hammasrihm on öiges hambas vöi ei.Aga kas üleval nuka juures on kuskil märgid nagu M20'el ? Vöi on selle jaoks mingid spetsiaalset rakist vaja ? Äkki hoopis täpse silmagaa meest ? Mootoriks siis M40B16 ja arvatavasti (100% kindel pole)on hammasrihm ühe hambaga mööda pandud.Aga kuidas seda siis kontrollida ? T: Marko Leidsin internetiavarusest pildid, loodan, et aitab kedagi veel.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.