Kõik, mis meelis36 postitas
-
BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
Jep sai täitsa eixiga proovitud ma olen ka täitsa enam kui kindel et see on toimiv asi. no eks homme õhtuks saab aimu vast millega tegemist, iseasi muidugi kui ma selle alla saan kas ma ka samapäev arvutiette jõuan ma arvan et mind võib igalpool Tallinnas sõitmas näha siis ja aga palun kui huvi suur ja näed astu juurde ja küsi
-
Novot jälle vähe targem aga too lsd oma siis paremate määrimisomadustega või mis neil siis vahet on ?
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
tuus aga jätan mõnele laadukale selle lõbu
-
Sai siin ostetud kasutajalt eix22 IXi tagudiffer 3.91 typ188 visco panin sinna ka juba uue mingi mobil dulvac 75w90 lsd õli sisse (forsis umbes 16-17€) vana õli oli juba McDonaldsi fritüüriõli värvi saavutanud. Ja ega nüüd pole midagi kui reedel saab selle alla arvatavasti kui herr garaaaziomanik alt ei vea. Koos diffriga vahetusse ka juba gardaani vahepukk ja leevendi/muhv või kuidaspidi kellegile arusaadavam on. Eks ma siis annan teada nagu ma eixile lubasin, et kas toimib ja kuidas toimib, sisse piiludes tundus küll üsna soliidne. Ja nii on nagu elu käib.
-
Ei sai ka siin üks äge õhtu masin ära nähtud. jumala äge pill kuid nipet näpet mädanes siis ülejäänd tundus esmapilgul vahva, muide ma kaevasin ka ikka selle transportöörlindi välja ja sobivad tükid lõigatud juba aga kuhu neid kõige mõistlikum kinnitada ? sul ei vaadanud kuidas pandud.
-
Suveks jah, talveks on need 14" mingid volvo veljed ka täitsa normaalsed. Pole hetkel pilte nendest plekkidest ja kaamera pole ka enam minu käes, niiet läheb aega sellega .
-
Vahepeal pidurid okeiks teinud, õlivahetus sai tehtud, lambda all, sai ka truumus diagnostikas ära käidud pandi klapid paika ja kontrolliti üleüldiselt üle. Ahjaa vahepeal lasin ka plekkveljed laiaks keevitada 2x8" ja 2x7,5" ja ära pulberdada matt valgeks. Täna suurest igavusest vaatasin et pole ammu pilte lisand ma siis mõningad kiiruga tegin.
-
Pean tänama Nõmme linnaosa hästi organiseeritud teede heakorra eest ! Nimelt minu tänavat on see talv 1 kord lükatud ennem Monikat niiet võite ise arvata et millised on teeolud ja tänu sellele sain kohe aimu asjadest mis kiirkorras vaja vahetada.Jäin enda majaees autoga kinni ja tõmbas tagapiduri torud puruks. Lambda pole ka kohale jõudnud.
-
väljalase all ja hääled on ilusad kahjuks ei saa monica tõttu madala autoga liikuma kuna meie tänaval sahk ei käi eriti siis las seisab niikuinii ootab kohe kohe ees lambda vahetus
-
Pole midagi ammu kirjutanud, auto liigub ikka jõuliselt edasi pole seisma jäänud ega midagi. Täna sai masin viidud Renaldo juurde mäealusesse, tuleb alla torukollektor ja 2.5" väljalaske süsteem. Kui see tehtud siis varsti teeb ka kaanetööd ära. Eks vaatab kuidas ressursiga on, esialgu lõpetaks 1 asja ära siis vaatab edasi.
-
318i Touring - Zius
Sai masinat sõles täna nähtud (kui ei eksi) sõitsin töö transitiga mööda, mul lihtsalt pole sõnu ... SWEET !
-
Kindlustused ja möllud jälle olemas ning auto uuesti liikvel, mitte midagi erilist pole teinud, nipet näpet siit sealt ainult. Jagajakaas ja rootor said vahetatud. Suuremad plaanid järgmiseks kuuks väike tööde nimekiri mis tahavad tegemist: *Koni ring *bensiinipaak *piduritorud ja üldse pidurid üle vaadata *e36 võimuga latt Kindlasti on midagi veel aga hetkel kiiruga ei plahvata kui miskit juurde tuleb eks siis saab ka juttu. Ahjaa talvekad said ka alla visatud.
-
Vahepeal ühtteist juhtund siis. Auto sai vahepeal aeda seisma jäetud kui uuesti käima tahtsin panna oli sidur ära kadunud, hakkasin lahkama ja vahetasin kohe ka peasilindri ära ... kui kanalipeale sain siis sain aru et olen ,üle selle silindri vahetusega saand, kuna viga peitus hoopis töösilindris. Kohe lähen vahetan ka selle ära. Kuna chipitud mootoriga muutuvad alatasa erinevad kurvid väga lõbusaks eriti vihmaga, siis sai sebitud ka vähe asisem rool, et ilma võimuta oleks lihtsam lapata ja et rool istuks käes ilusti. Valitud sai OMP corsica 90mm sügav rool 350mm ümbermõõduga, tahtsin küll 330mm aga ilma võimuta võtsin ikkagi suurema. mingid pilti ka et aru saada mis rool on (PS. pilt on illustreeriv)
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima 2010 2 Oktoober laup.
olen samuti IN
-
Peale pikka jamamist sain chipi kätte ja sõber elektroonik viskas ta mulle sisse. Mootor on hoopis elavam ja erksam, mina olen väga rahul.
-
Täna jõudis kauaoodatud pakk siis Ecuadorilt, saabus sõber chip. Eks ma õhtul viskan sisse ja siis vaatame kuidas asi on annan teilegi teada
-
kas sul 15" plekid all ? kui jah siis mis auto omad, tahaks endale ka selliseid
-
320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
täitsa kena lennuaparaat. Recarode eest ka suur tänu väga spetsid on, kiiret sõitu on kohe teine tera teha
-
Nonii täna sai veits osturallit tehtud, sebisin alpine type g kompod ette koos tweeteritega ja filtritega. Sai ostetud veel gardaani vahepukk uus ja ¹arniir ka. Kõlaritest niipalju et just lõpetasime ühendamise ja nüüd on raadiot ka kuulda nii et ei pea lapsel kõrvakilesid purustama. Timm värk.
-
Nagu öeldake esimene läheb ikka aiataha. Järgmine kord olen targem , aga ega hetkel ei taha lahti ka neid kookida enam, hetkel 100 muud tähtsamat asja mille kallal pead vaevata. Alt ääred kellegi eelmise poolt mastiksiga tehtud who knows kui kunagi värvimiseni jõuab siis teeb inimlikuks , aga ei praegu puhastasin ära ja panin uue mastiksi nüüd ilus must aga seda tegin alles täna.vot
-
tean jep et sinu omad aga eks ma pean nüüd selle teadmisega edasi elama >D
-
just... mul olid mingid isetehtud ees aga mõtlesin et pullipärast prooviks neid, kes teab kumb nüüd parem lahendus on...kui üle viskab vahetab tagasi teiste kulmude või originaali vastu. Ma ei tea vast oleks kena kui oleks ikka kerevärvi ka.
-
Ikka ootan seda chippi võiks juba saabuda aga seniks sai paar pilti jutujätkuks tehtud. Siuke ta siis on suts tahab siit sealt veel nokitsemist ikka. kere tahaks ka uut värvi kuna pisivigu on palju aga mitte midagi õudsat.
-
chip sai ka ära tellitud eks 2 nädala pärast umbes peaks tulemusi nägema
-
Eile sai lõpuks pika nuputamise ja pusimise peale need manta recarod sisse, istmed väga mugavad. Kinnituse lahendasin nii et lõhkusin siiniosa kupee tavaliselt istmelt alt ära natuke nelikant toru ja keevitust ja valmis ta oligi. Kahjuks üles alla ei saa liigutada aga kõrguse panime paika ja edasi tagasi liigub ilusti. Mina olen rahul. Täna siis arvatavasti tellib ebayst chipi ka ära.