-
O: Pre FL 320i spidomeetrit
Tere otsin korralikku spidomeetrit pre fl 320i-le. PM või 5128339.
-
O: pre fl korralikud tagatuled
Just nimelt sel põhjusel jah...
-
O: pre fl korralikud tagatuled
Tere otsin pre fl korralikke tagatulesi. Olen nõus head raha maksma või vahetuseks heas seisukorras startece pakkuma.
-
Erinevad e30 kerega masinad varuosadeks (lisandus 316i sedaan)
Tervitus, ei lase Sulle miski pärast privaatsõnumit kirjutada. Pre-faceliftile korralikke tagatulesi pole pakkuda?
-
O: E30 pre-faceliftile juppe
Tervitus! Otsin enda kabriole juppe. - Kroomist tagastange keskmine osa, peab olema sirge. - Bavaria C originaalraadiot - Originaaltagatulesid - Komplektset tööriistakomplekti Kui kellelgi midagi pakkuda, siis palun kirjutada postkasti või helistada 5128339.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
https://autoplius.lt/skelbimai/bmw-318-kabrioletas-roadster-1986-benzinas-4854090.html Kas keegi sellest autost teab midagi? Jubedalt kaua vahelduva eduga müügis olnud, samas piltidelt tundub ju täitsa ilus.
-
Eks ta ilmselt ole, kurat kus tahab ikka vahelt röövida
-
Nõus, väga vinge asi, oleks vaid raha
-
Infoks niipalju, et see punane ix seisab seal samas platsi peal siiani. Lisandunud on 325ix must kupee, mis mulle rohkem huvi pakkus. Käisin lähemalt vaatamas, roostet jagub. Kõige hullemas seisus paistis olevat juhipoolne uks. Sisu tundus täitsa korralik. Omanikku ennast kohapeal ei olnud, helistades ütles hinnaks 6000€... Mõni pilt ka:
-
M: E30 1.8 87a 400eur
Sisu pilte oleks?
-
No ütleme siis nii, et 100% kindel ei saa olla, aga facebookis ühel pildil taga näha autopliuse suurt silti. Kahtlen, et neid Lõuna-Saksamaal leiab ja Eestis see ettevõte minu teada enam ei toimeta.
-
Leedust, aga see ei pruugi absoluutselt oluline olla. Loodan, et üks hea e30 jälle Eesti pinnale lisandunud
-
M: 1989 320i kabriolett
Paneme teema lukku.
-
Võib pakkuda endapoolse hinna. Sooviksin enne talve enda garaaži ruumi juurde teha.
-
Nagu kirjas on, siis infot saab telefoni teel. Kellel huvi sellist autot osta, see ka tavaliselt helistab .
dirtythirty
Foorumikasutaja
-
Registreerus
-
Viimati külastas