Kõik, mis Silver Horn postitas
-
M: E30 r6 sedaani vedrud
- O: pööreteandur
Vaja oleks m20b20 95kw mootorile pööreteandurit.- "Respect Your Elders" kleepsud
Sama küsimus?- K: Esirattad nurga all väljapoole.
Ei ole hm! Tänud info eest.- K: Esirattad nurga all väljapoole.
Kas see on võimalik, et saada naad otseks? Või on ok nii ka ringi sõita. Kõik jubinad esisillas vahetatud.- "Respect Your Elders" kleepsud
Paluks ka 2tk.- Mootori hääl kõigub
Viga leitud! Veaks oli paagi õhutusklapp polnud sisselaskekollektori küljes.- Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016
Ühe vana! on teise uus- Mootori hääl kõigub
Tänan vaatan veel kord üle.- Mootori hääl kõigub
Kas Viga võib olla mustust täis tühikäigu mootor?- Mootori hääl kõigub
Tere. Selline probleem, et mootori hääl kõigub üles ja alla tühikäigul, samas pöörded tahhokal paigas ja nii nagu gaasi annad veidi on kõik ok. Läheb kenasti kohe pöördesse, mootor m20b20 95kw.- Lobamokkade rubriik
Mul olemas, Tallinn nõmme- Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016
Väga tore saan ka selleks ajaks auto liikuma.Nii, et tulemas.- Jahutus
Selge lähen tegutsema. Tänud.- Jahutus
Tere Selline küsimus kuidas kindlaks teha, et veepump toimib ja samas termosaat avaneb korralikult. Kuna m20b20 esimesed kävitused peale paigaldamist. Ei tahaks keema ja kaant kõveraks lasta. Tänan- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Mina ütleks kui auto meeldib ja oled sellega rahul siis pole nagu vahet kus kohast toodud.- M: Roolikate
- Lobamokkade rubriik
Mina sain õiged näidud ette kui panin toas poti keema ja kraadiklaasiga mõõtsin palju vee temp. on ja sain takistuse ära mõõta vastavalt.- Lobamokkade rubriik
Aga E30 puhul on hea, et hakkab mõistus veel peale. Siiani pole olnud veel ületamatud probleemi.- Lobamokkade rubriik
Fanaasia lendab ja sellel pole piire- M:Uued suverehvid
Kaua see pakkumine kehtib?- M: E30 r6 sedaani vedrud
Müüa siis korralikud r6 sedaani orginaal vedrud. Esimesed ja tagumised hinna soov 20.- euri- Lobamokkade rubriik
Mul vaja H2-st uste hingede rem.komplekti.- Lobamokkade rubriik
Alvadi.ee pakub soojendus radiaatorit.- Lobamokkade rubriik
Meeldiv kui oleme! peaaegu igas maailmaa nurgas. - O: pööreteandur
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus