Hüppa postitusse

ingvar

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ingvar postitas

1. ingvar vastas Palu postitusele asukohas Autod
    Mis aasta?
  2. ingvar vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Äkki sillastendi minna?
  3. Küsiks, et mis see parem hind on? Stance lehel E30 mudelile ei pannud tähele, et pakutaks. Palju reklaami tehtud erinevates postitustes stance poe kohta, aga infot väga pole.
  4. Tere! Sooviks Tallinnas neid asju leida pre kupeele: Konsool nupuaukudeta. Peeglid mustad klaasidega. Tagumine osa koos tuhatoosiga. Korralik esimene stangeplastik kogus ulatuses. Kui keegi huvitub vahetusest, endal peeglid veidi ratsitud värviga, keskkonsool aknatõstuki nupu aukudega, muidu korralik. Tagumine konsooli osa tuhatoosi juurest veidi katki.
  5. ingvar lisas postituse asukohas Varuosad
    Ideaalis ainult peegliklaase. Täna olen Pärnus. Homsest Tallinnas. Oleks koheselt vaja
  6. Üht klappi soovin. Vars 6.97mm, klapi osa 40mm 95kw 1987 E30. Tallinn
  7. ingvar lisas postituse asukohas Tuuninguks vajalik
    lip spoiler pagasnikule - ideaalis mtech 1, sobib ka muu
  8. ingvar lisas postituse asukohas Varuosad
    Hea, kui saaks pealinnas mõlemad. Kriitiline on parempoolne, mida enam pole üldse.
  9. ingvar lisas postituse asukohas Varuosad
    Tere. Soovin osta toimiva M20B25 mootori koos käigukastiga.
  10. ingvar vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Kui olid mustad veljed, siis minu pruut hoopis pre kupeega. Mõned päevad tagasi nägin lasnamäele piritalt tõustes halli facelift kupeed näitsikuga. Täna oli kummaline seik, kus samas kohas sõitis mu taga mõnisada meetrit punane pre kupee nagu mul, kaabuga mees oli roolis. Jube palju rullikaid viimasel ajal, kevad käes.
  11. ingvar lisas postituse asukohas Varuosad
    Otsin pagasnikule kas siis mtech 1, IS või miski muu lip.
  12. ingvar vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Tegelikult eile just parkisin ta ära, talveks puhkama.
  13. Ostan 2 pealkirjas nimetatud flantsi tsentreerimisrõngastega.
  14. Muutsin esimest postitust veidi. Otsin endiselt.
  15. Otsin ikka
  16. Vaja oleks viisakas seisus: Tagumine tuhatoos Esimene tuhatoos Pilil näidatud parempoolne sisemine mingisugune liist(pildil vasak) R6 Madaldusvedrud ette -40 Tallinn

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus