Kõik, mis ingvar postitas
- M: E30 veerev kupee kere 800eur
-
Lobamokkade rubriik
Äkki sillastendi minna?
-
O: Madaldusvedrud e30 R6 2d
Küsiks, et mis see parem hind on? Stance lehel E30 mudelile ei pannud tähele, et pakutaks. Palju reklaami tehtud erinevates postitustes stance poe kohta, aga infot väga pole.
-
O: tume aknalaud, konsool, küljepeeglid, stangeplastik
Tere! Sooviks Tallinnas neid asju leida pre kupeele: Konsool nupuaukudeta. Peeglid mustad klaasidega. Tagumine osa koos tuhatoosiga. Korralik esimene stangeplastik kogus ulatuses. Kui keegi huvitub vahetusest, endal peeglid veidi ratsitud värviga, keskkonsool aknatõstuki nupu aukudega, muidu korralik. Tagumine konsooli osa tuhatoosi juurest veidi katki.
-
O: küljepeeglid
Ideaalis ainult peegliklaase. Täna olen Pärnus. Homsest Tallinnas. Oleks koheselt vaja
-
O: M20B20 sisselaske klapp
Üht klappi soovin. Vars 6.97mm, klapi osa 40mm 95kw 1987 E30. Tallinn
-
O: MT1 lip spoiler
lip spoiler pagasnikule - ideaalis mtech 1, sobib ka muu
-
O: Küljepeeglid
Hea, kui saaks pealinnas mõlemad. Kriitiline on parempoolne, mida enam pole üldse.
-
O: M20B25 mootor
Tere. Soovin osta toimiva M20B25 mootori koos käigukastiga.
-
Kes, kus ja keda nägi
Kui olid mustad veljed, siis minu pruut hoopis pre kupeega. Mõned päevad tagasi nägin lasnamäele piritalt tõustes halli facelift kupeed näitsikuga. Täna oli kummaline seik, kus samas kohas sõitis mu taga mõnisada meetrit punane pre kupee nagu mul, kaabuga mees oli roolis. Jube palju rullikaid viimasel ajal, kevad käes.
-
O: Pagassi lip spoiler
Otsin pagasnikule kas siis mtech 1, IS või miski muu lip.
-
KALENDER 2016 - HÄÄLETUS
52x12
-
Kes, kus ja keda nägi
Tegelikult eile just parkisin ta ära, talveks puhkama.
-
2016. aasta kalendripildid
- 2016. aasta kalendripildid
- O: flantsid 4x100 25-45mm
Ostan 2 pealkirjas nimetatud flantsi tsentreerimisrõngastega.- O: R6 -40 madaldus ette, tuhatoosid
Muutsin esimest postitust veidi. Otsin endiselt.- O: R6 -40 madaldus ette, tuhatoosid
Otsin ikka- O: R6 -40 madaldus ette, tuhatoosid
Vaja oleks viisakas seisus: Tagumine tuhatoos Esimene tuhatoos Pilil näidatud parempoolne sisemine mingisugune liist(pildil vasak) R6 Madaldusvedrud ette -40 Tallinn - 2016. aasta kalendripildid
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus