Hüppa postitusse

soonikx

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis soonikx postitas

1. Praegu on üsna halvad seisud selle rahalise poolega, kuid teeme kõik võimaliku, et Sakusse kohale jõuaksime.
  2. Vahepeal asi kõvasti edasi arenenud. Tulin just ka rulli pealt. 354kw/630nm rattast. Sai väga safe seadega ning 30kw kindlasti varu veel.
  3. Esimest? Tagumist? Edit: Kiiruga ei taibanud ära. Sain aru juba. Mul peaks vedelema mõlemad õõtsad, kuid vääga roosteses seisus.
  4. Läikiv must kindlasti, mattmust väga "russilik". Lisaks minu arust ei sobi väga E30nele ning hooldamine on ka natuke spetsiifilisem.
  5. Pakkuda müügiks siis järgnevaid juppe: 1) Tumeda tooniga kupee tagumised küljeklaasid 2) 2x Tagaklaas. 1 tooniga üks ilma 3) Tagaakna ning taga küljeakende tihendid 4) Salongi soojendi kupatus koos kõigega 5) Kaitsmeplokk + mingit juhtmestikku 6) tagumised õõtsad 7) tagumiste küljeakende liistud Asuvad Tõrvas. Kokkuleppel saab ka Tallinna. Kontakti saab Ps-iga.
  6. Pakkuda müüa kerge klaaskiust luuk. Uus ja krunditud. 50.- Asub Tõrvas. Kokkuleppel saab ka Tartu/ Tallinn.
  7. Saaks enda auto juba valmis siis saaks teise auto suuremalt ette võtta, oleks tiimi pilt ka kohe ilusam. Igatahes endiselt, kui kellegil mõtteid, tuttavaid või endal ettevõte mida ta reklaamida sooviks ning läheks minu tegevusalaga kokku siis olen pakkumistele avatud ning saame läbi rääkida!
  8. Asju ikka on veel teha omajagu
  9. Margus Mangus-el on legaalselt kaar arvel. Minu tiimikaaslase autol ka siin lähiajal võtame legaalseks, eks siis kirjutan kuidas läks.
  10. Polükarbonaadist teen aknad. Ostsin tartust "pro plastik"-ust.
  11. Üritan olla. Eks ilmselt veel toosama nädala neljap saan dünose.
  12. Ma päris hästi ei tea mis mul selle esiotsaga saab. See praegune 15" käib juba vastu tiiba.... ja seda velge sinna ei taha kohe kuidagi kätta. Hea pildi materjal pole minu käes praegu, uue nädala algul saan pildid kätte, esimesed millel siis kvaliteeti ka on Klaasid lähevad plastikust jah, taga küljeaknad panin täna külge, kuid tagaakna mõõduga panin puusse vähe, pean tuleval nädalal uue tüki plastikut ostma. Vurr ja downpipe, ventilaator ja radikas ka küljes.
  13. Tükk tüki haaval ikka edeneb. Sai ajutiselt üks Schwitzeri vurr ka ostetud. Kellele huvi peaks pakkuda siis asi ka müüa. Tutikas vidin.
  14. Tõrva hind kahjuks päris kirves. Soovitan: Green Drift Team garaas Viljandis Ning Simkusracing lätis. Väga hea töö/hind ning saad ka sertifikaadi.
  15. mul pakkuda juhi poolne küljekarp
  16. Ega jah, ei saa head ilma halvata, et teised ka aru saaks siis transpordi käigus suudeti tagaluuk minema lennutada. Õnneks siiski leiti üles kuskilt teeäärest. Pole õnneks hullu midagi, asi siiski nii kerge, et tuul kandis päris hellalt vastu maad. Pääseb pahtli ja värvi parandusega. Müügiks pakkuda mul siiski tavaline luuk mitte M3 luuk.
  17. Mul pakkuda müügiks üks klaaskiust kerge tagaluuk ja juhipoolne m3 klaaskist karp mis tahab nats tööd saada.
  18. Tiivad tulidki gupist nii. Eestis üks drifti kutt tegi need tiivad ise täpselt wisefabi laiusega sobivaks. Need siis jah driftspecial tìivad siiski.
  19. Kõvasti odavam ja kiirem oleks olnud lihtsalt eelmise hooaja pillile lihtsalt mootori upgrade teha ja tuld, kuid vaadates praegust tulemust siis vaevalt keegi aru saab algul, et tegu on sama autoga Jõudu ja motivatsiooni isegi jagub veel kuid vaadates mis rahad kuluvad osavõtu tasudele, sarjamaksule, litsentsile + reeglite muudatustest tulenevate asjade ostmisest siis ressurssi hakkab nappima Igatahes natuke nüüd juhtus jälle.
  20. Ma võin sulle müüa 044 replica pumba. tutikas. 35 euri. ma usun, et teeb paremat tööd.
  21. Nädalavahetusel sai külge kruvitud ja toimima pandud täieliku uuenduskuuri läbinud pidurid, õhutatud sidur. Valmis ka tiimi fb leht: https://www.facebook.com/TeamKnightdrift?ref=notif&notif_t=page_new_likes Paha ei tee kui meeldib vajutad! Ning nüüd lõpuks jõuab vist värvimiseni ja nädala lõpuks peaks saama värvitud.
  22. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=borbet+center&_from=R40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xborbet+center+sticker.TRS0&_nkw=borbet+center+sticker&ghostText=&_sacat=0 Ja näiteks kohe esimene rivist. Alla poole liikudes leiab natuke teistsugused ka.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.