Hüppa postitusse

soonikx

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis soonikx postitas

1. Selle M-tech1 cabrioga Eestis on lihtsalt see teema, et kui eix seda vaatama läheb siis võib keretöödega ikka algust tegema hakata kohe Ning samas võtta 3 tuhandene kabrio ning sinna see 12 tuhat sisse panna saaks ilmselt uue väärse sõiduki.
  2. Igaüks räägib head müügijuttu. Terve maailm neid bbs replicaid täis, ka eesti. Tuttavatel ka neid kaks jooksu ning pole häda mitte midagi. Kui kaevu suurusest august läbi paned siis on iga velg kõver 8 laiaga saab veel täitsa flantsi panna.
  3. http://server.pure-pf.com/webshop2/index.php?id_category=97&controller=category&id_lang=1 Neid asju võid usaldada ma arvan.
  4. Päris ära ei raatsi kohe visata, Või vahetan akna väntade vastu. 1) juhtestikku + kaitsmekarp 2) pagasiluugi nupp + lukk 3) tulede lüliti 4) mingi relee mis pagasnikus on
  5. Saksa on saksa.
  6. Kõige odavama hiinaka saab 32 naelaga ebayst. Kodumaalt mai oska hetkel pakkudagi kust saab.
  7. Müüa uus strutbar. Alumiinium 40.- Asub Lõuna Eestis, Tõrvas. Ühendust saab Ps-iga
  8. VIDEO! https://www.facebook.com/kaily.poola/videos/10203888967127076/ Kvalifikatsiooni esimene ring, 75.7 punkti. Nurga eest 25p / joone eest max 30. Teine ring tuli 67.5p. Joone eest jällegi max 30p Kiiruse eest muidugi kaotasin rõõmsalt punkte, sest minu 205 15" rehv pole suuteline sõitma sama kiirelt kui pro klassi 265 laiad pool slikid. Ning üleüldine video üritusest ka!
  9. Väga kõva üritus oli igatahes. Auto ehmatas korra ära täitsa, aju läks lolliks ning ei lülitanud jahutus ventilaatorit käima, läks keema kohapeal ning lennutas paisupaagi väiksema korgi pealt minema ning keiser mis välja purskas oli 3m kõrgune. Sain vendi käima, panime uue vee sisse ning hinge kinni hoides panin pilli käima, et kas on kaan kõver või ei, ja ennäe imet, pill käis nagu uus ning sai kvalli sõitudele mindud. Kvallis ilusad kaks ringi. Mõlemal ringil joone eest max 30 punkti. Parimaks osutus esimene ring 75.7 punkti, ehk siis 11nes 40nest. Tandemites kahjuks liigse kiiruse püüdmisega mida 15tolli rehv ei suutnud libisesin esimest kurvist välja ning oligi sõit rikutud. Sellegi poolest, väga rahul olen, siiski täis pro klassi üritus kus pooled poisid 265 pool slikkidega
  10. Läks meelest infot anda kuid osalen ka eile ja täna aset leidval Nez-il Võrumaal. Üli mõnus põhjagaasi rada. Kes saav tulgu kindlalt vaatama. Läks meelest infot anda kuid osalen ka eile ja täna aset leidval Nez-il Võrumaal. Üli mõnus põhjagaasi rada. Kes saav tulgu kindlalt vaatama.
  11. Hetkel siiski minu oma. Birger sõidab üsna vähese rõhuga, kuid mõtleb ka siin parema kütusesegu peale.
  12. Ostan driftikale pooltelgesid. Sobivad ka ühekaupa. Hea oleks kui jämedad, kuid võtan ka paar peenikest ligi. Pakkumised privasse.
  13. Hullasime korraliku päeva Kiltsil. Mingiaeg saab videomaterjali ka.
  14. Müüa kaks 18" tollist kahe osalist Style 42 velge. Poldid kõik olemas. Samuti pakkuda ka üks 17" tolline Style42. 18tollised kokku 180.- 17 tolline 30.- Asuvad Tõrvas, Valgamaal. Transport kokkuleppel võimalik Tartu/Tallinn/Viljandi
  15. Termostaadi kohta tehti minule just selgeks, et päris ära võtta ei tohi vaid peaks plaadi keevitama ette väiksele ringile vms.
  16. Ma täpselt ei teagi aga vist 10nes. HD valige kindlasti.
  17. NIi, nüüd lõpuks saan tagumiku diivanile maha ja rahus üht külma õllet nautida. Pilte ja materjali igasugust: Video Õhtulehelt kuhu kohe esimesse kaadrisse sattusin: http://www.ohtuleht.ee/676765/ohtulehe-video-ja-tossugalerii-suurhalli-drift-loppes-ullatusmehe-voiduga Esimesel pildil tegu Top 16 tandemi sõiduga, kus punane oma vabalthingava V8,15" rehvi ja nurgaga kiirust palju kaotas ning mina 17" tolliga mõni hetk ennem seda talla põhja tagusin ning pildi tegemisest sekund hiljem talle esirattaga tagatiiva otsa lendasin.
  18. Kvall tehtud. Nüüd top 16!
  19. Esimene päev õnnestunud! Kasutaja razer vasakul. Tulge homme kaema!
  20. Tihendipind sai ikka kinni kaetud jaa. Aga no asi oli nii hull, et 5 minutiga olid küünlad täiesti õli sisse uppunud, rääkimata veel mis väljalaske kolde peale immitses. Mul üks kaan veel, kuid too samuti pulbrist tulnud, eks näha ole mis saab. Kõik ikka viimasel minutil.
  21. Autot näeb ja saab Saku Suurhalli juures reedel ja laupäeval täitsa näha ja katsuda. Võitlen ikka veel klapikambrikaane lekkega. Pealt kaane pulbrist tulemist ei jää kohe mitte kuidagi pidama. Sai tutika tihendiga proovitud, ikka ei miskit. Sai silikooniga proovitud, läks paremaks kuid ikka lekib. Neljapäeval proovin teist kaant. Ja ütlen ära kohe, et tuulutus toimib ja pole umbes.
  22. Peaaegu. Pidimegi kahe autoga sõitma minema kuid teisel autol läks enne ära minekut just roolikardaani kummimuhv pooleks. Ja kardaan sai ühe igapäeva auto alt võetud korraks.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.