Hüppa postitusse

risto21

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis risto21 postitas

1. Tänud, jäi su M-tech-le ka pilk peale. Need pikad kilomeetrid tulevad väga aeglaselt, kuna viimasel ajal olen sõitnud ca 100km/ kuus
  2. Tundub, et mu klaasivahetus sai teemajätku Ma ei tea aga mul on uus klaas küll väga ilusti nüüd ees, ja ei oleks kujutanud ette mingite nööride või asjadega seda teha. Nii nagu ma seda protsessi oma teemas kirjeldasin tundub mulle kõige loogilisem
  3. Avastasin, et küünlajuhtmel on mingi lugeja, mis on küljest murdumas, ilmselt sellest mootor puterdab?
  4. Tükimat aega on häirinud mootori ebaühtlane töötamine, eriti külmast peast. Mootor natuke puterdab ja käib ebaühtlaselt, soojast peast käib paremini aga annab ikka tunda, samas pöördeid hoiab ilusti ja ei kõigu. Mingi aeg tagasi avastasin väljaviske kollektori juures ühe mootori anduri, mille kaabel oli katki, panin uue kaabli sellele ning tundus, nagu käiks paremini ja justkui oleks korras, kuid täna ei ole ma mootori töötamisega ikkagi rahul Ise olen mõelnud alustuseks vahetada süüteküünlad ja juhtmed. Oskab keegi head nõu anda, milles võib viga olla? Tänud ette...
  5. Kas seal on lubatud autoga sõita Täitsa viisakas masin. Sellist stange lisa oleks minu masinale ka vist vaja
  6. Nii, klaas vahetatud, aega võttis umbes 45 min. Vahetus on E30-l ikka lihtsamast lihtsam: Kõigepealt kiil välja, siis vaikselt meelitad klaasi seestpoolt väljapoole, et üle välise serva tuleks ja ongi klaas väljas, tihend jääb kere külge. Uue klaasi panekul täpselt samamoodi meelitad klaasi serva taha tagasi. Kiilu tagasi panekul on juba vähe raskem teema: Mina surusin kiilul kõigepealt välise ringi soonde ja siis kiilu sisemisel serval kasutasin sellist kodust abivahendit: Armatuuri siduja Väga hästi toimis, teed fairiga natuke libedamaks, kahekesi peab tegema, üks tõmbab sellega ees ja teine surub näppudega järgi, muidugi sellega tuleb väga ettevaatlik olla, et klaasi ja tihendit ära ei lõhuks. Uus klaas siis ees, klaas on õrna roheka tooniga ning rohelise toonribaga, päris mõnus
  7. Miks siis üldse võtsid selle töö 450 euroga, kui välja ei tule? Arvutused tehakse ikka ennem tööd Piltidelt tundub ju töö isegi täitsa ok, lihtsalt värvi on puudu jäänud , järgmine kord lase eelarve kellegil teisel teha, et värvi ikka igale poole jaguks
  8. Täna sain uue esiklaasi, toonribaga Teil käib see vahetus kindlasti pimesilmi ehk jagaksite mulle ka õpetussõnu
  9. Ma ise mõtlesin seda sama aga kuna seda saab timmerdada, siis vb nii hull ei ole. Sinu pildil olevad on ikka korralikult ära sulanud, mis ajaga need selliseks on läinud? Eks ma pean vast ikka siis need 3w- sed sinna tagasi panema
  10. Mul näitas koguaeg, et paak on täis, mis on muidugi väga meeldiv
  11. Tere! Masin sai esisillale natuke uusi juppe juurde ja kruvikas tuli kohale, nüüd komplekt koos Võtsin spidoka lahti, bena seieri kõikumine oli seotud väga lihtsa vea tõttu- mutter ja seib oli puudu Nüüd hoiab ilusti õiget asendit. Spidol sai ka kõik pirnid üle vaadatud, paar tk oli läbi, need sai uute vastu vahetatud. Taustvalgustuse asendasin 3w pirnid 5w pirnide vastu, loodan, et sellest midagi ei juhtu aga valgustus on nüüd kuidagi mõnusamalt erksam, samas saab maha timmerdada, kui vaja. Klaasipesu andis häiret. Jällegi lihtne viga- kuna pistik liigub seal 360 kraadi, siis keegi oli selle millegipärast allapoole keeranud, siis näitab tasemeandur tühja paaki, kuigi paak on täis, pistik peab olema ülesse suunatud Väike poose ka esituledest E30 omades ei hakka vist kunagi igav, alati leiab seal mingit tegevust
  12. Kas ettemaksuks ei piisanud esialgu ainult materjalide ostmiseks? Tolmutäppe ja jookse saab edukalt korrastada aga poolikult värvitud detailidega pole muud kui uuesti teha
  13. Jep sama mõõduga ja sobivad ilusti, 3 tk mul ongi juba E34 omad olemas aga 1 on endiselt puudu, lähitule klaasi pole kusagilt võtta E30 klaase ei liigu praktiliselt üldse, va HELLA vms kallimad aga need pms juba uue tule hinnaga.
  14. Helistasin, ei ole seal kohapeal ega saa ka hetkel tellida, tarnija on vist kõigil üks. Hetkel vist ainuke lootus, kui kellegil on uus tuleklaas lattu jäänud. Teab keegi veel soovitada, kust küsida?
  15. UM-st täitsa võimalik saada tellimusel sellist musta peaga kruvikat, see nädal peaks kätte saama, hind jah 5euri, nüüd saab komplekti ilusti kokku, tänud GTA Selle tuleklaasiga on jah hetkel tuuga, värskendan juba paar nädalat alvadi ja allcar varuosade laoseisu, mis on 0 ja nad ei oska öelda ka millal võiks tulla . Hetkel vana klaas liimita ees. autotrade.ee helistada ei saa, kuna kodukal pole ühtegi kontakti ja e-mail-le pole ta veel vastanud. GTA, kui sul täistuledele klaase vaja, siis neid on hetkel seal saada ja hind ca 5euri tk. Eks neid klaase peaks ka endale paar tk varuks ostma, sest need on võrreldes HELLA või BOSH klaasidega tunduvamalt õhemad ning ka kergemini võiksemast kivilöögist katki minema.
  16. Mina vaatasin viimast müüja poolt saadetud pilti ning tegin sellest järeldused Kui te sellised nagu sassi pildil saate, siis ma ei kahtlegi, et need ei sobiks sinna ning oleksin kindlasti ka teiega koos tellimusel ühinendud.
  17. Siin tunduvad üsna asjalikud matid 30 euriga. Kirjelduses on ka, et võimalik erinevad värvikombinatsioonid pinnakattel ja äärisel. https://vparts.eu/ad/bmw_3_e30_8394/cfDrnaHxaIMs
  18. Väga ilus cabrio ja muidugi see velg on ikka 5+ sinna alla
  19. Tervitus! Vahepeal natuke jälle täiendanud masinat Tänud -elav- le, temalt sain puudu oleva võtmete komplekti. Kellel sinna orig. kruvikeerajat pakkuda oleks? BMW foorumist sain uue preface 325i tagapüti, nüüd on masin päris muheda häälega kohe Tänud leks-le, temalt sain tulede ristid. Nüüd on tuled mõnusalt tumedad, samas valgustus endine ehk ei mõjuta need ristid ja muu selline tegevus valgustust halvemaks. Ostsin ka uued klaasid, mis teeb asja palju värskemaks. (1 luuptule klaas veel puudu, ootan kuni saabub kesklattu. Kui keegi teab, kust peale alvadi ja allcar neid veel võib saada, siis oleksin tänulik selle info eest).
  20. Tere, Hetkel loobun, kuna tagumised matid piltide järgi ilmselt ei sobi sinna. Oleks hea, kui saaks hiljem tellijatelt tagasisidet sobivusest/ mittesobivusest. Kui sobivad, siis pole probleemi 4-5 liikmeline seltsokond uuesti kokku ajada ning tellida, sest hind ca 20eur on ju üpriski hea.
  21. Pildilt tunduvad need tagumised matid kuidagi liiga suured (pikad), kas on ikka õigete mõõtudega ja kas mahuvad ikka ära? Minu kupeel on tagumised matid väga väikesed. Võibolla peaks neid mõõte müüja käest üle täpsustama? Kui mõõdud sobivad, siis oleks ka võtja kupee kere mattidele.
  22. Kellelgi summutipüti paigalduskomplekti on pakkuda (vitsad ja kummirõngad)? Ülejäänud asjad olemas, va esiklaas.
  23. Sobib tõesti E34 klaasid, proovisin Alvadis järgi (seal ainult 1 müügis). Tänud info eest. Allcar-st tellisin siis sisemised täistule klaasid aga vaja oleks ka lähitule klaase, mis on mõlemas kohas otsas. Teab keegi veel soovitada, kust klaase saada peale ALVADI ja ALLCAR?
  24. Küsisin sealt aga ta väidab, et E34 omad ei sobi sinna. Oled kindel et sobivad?
  25. Võib ka korralikud kasutatud klaasid olla, on kellegil?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.