Hüppa postitusse

risto21

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis risto21 postitas

1. 215/40 16, siis ca 5km erinevus
  2. Kas 205 laius 9" veljele liiga kitsas ei jää?
  3. Ostan uued või kasutatud rehvid.
  4. Mitu tolli, mis ET?
  5. Sellel autol on olnud varasemalt ka ees ja taga 9x16", lihtsalt ET oli vist 15, ju see ikka nii palju mõjutab. 7,5" veljel ei ole erilist randi sügavust sellepärast võtsin kõik 9".
  6. Lihv ei aita, ma arvan, et ca 3-5mm, siis saaks vast velje liikuma, aga väike vahe võiks ka seal olla, ehk alates 10mm tuleks ikkagi flantsiga arvestada.
  7. Velgedel tootjat või firmat nagu polegi vist kirjas, seega ei oska öelda. Aga veljed on reaalis väga ilusad ning üsna kvaliteetselt tehtud, eks seda vastupidavust saab siis Eesti teedel katsetada . Sai need tellitud koos ühe inimesega Inglismaalt. Veljed on üsna laiad 9x16" ja ET on 20. Esimesed veljed lähevad selle ET-ga vastu suportit. Hetkel proovisin alla ol.ol. 20mm flantsidega, kuid siis jääb koopast liiga välja. 8-10mm flants oleks ideaalne, seega hetkel otsin neid ja siis vaatab edasi kuidas jääb. Rehvid oleks sinna peale vist norm 215/40 R16? Kellegil mingit head rehvi auku pole, kust vähe soodsamalt saaks? 20mm flantsidega: Ilma flantsita:
  8. Mitu kompl kokku tellisid?
  9. Kui kogu eelnev mansaft koos, siis telli ära, uusi inimesi pole mõtet enam oodata, aega oli piisavalt
  10. Tere, Vaja siis nimetatud flantse 4x100. Pakkumised PS. Risto
  11. Ok. Minu poolest võid sa ka laupäeva õhtul tellida, vb nädala sees on ta tööl ja ei satu netti.
  12. Rullikas sai täna uued suvepapud
  13. Kandsin üle 23,50eur. Mitu kindlat võtjat juba koos on? 6 tk ikka saame kokku?
  14. 8 kompl koos, loodan, et kõik ikka endiselt soovivad: risto21 grimes Chulo Riho eix22 001WSK zaz965zaz (2tk)
  15. Hääled on mõnusad ja seda "looma" annab teel taltsutada
  16. Chulo, võta siis asjaajamine enda peale. Ma arvan, et järgmise nädala alguses võiksid ära tellida. risto21 grimes Chulo Riho eix22 001WSK Väike arvutus: Hetkel 6 inimest. Matid: 14,9x6=89,4eur Saatmine: 17,5+(5x1,9)= 27eur Kokku: 116,4:6=19,4eur Et chulo saaks orgunni eest tasuta matid, siis oleks 116,4:5= 23,28eur Kui 10 inimest saaks kokku, siis oleks: Matid: 14,9x10=149eur Saatmine: 17,5+(9x1,9)=34,6eur Kokku: 183,6:10=18,36eur Et chulo saaks orgunni eest tasuta matid, siis oleks 183,6:9= 20,4eur
  17. Ok. Aga kes siis telliks? Kui vähe rohkem tahtjaid tuleks, siis võiks ka nii teha, et tellija saaks matid tasuta asja ajamise eest, igaüks paneks selle eest paar euri juurde.
  18. Kui on teada, kes tellimise enda peale võtab, siis võiks mingi kuupäeva kokku leppida. Keegi eelmisest tellimusest võiks kommenteerida, kuidas kupeesse sobisid?
  19. 4 inimest koos: risto21 grimes Chulo Riho 4 kompl ostul tuleks siis arvutuste järgi 20,07 eur/kompl. Põhimõtteliselt tasuvuselt rohkem polekski rahvast juurde vaja, kuna edasi väheneks summa juba ainult mõned sendid. Minul endal ei ole võimalik e-bay-st asju osta. Kes teist võtaks tellimise enda peale? Mina saaksin enda osa kohe ära kanda.
  20. Nagu aru saan, siis eksisin sobivuses ja kahetsen, et kambakaga ei liitunud Kas keegi viitsiks veel selle tellimisega tegeleda? Äkki saaks veel 7 inimest kokku? R
  21. Mina sain FORSS-st selle munaka puksi ca 9 euriga, võid uurida sealt ka teisi pukse. Vaja endal see ära vahetada, kuna käigukang on "vedel" ei püsi normaalselt püsti, loodan, et saan omal selle jubina vahetusel asja korda
  22. Kas mõtled sellist asja?
  23. Hea mõte! Ka mina otsisin ennem klaasivahetamist nii foorumist, kui ka mujalt netist mingit head õpetusmaterjali, kuidas lihtsalt ja õige meetodiga klaasi vahetada, kuid ei leidnud midagi aga õnneks klaasi vahetamisel sujus kõik iseenesest Kes vähegi auto kallal midagi teha oskab, saab ka sellega hakkama.
  24. Vaatan, et sul värvimine ju täitsa käpas, värvind siis terve auto juba ise üle, oleks suure summa raha ja närve kokku hoidnud ja kui midagi p....e läheks, siis poleks kedagi süüdistada, kui iseennast

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.