-
Lukus
Esiistme mehhanismid toimivad? Piltide pealt liiga hästi aru ei saa 😕
-
325IX '88 - janek1
Vabandust, jäi täpsustamata - tagumistes tuledes kollane pirn. Ei teagi miks või kuidas see kollane nendesse MHW-des on
-
325IX '88 - janek1
Kevadsuve kasutasin muidu sõidukeid ja juuli alguses hooldus ja liikvele SN 301 558 Talvega spidoplokis tujurikkuja kinni jäänud ja tahhomeeter tegi trikke aga õppind mehed ja head riistad tegid korda. TÜV sattus see aasta eriti korralik ülevaataja - esimene asi oli mõõta, ega rattad koopast liiga väljas pole aga korduv pandi seetõttu, et udutuledes vale värv (kollakas)
- O: udutule pistik
- O: udutule pistik
-
325IX '88 - janek1
Aprilli keskpaigas hakkasin jälle vaikselt liikuma. sn 295 188 Kõigepealt siis viisin värvimehe juurde: kapott ja katus said värvitud + karp korda tehtud - rumalasti tõstsin eelmine aasta Lisaks panin külge uue antenni ja tellisin H2 hunniku laiendite kinnitamise tüübleid, et ka see korralikult tagasi saaks.
-
325IX '88 - janek1
Hooaeg läbi aga pole see aasta veel miskit kirjutanud. Talvel lasin korda teha istmete kinnnitusrelsid ja pleekunud õhuvõturestid klaasi all Kevadel kohe sai vahetatud kogu sumbutaja tagumine osa Ajasin garagest välja kevadel siis oli kella peal 289 482 Ja hetkel siis oleme uuesti garages tagasi - ees kettad vahetatud ja paagi tuulutus vaja veel remontida
-
M: Velg 7*16´ ET 37; 4*100
Uus kevad, veljed ikka garages ootavad uut omanikku
-
O: Valuveljed originaal BMW325ix
Talverattad peal, hea meelega annaks koos nendega . hinda pean mõtlema
-
O: FL tagatuled
Korralikud Tln-s, järsku ka siis 50? Vahetasin endal mhw vastu ?
-
Laenutaks orignaalmõõdus rattaid.
Nii, viisin ühed rattad sinna veel lisaks aga need on seal ikka kitsad 185/65 R15 https://photos.google.com/u/1/share/AF1QipN6zD0KdBgkRlJSYkNFFdldVYR-e8QOAaXmRuPfvEeQv7u-NkrXDwJBPHRrWfKhnQ?key=dlVZb1BYeGZZOWpPdEF3a2RpX2s2WEJjNjFzRDNB
-
Laenutaks orignaalmõõdus rattaid.
Mul garages seisavad kärjed aga mis rehv peal, seda küll ei mäleta. Mälu järgi oli 15ˇ - asuvad Laagris, homme võin minna läbi ja vaadata mis see mõõt on.
-
Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016
Tänud eilse mõnuse päeva eest. Nagu ma eile ütlesin - pagana hea on ikka oma voodis ärgata. Kuigi see kojujõudmise viimased pool tundi olid ika keerulised aga vähemalt sain kohe Valga piiril selgeks et hindasin ennast õigesti. Härrased politseinikud lasid juba teist korda päevas puhuda Viljandis tegin veel ühele tütarlapsele Statoilist taksoteenust ja vaatamata sellele st Sygic lasi mul läbi Mustla sõita olin ikkagi 1:35 kodus. Tänud korraldajatele ja järgmine kord siis pikemalt.
-
325IX '88 - janek1
Tegin õli/filtri vahetuse ls:286 249 Täna käisin ülevaatusel ls: 286 386. tagumiste udutulede lüliti pullib natuke ja vasak udu eest ei lülitu. Muidu tipp-topp ja võib julgelt suvele vastu minna. Õhtul keerasin külge juba eelmisel aastal ostetud MHW, suur tänu -kaido-
-
325IX '88 - janek1
Tühimass passis 1280 kg.