Kõik, mis m20b20 postitas
-
BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
Trax üritab igalpool olla lahe. Närvi ajavad sellised kelkivad postid autode vigadest jne! Aga teemasse niipalju, et ilus kuut
-
323 teistmoodi silmadega
Kui müügi mõtted siis saada mulle postkasti tel nr. või helista mulle ise 55 983 010. Kert
-
323 teistmoodi silmadega
Maru ilus Miks tal 2 pukseerimis konksu ees on?
-
Paljud teist sõidavad talvel rullidega?
ma vist liigutan enda oma ka talvel. Said moto toimima ilusti?
-
Suve lõpu kokkutulek 22.10
Tervitus. sry et kohale ei jõudnud autojuht kadus ära ja enda tervis alles täna hakkab korda minema. Palju autosid oli?
-
Sul paar km lühem maa ka ju
-
Täna läheb sünnipäeva tähistamiseks. Kui ootamatusi ei esine ja kaine sang ebakaineks ei otsusta hakata, siis on Cabrio lõbusa seltskonnaga ka olemas
-
Cabrio katus
Vaevalt erinev on. Hoovastikust on tingitud katuse avamine jne. Valgas üks vend kellele meeldib neid el katuseid remontida, kui peaks huvi pakkuma
-
318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
Hetkel oleks koos sinuga vist 3 katust vaja. võiks uurida suurema tellimuse puhul hinda. Homme helistan ühele sadulsepale.
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Nii, sai siis täna koju tuldud. Täna sain hakkama lollusega, nimelt sikupilli statoilis mõtlesin et teenenne pikkasõitu tuled puhtaksklaasipesu harjaga. Udutuledolidpõlenud mingit aega ja läks see teine udutul klaas ka momentaalselt mõrasse Akut tarbib ka keegi seismise ajal, peab põhjust selgitama hakkama. Kojujõudes vaatasin toodud jubinad üle ja olen vägarahul 86 aastal toodetud detail.
-
M20B25 Fuel ecometer ei tööta.
Mis sellega teed nigunii võtab kõik ära:)
-
Et siis lukku läks 23.10 mis mulle maru hästi sobib 8) ?
-
BMW 316it (design edition) '93 - Renx320
Marko Renx ehitab su tulevast autot ?
-
Pole väga süvenenud, aga pildi ta ette võtab. midagi tundub nagu puudu olevat aga ei tea. Kisun vist kogu süsteemiga maha. Sai täna autoga 350 km liigeldud ja kütusekulu väga hull ei olegi sõidumõnu see eest on tasemel +püsikiirushoidja Päeva miinus on purunenud klaasiga udutuli (maal sai tee äärest oksaga pihta vist raibe).
-
Minuoma ka ei näe nii bling bling välja kui näiteks eixi rull
-
Lobamokkade rubriik
kui liigub, siis mis hinnaklassis m teh 1 tagatiib on?
-
Pole neid stangesid veel saanud, kuid loodan et nad ikka külge rändavad siia Katus on päevakorras ja tahaks enne kui Martini juurde värvimisse läheb ära soetada
-
Veidi seda kaalu sinna on pandud kunagi jah Tagatiib peaks Zenderi oma olema, aga kui saan korraliku luugi korraliku lip spoileriga siis vahetan selle meelsasti ära
-
Auto siis käis täna ülevaatusel ja läbis selle probleemideta Ülevaatuse sainsiis 2013/03 Väike fänn sirgumas Sai siisvahepeal paigaldatud Hammasrihm-rullik, mootoriõli-filter, geneka rihm, roolivõimu rihm, ¹arniir ja rootor kuna vana lahtivõttes kukkus 3 jupiks :shock: Ametlikult teedel paar nädalat ja siis värvimehe juurde:D
-
BMW 325iX Kupee '88 - Sharp
On küll!!minu kunagisest ja taavi00 praegusest 324td'st läks janni kätte ja see vist parseldas edasi. See ix suvelõpu rullimisele ka tuleb?
-
BMW 325iX Kupee '88 - Sharp
See õhurestis olev kell oli alpine. Ja seal olid erinevad temp näiturid ja surve näiturid.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Aa et sellel üritusel kõlbab käia jh
-
Lobamokkade rubriik
siit foorumist? Pole nagu mulle silma jäänud.
-
Lobamokkade rubriik
Või naine on ära läinud omal algatusel(sõbral selline juhus just)
-
Tõenäoliselt Tallinnas. Kuupäev mida pakutakse kohe üldse ei soosi mind