Hüppa postitusse

m20b20

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis m20b20 postitas

1. Tere. Mis arvavad E30 huvilised, teeks 31.07.15 20:00 ajal väikese kohvi ka jutuajamise kusagil? Teie kolmapäevakuga ei saa liituda, aga homme oleks mahti. Kas oleks tulijaid ja kus kokku saada ? Kert
  2. Soomes 300 euriga retrotuuninyut E30'le
  3. Soovin osta korraliku 3.23TYP168 diffrit. 3.45 olemas mida ennem otsisin. +358 4O7 O77 838 või PS'i.
  4. Võtsite mind vist kuulda ja läksite õlut jooma tublid (Y)
  5. Võin öelda, et kallimalt ostetud rullile kui 5k saab ka tuimalt 4k sisse toppida kui uusi tükke kasutada Mõtetu vaidlus teil siin Rull on nigunii raha auk, olgu ta 200 eurine või 4000 eurine. Nõudlus ja pakkumine määravad hinna anyway Hinnad siin kui ka saksas suht sama tase v.a. et seal pakkumisi rohkem. Mis te tühja vaidlete, üks õlu parem
  6. Renks on bondi venna pilli näinud ka
  7. Pitäjänmäel BLY vms nr tähtedega hõbehall kupee just tuiskas mööda Edit: Nüüd konalas sama pill 464BLY
  8. Cd boxi värk. Viisakas lahendus aga ilmselt järelturu asi.
  9. Üks kast vedeleb millel 5 käik teeb häält. 15€
  10. üle 3 aasta vaikus ja pildi lingid ka hapuks läinud
  11. Oli kokkutulekul kogunemisel ka Bauhofi parklas Proov numbritega
  12. kui ma nüüd ei eksi siis kapotiall äkki suur relee paneb segast. Pikk must relee kaitsmekarbis.
  13. Nägin ka tanelit helistades ütles et just olla Leks vastu sõitnud
  14. Autode järgi otsustades oli seal vähe rahvast.
  15. Eks seal tolle parkimisega on nii et sõidad ja tsekid kus vaba nurka leidub
  16. Sa viili oma tigerwheeli välja krt
  17. Vabandan kui kellelegi liiga olen teinud, aga kirjutasin Pühapäeva õhtul n.ö. tutvustava teksti ajakirjanikule ja lootes et sellele järgneb põhjalikum intervjuu. Pole varem ajakirjandusega kokku puutunud ja ei osanud arvata et üldse paberlehes kajastust leiab. Baur 325e kindlasti väga rariteetne auto jah. Intervjuu on kahe inimese jutust kokku pandud sinna. Ennast esile tõsta ei soovinud ja kedagi peale enda ei süüdista
  18. Reimol minu materjal käes. Loodame et tuleva nädala jooksul ta saab Bad Ass video kokku
  19. See on poolik artikkel kahjuks ja vigadega.
  20. Paberil Valgamaalases ka veidi juttu.
  21. Lubasin valgamaalane.ee lehel kasutada siin jagatud linkidel olevaid ürituse fotosid. Loodan et see on ok, kui mitte siis kirjuta mulle Täiendatud artikkel galeriiga http://www.valgamaalane.ee/3258063/galerii-valgas-toimus-vanade-bmwde-kokkutulek
  22. Vahendan sõbra soovi. E30'le soov 16 valuvelgi osta 4x100 auguvahega. ET peab olema E30 sobi Telefon: viis viis 548 774
  23. Trvp tänud et viitsisid vedada seal valimisi koos Margoga jne Nalja sai korralikult ja mina olen väga rahul. Maru palju ilusaid ja huvitavaid autosid oli:) Voorimehes seljanka tiks oli (Y) kahju et meid nii vähe sinna aftekale tuli Trvp summa võib jääda igaühel vabalt valituks Ei ole kohustust, on võimalus toetada

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.