Kõik, mis m20b20 postitas
-
31.07.15 20:00 Tartus väike kohvi ja jutuajamine?
Tere. Mis arvavad E30 huvilised, teeks 31.07.15 20:00 ajal väikese kohvi ka jutuajamise kusagil? Teie kolmapäevakuga ei saa liituda, aga homme oleks mahti. Kas oleks tulijaid ja kus kokku saada ? Kert
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
-
O: Recaro plastikuid, erinevaid pre juppe jne. Uuendatud!
☆ vaja endiselt
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
- O: Nüüd TYP168 3.23 diffri
Soovin osta korraliku 3.23TYP168 diffrit. 3.45 olemas mida ennem otsisin. +358 4O7 O77 838 või PS'i.- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Võtsite mind vist kuulda ja läksite õlut jooma tublid (Y)- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Võin öelda, et kallimalt ostetud rullile kui 5k saab ka tuimalt 4k sisse toppida kui uusi tükke kasutada Mõtetu vaidlus teil siin Rull on nigunii raha auk, olgu ta 200 eurine või 4000 eurine. Nõudlus ja pakkumine määravad hinna anyway Hinnad siin kui ka saksas suht sama tase v.a. et seal pakkumisi rohkem. Mis te tühja vaidlete, üks õlu parem- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Renks on bondi venna pilli näinud ka- Kes, kus ja keda nägi
Pitäjänmäel BLY vms nr tähtedega hõbehall kupee just tuiskas mööda Edit: Nüüd konalas sama pill 464BLY- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Cd boxi värk. Viisakas lahendus aga ilmselt järelturu asi.- O: m42 käigukasti
Üks kast vedeleb millel 5 käik teeb häält. 15€- BMW 325 ACS3 cabrio '89 - kurjam
üle 3 aasta vaikus ja pildi lingid ka hapuks läinud- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Oli kokkutulekul kogunemisel ka Bauhofi parklas Proov numbritega- Kojamehed ja klaasipesur hakkasid lambist tööle
kui ma nüüd ei eksi siis kapotiall äkki suur relee paneb segast. Pikk must relee kaitsmekarbis.- Kes, kus ja keda nägi
Nägin ka tanelit helistades ütles et just olla Leks vastu sõitnud- Lobamokkade rubriik
Autode järgi otsustades oli seal vähe rahvast.- Lobamokkade rubriik
Eks seal tolle parkimisega on nii et sõidad ja tsekid kus vaba nurka leidub- Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Sa viili oma tigerwheeli välja krt- Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Vabandan kui kellelegi liiga olen teinud, aga kirjutasin Pühapäeva õhtul n.ö. tutvustava teksti ajakirjanikule ja lootes et sellele järgneb põhjalikum intervjuu. Pole varem ajakirjandusega kokku puutunud ja ei osanud arvata et üldse paberlehes kajastust leiab. Baur 325e kindlasti väga rariteetne auto jah. Intervjuu on kahe inimese jutust kokku pandud sinna. Ennast esile tõsta ei soovinud ja kedagi peale enda ei süüdista- Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Reimol minu materjal käes. Loodame et tuleva nädala jooksul ta saab Bad Ass video kokku- Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
See on poolik artikkel kahjuks ja vigadega.- Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
- Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Lubasin valgamaalane.ee lehel kasutada siin jagatud linkidel olevaid ürituse fotosid. Loodan et see on ok, kui mitte siis kirjuta mulle Täiendatud artikkel galeriiga http://www.valgamaalane.ee/3258063/galerii-valgas-toimus-vanade-bmwde-kokkutulek- O: 16" 4×100 velgi E30'le
Vahendan sõbra soovi. E30'le soov 16 valuvelgi osta 4x100 auguvahega. ET peab olema E30 sobi Telefon: viis viis 548 774- Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Trvp tänud et viitsisid vedada seal valimisi koos Margoga jne Nalja sai korralikult ja mina olen väga rahul. Maru palju ilusaid ja huvitavaid autosid oli:) Voorimehes seljanka tiks oli (Y) kahju et meid nii vähe sinna aftekale tuli Trvp summa võib jääda igaühel vabalt valituks Ei ole kohustust, on võimalus toetada - O: Nüüd TYP168 3.23 diffri
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus