Kõik, mis buumer postitas
-
O/E30.320i.86 a.M-tech 1 stangesid+laiendeid
M-tehc 1 laiendite ring 180e. Esimene pragugega. 53863342
-
K. LSD oli
Castrolist ei taha kuulda, seda tean isegi. Alternatiive pakkuda siis. Mis tootja ja viskoosus?
-
E30 Tagasillatala Pukside vahetus
Mina teostan seda tööd 500.- eest ja aega võtab see pisut üle tunni.
-
Simply the bEST
Kas tuleb ka pildimaterjali? Sai ka läbi käidud ja nähtud eksootikat. Silm puhkas.
-
BMW 318i Baur TC '85 - richard
Olen ise seda autot vaatamas käinud, autoplats mu garaazi kõrval. Salong oli hea, kuid häirima jäi värvitöö ja kehvasti paigaldatud spoilerid. Muidu igati väärt ja stiilne masin. Edu!
-
BMW 318I '89 - Madis
Mul vedelevad ka sellised peeglid kui keegi on huvitatud 350.-
-
316 '88 - M-Tech
Saab enam paremaks minna? Väga viisakas masin.
-
320i (m20b25 turbo) 1989 - lepa
Olete seda mootorit siis näppinud w? Siis kui see auto veel minu oma oli, ei täheldanud küll et ta väga püss oleks olnud, aga öko oli küll.
-
320i kere ja IX mootorikoodiga 2,5 mootor.
-
320i touring '92 - Buumer
Nii siis, sai ükspäev lõppkiirust proovitud. 210km/h polnud probleem, kui diskorid vastu tulid ja 150km/h radarisse sai sõidetud. Saaab vist load ära anda??? Aga teel seisab ideaalselt selle madalduse ja koni jäikade amortidega.
- 320i touring '92 - Buumer
-
Jah, lähiajal teen ka IS ist teema. Aga autoga olen väga rahul.
-
Masin ostetud siis Leedust sealse e30 klubi liikme käest, kes masina aasta tagasi saksast tõi. Auto musta pärlmutri värvi ja pärineb aastast 1992 ja omab veel m20 2.0 mootorit. All on uued 4xkoni reguleeritavad amordid ja sinised sportvedrud madaldusega vähemalt -100mm. Väga jäik ja hea juhitavusega. 15 tollised valud TOYO PROXISTEGA ja uued piduri kettad ja klotsid. Lisavarustus: el peeglid soojendusega, el luuk, 4xel aknad, 2x istmesoojendused, nahksisu, recaro sportistmed, tulede korrektor, roolivõim, ABS, ees toontuled, taga ka, udutuled ees ja taga, pakiruumi eraldusvõrk, must lagi, parda kompuuter, sportsummuti, ees m-tech2 originaal spoiler ja sport rool MOMO, ning tweetrid esiustel. Mootor kuiv ja lekkevaba, klapid ka ei klõbise, edasi läheb päris käredalt. Lähi tuleviku plaanid on teisaldatav käru konks (kellel pakkuda) ja autot veidi kõrgemaks vaja saada. Karteri kaitse vaja ka alla nipitada, toonklaas. Mootoripoolepealt ei ole veel otsust langetanud kas m50 2,5 või IS i mootor. Autoga talvel ka vaja sõita ja m50 mootoriga see vist ei õnnestu, eriti veel naisterahval. Kohe ka pildid.
-
Enne oli ka väikese korpusega differ, (tohutu lõtkuga) ja uus on pärit 323i alt.