Kõik, mis Willard postitas
-
320i Touring '90 M20B25 "Rullkebab" - Ollu
Heale otsale said! Minupoolt mõnusat rullimist sulle
-
Lobamokkade rubriik
Esitasin h2-le päringu kojameeste puksi tellimiseks, eks näis kuna kohale jõuab. Sain Kaidolt hea hinnaga terve kojameeste süsteemi aga pole vist mõtet nagu tervet süsteemi vahetada kui nii väike viga on. Ehk siis see jupp nr. 6
-
Lobamokkade rubriik
http://www.youtube.com/watch?v=fbiktjtGgWQ&feature=share Soovin lund juba Antud videos olen sõbra masinaga, had fun.
-
Lobamokkade rubriik
Mul puuduvad eelnevad rikkumised, see täitsa esmane...ja ma ei tea kas kohe kohtusse kirjutada või kirjutada lõuna politseiprefektuurile...
-
Lobamokkade rubriik
Nojah, tol hetkel ma polnud päris teadlik, et nad tegutsevad valesti... Põhimõtteliselt paarutasin mis ma paarutasin seal parklas, aga see polnud ju põhjuseks...ta ei tulnud isegi autost välja peatamise ajal. Ja asi läheb kohtusse.
-
Lobamokkade rubriik
Liiklusseadus: § 200. Sõiduki peatamine ja tehnonõuetele vastavuse kontroll liiklusjärelevalve teostamisel (3) Sõiduk peatatakse kontrollimiseks, kui: 1) sõiduki juht või sõitja rikub käesolevast seadusest, eriseadustest või nende alusel kehtestatud õigusaktidest tulenevaid nõudeid; 2) sõiduki liikumise laad viitab sellele, et juht ei valitse sõidukit nõuetekohaselt; 3) sõiduki välimus viitab ohule, tehnilistele nõuetele mittevastavusele või liiklusõnnetuses osalemisele; 4) veose paigutus, kinnitus või tähistus ei ole nõuetekohased või 5) sõiduki müra või heitgaaside suitsusus viitab nõuetele mittevastavusele. Ma olin autost väljas ja läksin katkist esirehvi vaatama...siis tulevad nemad lähedale ja käsevad mul autosse istuda.Isegi vilkureid ei pannud tööle ega midag...jumala lamp ju... Autos sõimavad nad mind debiilikuks ja küsivad kas mul on mingi lapsepõlvetrauma... Rikkumise kirjeldus: (kirjutas politseinik) Juhtis mootorsõidukit, kontrollimisel puudusid esitamiseks tulekustuti, tõkkiskingad ja ohukolmnurk. Nad ei kontrollinud, ma lihtsalt ütlesin, et mul pole neid...ma olin ka nõus KOHESELT minema ostma nad tanklast...nemad ütlesid, et seda saad pärast teha...
-
Lobamokkade rubriik
sain 100 euri trahvi...puudus tulekustuti, tõkiskingad, ohukolmnurk...gg
-
Lobamokkade rubriik
täitsa p. avastasin et paremas suunatule ja udutule klaasis on mõra sees, pole mitte kuskile vastu sõitnud...
-
Tartu kokkutulek??
võibolla jõuan, võibolla mitte.
-
2014 Kalendri jaoks Pildid
Autor olen mina.
- O: bilstein b6/b8 amordid e30-le
-
Temp ei lähe normi
et siis mootoril pole midagi viga?
-
Temp ei lähe normi
jah aga mul ei ole keskel, mingi 2mm vasemal pool
-
Temp ei lähe normi
Vahetasin termostaadi ära ja õhutasin ära ka, temp on tsipa kõrgem kui varem oli, puhub nüüd efektiivsemalt kuuma, aga temp püsib ikka 85-87 kraadi juures kusagil. Või ongi see normaalne?
-
Kas on võimalik/mõtet taastada?
Sellises seisus tagumist põlle?
-
Tehase m20b20-le M21D24(meh pumbaga) swap?
Tänan kõiki kes vastasid Et siis lasen keevitada oma juustu 4.1 kokku ja lasen sellega niikaua kui laiali ning asemele panen talveks siis mingi pikema, kas 2.9 v 3.2 ülekandega. Sest hetkel sööb maanteel rohkem kui linnas :/
-
Tehase m20b20-le M21D24(meh pumbaga) swap?
Tere e30 rahvas! Tekkis huvi diiselmootori vastu kuna on vaja ökolt ringi liikuda! Asi on selles, et e30 mida ma oman on väga heas seisukorras nii tehnilise kui ka välimuse poole pealt, sellepärast ei tahagi seda vahetada mõne teise auto vastu. Ma ei oma mingit tehnilist haridust ning sellepärast küsingi hästi palju Miks just mehaanilise pumbaga? - väidetavalt saab sealt kruttida ise "jõudu" juurde mootorile...seda muidugi kunagi tulevikus, kui ressursid seda lubavad, sest mootori sisu on vaja tugevdada ka. Endal on peal m20b20...Küsimused siis järgmised, kas selline swap on võimalik? Mida ma "uue" mootori ostmisel tähele peaksin panema? Kas ma pean laskma muuta ka kardaani/käigukasti jms asju? Ning peamine küsimus - Mis teie, foorumlased arvate, kas on mõtet, kui tahan ökonoomsemalt ringi sõita?
-
Tartu kokkutulek??
Olin eile esimest korda ja ütleks, et päris tore oli. Välja arvatud kass muidugi.
-
Tartu kokkutulek??
Ajan ka platsi ennast oma maasturiga
- e30 küttepump vms?
-
K: ANTENN
Ah las ta olla, ega ta ei häiri, et ei tööta, raadiu funkab nagu peab.
-
K: ANTENN
Teen nüüd ennast naerualuseks...aga kuidas antenn üleskäib? Ma tõmbasin tagant katte ära vaatasin vapsee, seal see mootor...aga nuppu ei näe... Sees on originaalne makk.... Proovisin makist klõpsida igast nuppe aga vb lihtsalt pole töökorras see mootor siis