Kõik, mis TigeTikker postitas
- M: E30 325 141kw LUKKU!
- M: E30 325 141kw LUKKU!
-
M: E30 325 141kw LUKKU!
Müüa lõpetamatta projekt. Masinaks FL E30, vahelepantud 2.5L 141kw mootor. Masin käivitub/liigub. Lõpetamatta on summuti (lõpupüti osa), pidurid õhutada, esiklaas mõras, võibolla uut õhulugejat vaja. Kaasa saab ketas-tagasilla ja karterikaitse. Asukoht: Otepää Kontakt: 58857222 Hind: 1000€ (tingitav)
-
M: E30 FL M50b25 projekt.
mingi 1000€ või selle kanti
-
Alles!
-
Panen müüki oma projekti, mis üritasin mitu aastat üles ehitada aga jäi pooleli.Masinaks siis BMW E30 FL 2.5 vanos 141kw mootor E36 pealt tulnud. Masin käivitub/sõidab. Arvel ajutiselt maas. kaasa saab veel ketastega tagasilla ja alumiiniumist põhjakaitsme! Hinda ei oska praegu öelda aga võite ise pakkuda! ASUKOHT: OTEPÄÄ Kontakt: 58857222 Mõned pildid!
-
O:roolikardaani
Otsin E30 roolikardaani (roolivõimu oma). Kontakt: PS
-
M:e30 324D taastamiseks või juppideks! 250eur
Mis seal muidu taastada on, kas midagi väga hullu ei ole. Lihtsalt puudu olevad jupid külge ja siis saab valmis ??
-
M50 mootori paigaldus e30-le
minul on e28 mootori padjad ja ma kasutasin Golf 2 pidurivõimu,kuid pidi sisselaskekollel paar välist ribi maha lihvima et see ära.mahuks.
-
Automaat manuaaliks ?
Tere! Tekkis küsimus, et kui raske on teha automaatkäigukastiga auto manuaaliks. Mida vaja läheb ja kui keeruline see tegevus on? Ette tänades, TigeTikker
-
e36 küttepump ?
On see võimalik, et e36 küttepumbaga mootor ei lähe enam käima, aga ennem e30 küttepumbaga (mis läks katki) töötas mootor kenasti???
-
Väike mure jahutusega.
selle termostaadi asjas olen kuulnud, et mootor üle ei kuumeneks siis on vahele pandud väiksema tempiga termostaat nt: 5-2C (kraadi), mõnel juhul 10C (kraadi) originaal termostaadi tempist.
-
compact-i tagasild E30-le ?
mis tegema peaks siis et saaks legaalselt ketaspidurid taha aretada ??
-
Ja seda 5 poldi velgede kasutamine on suva, sest ette panen ka 5 poldiga käändmikud !
-
mix ma selle silla asja kohta küsin on see, et plaanin panna võimsam mootor vahele aga praegu mul trummelpidurid taga ja tahaks ketas pidureid taha asetada, et ARK-is ümber regada saaks ja ülevaatuselt ka saaks läbi !
-
Olen kuulnud, et e36 compact ketastega tagasild sobib 1:1 e30-le. Kas see asi vastab ka tõele või ei ?? Kui vastab tõele, siis kui raske on seda vahetada ??
-
E30-le 2.5 tds?
pumba asja pean veel arutlema, et kas jääb elektrooniline pump või panen mehhaanilise pumba vahele. Igal pumbal omad plussid ja miinused !
-
E30-le 2.5 tds?
kuidas selle diisli ettekandega on, et kas mootor imeb ise kütet peale või peab mingi küttepumba paaki panema ????
-
E30-le 2.5 tds?
Küsimus selline, et kui raske/keeruline on panna e30-le 2.5 tds-i 105Kw mootorit, kui ennem oli peal 1.8 bensakas. Et mis asju peale täiskomplektse mootori pean veel ära vahetama.