Hüppa postitusse

MargusRaska

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MargusRaska postitas

1. Kus kohast te neid sobivaid temp.andureid välja võlute? Ise olen saanud juba 2 pruuni M20 ja M40 andurit,aga nendel keere M14-1,5 ja need ei mahu ju kohe mitte,kui mootoriplokis on M12-1,5 keere. Puurite üle või on mul midagi kahe silma vahele jäänud??
  2. Kes müüks mulle duralumiiniumist flantside toorikuid? Nii umbes 30mm paksuseid.Vaja 2tk. Hind koos saatmisega.
  3. Saatsin PS-i ja ei ole vastust?
  4. Muud mootorid....seal ju kõik üksipulgi lahti seletatud.
  5. Hinnaks paneks esialgu 25€.Võib pakkuda vahetust pre-fl. Hella parmpoolse lähitule vastu. Ps.või 55966794. Võimalik saata,ostja kulul, Smarposti või Omnivaga.
  6. Kas on võimalik välisel vaatlusel tuvastada,et kas on R6-e spido või R4-ja oma?
  7. Tahaks ka enne pakkumise tegemist näha,et mida ma siis ikkagi osta üritan.
  8. Sellise hinnaga tulede paari võtaks juba ligi küll.
  9. MargusRaska vastas rihard teema asukohas Varuosad
    Mul oleks vaja pre parempoolset lähituld(Hella) ja r6 spidoplokki.Hind koos saatmisega Jõgevale?
  10. 2€ tükist ,siis võiks tagavaraks olla?
  11. Hiljuti otsisin,siis küsiti 40-50€
  12. Vist ei hakka hetkel hammas peale??
  13. Ostaks pre korralikud esituled nn.Hella black. Võib pakkuda ka fl-i omasid. Võivad olla ka ainult elemendid. Hind koos pildi ja asukohaga paluks PS-i või 55966794.
  14. Euriga üle-152€
  15. Poldivalem vale,ei sobi.
  16. Kas tehasetoon? Kui pruunika tehasetooniga,siis oleks huvitatud.-20€
  17. Asukoht?
  18. Kas silm petab või ei olegi need uued augud versengiga?
  19. Jube lugu....
  20. Ilma kapslita pilti?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus