Kõik, mis valerka postitas
-
Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup
Kui mu "vanamoor" load kätte saab ning kone veel laiali pole lennanud siis platsis :wink:
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Niah. see oleks lahe küll. Kuid kus ja millal? Asukoht suht tähtis kuna load hoiul ning tulemisega igati jännis
-
Eh pole midagi vahest läheb näpust. Järgmine kord targem
-
Asukohast niipalju ,et see on Nõmme Linnaosa valitsuse vastas oleva metsa äärne parkimis ala. Regiost äkitse leiab aadressi järgi, selleks : Nõmmekase 12. 8)
-
Vahes ei saagi "eesnahad" ja "hiired" üldse omavahel tuttavaks :wink:
-
Njah. mul pole dok. korras kuid lähedal sinna "tsillida" kannatab
-
BMW 325i (2,8)T M-technik II '89 - S3nder
Väga kena :wink: Hoolitse tema eest siis hästi :wink:
-
Simply the bEST
Keegi ei palunud sul miskit käest ära krabada ! Küsimus oli selge ja arusaadav.(Minu jaoks). Ning tüüpiline küsimus korraldajale.
-
e30 salongi valgustus
Olen kursis jah, et enamusel :wink: e34 valgusti jälle liiga pikk ja kitsas ning e30 stiili ei taha rikkuda 8)
-
e30 salongi valgustus
Kui sobib siis lisan, et endal kupee facelift ja sellel ainult 2 valgustit mõlemas ääres . Mitte midagi oluliselt peale oma kukla ei valgusta! Olen ka mõelnud checkcontroli asemele valgusti paigaldada kuid nägin ühel romulasse sattunud isendil sellist lahendust ning :shock: kole nagu veneautosse istud ainuke ratsionaalne lahendus oleks kohtvalgustitega tahavaatepeegel.
-
K:Stangede koopiad
www.jep-tuning.ee 8)
-
Simply the bEST
paistab nii ja sa pole kindlasti ainuke :wink:
-
Simply the bEST
Minuarust korralik E30 paljude lisadega näiteks, ongi haruldus
-
Simply the bEST
See päris uhke värk 8) Aga kas siis saab Riiga mindud? Sest pole isegi sealses muuseumis käinud. Huvitav oleks isegi seda näha :wink:
-
Pildi tegemine autodest
Väga ilusad pildid oled teinud . Eriti meeldisid need rohelisest touringust 8) olgugi et auto must oli läks ta tausta ja muuga ilusti kokku jätka samas vaimus kena