Hüppa postitusse

Metalheart

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Metalheart postitas

1. Mul on hoopis uuem küsimus. Kes kingib mulle E30 sportistme, sääremarja ülaosapõlvest, toe splindi. Leidsin paar kuud tagasi põrandalt ja loopisin poolakaid, pidades seda sittlendtükiks... Pärastisel uurimisel selgus, et seda junni polegi saada, koodi pole. Ma nagu piielnud küll igast saite ja um ladu , aga ei tuvasta koodi ei kuskilt. Kes hakkab näärivanaks, mõlemale istmele vaja:P Ma loen luuletuse ka.... Karabiinmetallpuudu
  2. Leidsid siis we? Regulli asjad otsitud? Arjosh
  3. Ma tahaks klapitavat võtit ja udu lisna oleks nii, et võti taskus ja ainult vajuta nuppu ja käivittub...
  4. Ideid nagu putru, ma iga aasta teinud, poleks paha kui keegi teeks ise ka värskuse mõttes midagi. Ma panen iga aasta sama põhja ja eriti ei viitsi/pole aega uut välja teha. Eelmine aasta kodanik ilmus välja, tahet täis ja puha - proogrammid olemas jne aga siis ma liiga lootsin sellele, trükiks läks ja tähtaeg kukkumas oli panin ise öösse jälle,,, Ideaalne oleks, kui oleks elukutseline kujundussõdur: kellel oleks vähe aega teha ka ületööd oma ajast v siis töö ajast. Ma võin pdf-i võtta ja trükikotta sammuda, tabel ja kogus võib ka mo hoolde jääda. Iga aasta olen suvilasse ka saanud kellegi kalendri: kes on kõva mees tahtma alguses aga kui ära teha siis on kõik püssiall.... Eixi idee on hea Iga mehe on sünnipäev võiks ju ka kalendris olla, kes tahab (tellija oma siis) Statoili kampaania perioodid jne. + mõni ülbe reklaam võiks ju ka olla all ääres peenelt, majandus ju veits tõuseb, nagu vererõhk, äkki mõni ettevõtja aitab ka .... Palju loota veel muidugi, seda PRIA toetust aga siiski. Aili suru aga sõbrale/tarile peale, andku vinti ma teen koksi välja:) A'L
  5. Kus see edisjön sisu on, Mis värvid mängus on? A'l
  6. Seaduse rikkuja oled siis nii ehk naa kui sul pole halogeenid. Are
  7. M40B16 93a uus veepump vaja kipelt , kellel om ? Are
  8. Peetrike rahvaesindusliigast teeb meist ka juba ju saadet... Eestimaal pluss. Pole nii püss mees kui DJ. Sarpa aga see on minu isiklik nurga puudus... Sain Netti
  9. See on rooste plekk mis on tulnud läbi põhja matti:P Nokk
  10. Kallis on siis kui kaks kätt on tagumiku peal. Soe on ja sajab... Geila
  11. James kribas: Ei olnud rõõmu lihalett, seal vahepeal müüb eestikeelne "püss" ka asju... Gnoomi Eivari Autokaupo vms oli. Kuna aega ei olnud mööda linna kuumimaid poode sahiseda siis sai sinna tellitud vurr-visco... Hiljem selgus, et käin osade "Knutsoni Jörmidega" ühes trennis, siis lasin omale tuua Saschi oma trenni. Vana/uus "Ülemjooksu" meeste toode on poisil jooksuautol ees ja seal toimib ilusti, ilma igasuguse veepumbata. Senimaani pole keema läinud. Arkar N
  12. Eksid "maandatud piloot", need on tõeliselt vaese mehe "eindsel ais" mis kunagi saba ei anna... Räppar
  13. Moro, Kettad, klotsid, kulumisandurid, käsipiduri kmp. uued trossid, Mõned kondid, paar sarniiri ja esiõõtsa pukse. Kella pläkk etuvalot, uued halogeenid. Järelturu villane M-masulolen- esistange. Vaikus majas, ilus 1.6i peeneks ja kolin kuskil all. Sai siis mindud polkovniku juurde kes just sai kätsid puhtaks ja mölisetud, et mida fakki sa mees korraldad. Max 10 minti süvenemist ja viga teada: herilased olid autole lisanud suure tellise kardaanipleki ja pöhja vahele. Mõnus, sai juba igast vahepukke ja veovõlle panustatud triopetis... Tellikas nahui ja 1.6 kuni kõrteni punaseks.
  14. Pole need "Moorid" nii stiiliteadlikud midagi. Pole mul kapuutsiga bemmi aga enamjolt tahavad ikka mingit viimast CLMKDV Mersut ju... Kooliprogrammis peakski olema autonduse tund, seal saaks isegi heledama karvkattega isendid omale arusaamad kätte, et mis auto mis hinna maksab ja kuidas karvad kodustatud saavad ning mis kvaliteedi juures... Geylakas
  15. Palju siis terve auto carboniseerimine maksab ka Materjal ja töö... Mahe UP
  16. Ma tegin just sama aga Oxfordis, vat sulle haridust. Nad said ka korraliku faxi...
  17. wtfvtfs AL
  18. Ma ka aru ei saa mix piffi kaineks on vaja, autojuht las olla mees kes teab kõiki reidi lahkeid tüdrukuid - või siis mõni sensidiiv, kes sul kõik jallud harki ära räägib- ise on roolis... alati on variant võtta käekesed taskust välja ja ise midagi ära teha, siin pidasin ikka silmas, et otsida omale üks neiu või naine, ei mõeld mitte pihku trampimist... areonuks
  19. Kuidas on ingliskeeles what a fuck?
  20. Mitte miski ei ole kindlam, kui asi mida on ametlikult eitatud... Tarandi sõber
  21. Tahaks porri näha üle pika aja... Kuhu on surnud leedidega aknapesudüüsid, põhjavalgus. Miks ei ole enam näha teemades hea naabri toodangut, kõva läti spoiler vms. meie mehe konserdil saaks juba põhjavalguse eest kerge mineti korralikult interneti tüdrukult. Aga ei, mehed tapavad tuuningut ja otsivad M-tekk I ja siis II kes veel ei adu pöörlemist III. Rohkem moodi sisse... Ilgelt tahaks nikku, sain jumala hea poolassi, võidupüha - teeks poolassi peo. AL
  22. Piduri süsteemi ei ole lubatud muuta. AL
  23. Mul ka terve piduriring päin persetä juba... Ma ei tea kuidas sul kiire tööga on ja nii edasi tagasi, ma eriti küll ei viitsi laiata siin oma ametiga- tööd palju günekoloogil jne. Aga teinekord on omal nii kiire, et ei viitsi igast katalooge ja muud virtsa käija, ning otsida seda kõige paremat itaalia ketast mis esimeses lombis kohe kõveraks ei keeks ja teises ka peaks... Ma arvan, et kui tööd on aga samas mahub ka juurde siis tee ikka siia ka teema. Mina va penskar eriti striidis ei käi, rahuldan ennast õlle kõrvale siin - laisk ja vorst on minu sõbrad. Oleks popp kui oleks omal diiler kes ütleb, ilma et ma peaks ise proovima, vat see varuosa on lits, ära seda proovi. Oleks igast viskodega tuvisita püüdmised ära jäänud kuhu on "kõrgjooksjad peale" kirjutatud ja millede töötamise kihlveosuhe on 1:3ele Minul veel mingi tagasilöök on nende paari töökoja näol kes siunavad vahel varuosi B-suure löhnava algustähega, aga ma olen laisk ja rikas ning ei viitsi otsida helistada ja nussida ning möllata selle telefoniga. On keegi kuskil kes on teadmamees ja paneb riiulist kohe asjad paika - no milleks driftida edasi esisillaga... Ma soovitaks küll teemat Ilmselt kõige vanem foorumi kasutaja kellel striitreiss punkt org on vahele jäänud nooruses AL

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.