Hüppa postitusse

P2hkel

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis P2hkel postitas

1. Niih kuna olid natukene kiired ajad vahepeal ja ega viitsimist kah väga ei olnud, siis teema jäi natukene unarusse. Praeguse seisuga auto liigub, aga teha veel on. Avalaksul olin kohal, aga sõitma ei jõudnud kuna bensu paak oli taga silla vahetuse käigus viga saanud ja lekkis korralikult, märkasin seda muidugi avalaksu päeva hommikul, kui Keilast 45l oli paaki kallanud ja Haapsallu jõudes oli umbes 20l maha jooksnud, aga see ei morjendanud, sai õhtul toodud Ääsmelt Lauri käest lekkevaba paak, suured tänud sulle. Ja ührlasi see ka öösel ära vahetatud, et saaks pühapäeval trennis sõita. Pühapäev oli, siis suht okei kui väikesed äpardused välja arvata, nimelt üks jahutus süsteemi lõdviku klamber läks katki ja sai see ära vahetatud aga mootor sai ka natukene kuuma ja tänu sellele lõpetasid hüdrotukurid koostöö praeguse seisuga mootr käima pannes sutiseb, samuti sai ka siduri töösilinder kannatada kuna siduri pedaali piiraja oli põhjamati eemaldamise käigus tagasi ununenud panna see on ka nüüdseks uuega asendatud ja ka siduri piiraja küljes. Lisaks, siis veel üks tutikas rattalaager andis otsad, mis on nüüdseks ka juba uus küljes. Pärast kogu seda nädalavahetust ja neid unetuid öid, mis sa veetetud garages, et auto saaks sellelks nädalavahetuseks valmis oli kopp autost nii ees, et auto vedeles mõned päevad maja kõrval ja sõitsin Fordiga ringi ja kui lõpuks masina ette võtsin, siis otsustas bensupump minuga koostöölepingu lõpetada, praeguseks on siis küljes tutikas e36 2.8 pump, mis peaks saama hakkama kuni 210kw mootoriga. Hetkel, siis kasutan autot igapäevaselt, järgmine nädal peaks saama autole ka toonklaasi külge kuna auto seest tühi ja ei taha väga sinivalgetele niimoodi silma jääda. Teha on veel nipet näpet ja siis saaks nagu eesti drifti MM II etapilt ka osa võtta. Plaanidest on lähiajal siis veel panna M50B25 sisse lase juttude järgi peaks kuni 10kw juurde saama, teha õhuvõtu süsteem kuna praegu ei ole õhulugeja otsas midagi, piduri süsteemi peaks natukene ümber tegema kuna pedaaalil on ca 5cm tühi käiku. Peaks veel ka ploki kaane maha võtma ära portima ja kap remondi tegema, siis ehk saab hea. Kindalsti ka Temp andur panna kuna praegu seda ei ole ja orignaal kellaploki ei saa kahjuks ühendada. Seoses selle ehitusega tänaksin ka H.C.H - Motorsit kus auto viimase nädala veetis ja Christjanit kes mul aitas selle seal ka valmis ehitada loodan et naine annab mulle andeks et viimased ööd temaga ei olnud ja minuga garages auto kallal toimetasid, Jaanekit kes aitas mul kodus vana mootori maha võtta, uue peale panna, ja sillad masinal ära vahetada ja veel ka suur tänu Raidlile Truumu diagnostikast kes mu tehtud elektri süsteemi üle vaatas ja ümber tegi nii, et autole hääled sisse saime. Üritan ka miskised pildid teha, kui autot vöheke puhtamaks saan kuna masin praegu üpris must, nii seest, kui väljast ja valed veljed kah lisaks all.
  2. Tulen siis mustikasse ei taha väga sinna arenale ronida kuna natuke liigapalju sinivalgeid käib seal.
  3. See aasta läks täitsa meelest ära et miskine istumine selle puhul teha.
  4. Mootor juba peal ja piduri teema kah lahendatud, jahutus süsteem valmis, bensutrass kinni ja roolivõimu süsteem ühendatud. Homme peaks sisse ja väljalaske ka tehtud saama, loodan ka, et gardaani ja käigukasti hoovastiku. Ehk jõuab ka aju majandus kohale homme, siis saab juhtmestiku lõpuni teha ja äkki tuleb pauku kah. Olin tõesti mina, viisin auto linna, kus toimub lõplik valmimine ja nuh auto peab reede õhtu, laup hommik omaljõul liikuma, sest avalaksu osalustasu on makstud.
  5. Kas uuest masinast tuleb ka uus teema ?
  6. Jah aga mul läksid sisemistele rooli otstele seibid vahele ja käädmike küljest on rooliotsa kinitust lühemaks tehtud ehk siis ratas keerab tunduvalt rohkem.
  7. Päris tore kui inimestega telefoni teel rääkida ja leppida kokku, et ostan asjad ära et pane ainult post ja ollakse nõus sellega., aga 2 päeva ei midagi ja kui uuesti kontanki võtta, siis selgub, et asi juba müüdud... Tubli inimene oled igasugune isu kaob ära sellisetega tehinguid teha, tegu siis E30 klubi kasutajaga eks sa ise tead kes sa oled nime ei hakka ise ütlema.
  8. Niih tänaseks on seis selline: Homme siis üritan juhtmestiku valmis teha, nii palju kui võimalik ja kui õnnestub, siis saab ehk auto linna viia. Kus, siis tuleb summuti valmis teha, hoovastik, piduri majandus ehk kässar ja piduri võimendi süsteem, iste sisse ja võõd paika ja roolivõimu süsteem lõpuni teha kütuse majandus ära ühendada ja uued vedelikud sisse, siis peaks olema kõik. Ja teadmiseks teistele, et e30 piduri võimuga ei mahu ka m52b28 mootor mitte mingit pidi vahele ära. Edit: esisild on samuti koos ja krt keerab ikka päris palju 16"x8" lai plekk ei taha mitte kuidagi ilma flantsita vahele mahtuda. Läksid, siis natukene tuunitud püstakud ja roolilatile ka seibid vahele, stabikas sai minema visatud. aga ikkagi ei mahu ratas ära. Peab ilmselt miskine paar senti flantsi panema ehk, siis läheb asi paremaks.
  9. Niih mitu päeva selle nädala jooksul mööda linna ringi jooksnud ja igasugu juppe otsinud ning ostnud ja rahasummadele ei taha enam mõeldagi, mis läinud on. Aga progressist kah, ees on uued püstakud koos bilsu B8 amortidega all. Homme üritan esisillaga ka ühhele poole saada, külge ootab, siis panemist veel e36 võimuga latt, kuhu lähevad e30 uued sisemised ja välimised rooliotsad, piduri suppordid, (mis said kah väikese uuendus kuuri) koos ferodo DS2500 klotsidega. Kaalun veel uute esimeste ketase soetamist, kui mahub eelarvesse ära, siis ilmselt lähevad uued kettad kah külge. E36 võimuga roolilatt: Esimesed piduri suppordid: Lõpuks jõudsin ka tagasillaga paeegu lõpusirgele vaja veel differ külge panna ja ongi kõik. Differ sai eile kokku keevitatud ja korraliku puhastuse kuna igasugu muda jms solki oli sinna kohati 2cm peale kogunenud. Peale selle puhastamist nägin välja, kui kaevadnuse töötaja, kes nädal aega maa all istunud. Oleks diffri kah täna veel alla pannud, aga ei leidnud spets tihendi liimi ülesse ja peab homme minema uut ostma. Aga pilti kah Ja lisaks siis veel üks pilt asjadest mis ootavad külge panemist. Kui kõik sujub siis peaks nädalavahetusega saama auto ratastele ja uue mootori külge, järgmine nädal peaks ka hüdro kässar kohale jõudma ning siis nagu oleks kõik asjad olemas.
  10. Ilmselt on asi selles jah.
  11. Ma panin ennast kirja bmw klubi alale, kuna lihtsalt ei ole aega endal korraldada seda ürituse värki. Kui kellegil on aega võtte ette see ala teema siis liituks kindalsti e30 alaga.
  12. Võib olla oleks siis sul mõtekam helistada omanikule ja minna kohapeale vaatama.
  13. Mul on põhiline teema linnavahel see, et kõik tahavad koguaeg joonele panna.
  14. Olemas pealkirjas mainitud asi ketas ja korv korralikud ja hooratas samuti. Hinda küsiks 250.- Tallinna piires võin ise kohale tuua, mujale saadan cargoga, sellisel juhlul lisanduvad hinnale transpordi kulud. kontakt kas ps või 58044713. P2hkel.
  15. Bmw klubi oli nõus kui me läbi bmw klbi regaksime. Aga nuh võib ka oma klubi teha.
  16. Või läheme siis kõik koos bmw klubi alale ja paneme seal ka oma lipu püsti ?
  17. Ma arvan, et võtame e30-le oma ala ikkagi.
  18. Minul on auto ilmselt käru peal ja veab seda chevy van nii, et see väga ei sobi sinna teiste hulka.
  19. Sellisel juhul vist klubi alasse parkida ei saa..
  20. Kirjutan esimesse posti tulijad et saaks parema ülevaate.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.