Kõik, mis Feedback postitas
-
LUKKU
Tänud vastajatele.. Teema LUKKU
-
LUKKU
Et siis kui ostan e34 väiksekorpuse diffri ja panen oma väiksekorpuse diffri kaane siis läheb külge? Kui õieti aru saan
- LUKKU
-
Autovaruosade kauplus kadaka tee 86A - kuni 20% allahindlust
Mis hinnaga saab siis e30 tagasilla pukse ja õõte pukse lemforderi oma ? e30 318IT 1994aasta
-
K: mis kardaanid lähevad
Kas keegi ei taha aitata? Ilmad lähevad ilusaks aga auto seisab..
-
Pole saanud veel vastust.. Aitake kes on sellise asjaga kokku puutunud..
-
Mis kardaan läheb alla kui mul on hetkel 318IT ja mootor tuleb M50B25 e36 käigukastiga ja tean ka et käigukast on suure kolmikuga. Olen kuulnud et e30 325E oma läheb. Kas 324TD kardaan läheb ka alla sest see pidi olema ka suure kolmikuga? Läheb sinna alla veel miski alla? Muidugi olen kuulnud et e36 320 oma läheb ka aga kas keegi oskab öelda kas see peab paika?
-
K: Mure M40 mootoriga.
Mure murtud... LUKKU..
-
Viimased Kleebised saadaval!
Olen hetkel välismaal ja tulen alles 7 veebruaril.. Jäta need asjad kõrvale ja kui tulen siis annan märku..
-
Viimased Kleebised saadaval!
Jäin tellimisega hiljaks kahjuks, kuna pole kaua sees pole käinud.. Kui saab siis need asjad võtaks omale.. 1 reflektor 20*20cm (kui jääb üle siis 40*40cm oleks parem) 1 klubi aadres 2 valget 5*5cm kotkas
-
318IT Design Edition '94 - Feedback
vahetatud nüüdseks siduripeasilindrii ja töösilindri.. Piduriõli oli ka nagu tavott ja sai ka piduriõli vahetatud..
- O: sport taga pütti..
-
Eile sai siis taha pantud toonkile(auto nääb kohe parem välja). Täna siis sai pantud uue antenni((kasutatud)tänud siin kohas eix22). Panin ka talve jaoks tagasi logarid. Eile läks ka keneka rihm siis kui kokkutulekult koju sõitsin. Tänu isale kes mind sleppi võtis ja koju viis mind.. Täna sai ka uus kenekarihm pealepantd ja nüüd saab edasi rullida..
-
Auto sõidab aga mootor ei tööta korralikult.Selle veaga lähen homme pätriku juurde. Ukse lasin ka lõpuks ära värvida..
-
suvel vahetasin küttefiltri.. Homme läheb pätriku juurde diaknosti siis selgub mis viga on..
-
Aga külmast peast teeb sama asja.. külmast peast algas poomine 4-5 pöörde juures jamama juba
- K: Mure M40 mootoriga.
-
Täna sain siis teada,et oli saanud mootori tööle.. Lubas ka mul ukse ära värvida ,ex näeme..
-
BMW 320i Kupee - Greger
Katusega läheb vähe raskeks kuna seal on topelt raud ja selle sirgeks tegemine võtab kõige kauem aega. Aga tee korda kuna see väga hullus seisus pole..
-
K: Mootorivahetus
Küsimus kas said korda sest mul võib sama jama tulla? Kui said korda siis mis viga oli?
-
M: KLEEBISED www.e30club.org
Maksin ära aga ei saa sulle pm-i saata kuna mingiasi ei lubanud sulle saata..Kas pm on täis sul?
-
M: Kollast kilet tulede katmiseks, Nüüd olemas SMOKED kile
Palju maksab 4*14 smoke kile..Ootan juba ammu hinda aga pole siianigi saanud..
-
Paljud teist sõidavad talvel rullidega?
Mina liigun ka see talv esimese tagaveoga ehk oma vaguniga.
-
Mootor M40B18
-
Tänase seisuga siis vahetatud mootor (e36 pealt ja mootor sama) vahetatud ka kardaani muhv ja käigukasti padiad.. Mootorit tööle ei saanud kuna tuli välja et juhtmed ei sobinud..Viisin sõbra kätte kes likviteerib selle vea..Kui midagi kuulen annan teada..