Kõik, mis Feedback postitas
-
318IT Design Edition '94 - Feedback
Pole juba aastaid midagi kirjutanud,sest auto suurem osa seisnud... Lihtsalt pole olnud aega tegeleda. Nüüd olen võtnud end käsile ja hakkasin tegelema mootoriga,sest natuke vaja jõudu juurde
-
Suvine kokkutulek Oore Puhkealal 09.-10.07.2016
järgmine aasta olen uuesti platsis! Tänud suurepärase ürituse eest!!!!
-
O: M-tech2 rooli
pakkuge mulle M-tech 2! pakkumised sõnumisse!
-
M: Uued esituled Black
saaks hinda paremaks,võtaks omale!
-
-
O:esiamorte
Ostaks siis 51 püstakule amorte... tore oleks kui tallinnas asuksid. Alvar
- O: 316-...
-
O: m-tech 2 tagastanget
Ostaks siis oma vagunile tagumist stanget M-TECH 2. Hea oleks kui originaal.. Aga võib pakkuda ka koopiat. Alvar
-
M: rulli juppe
Tagaluuk läinud ! 1x Up NÄDALAS
-
Valged uksed läinud! Muu alles veel
-
Pildid siis : http://fotoalbum.ee/photos/Feedback/sets/1431421
-
O: 316-...
Võib pakkuda odavalt mingit rulli.. Peaasi et mootor töötaks.. ärge pakkuge mulle 1000 eurosid ja autol peavad olema dokkud korras. Alvar 53420903
-
Tagasild läks kõige muuga ammu juba minema
-
Esipõll alt alt oli sirge minu mäletamist mööda.. värv on schwarz-mica
-
Kuna hetkel puhkus siis saan tegeleda asjade müügiga.. asjad hakkavad jalgu jääma.. lisandus esipõll koos volvo lisaga. Volvo lisa kruvidega kinni
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Täna keegi?? Siis tean kas tulen läbi sealt.
-
Olen eestis tagasi mõnda aega
-
Õõtsad on valged aga eks ta halliks läinud kuna ellega sõidan. . Sumpa on ja kummipuksi peal üleval,kuna plaan auto veel allapoole lasta. Sumpa käis ennem vastu maad kui üleeelmine aasta sai saaremaal käidud. Otsus tuli sellepärast kummipukside peale et saaks võimalikult põhja lähedale.
-
Tagasild ja supordid käisid liivapritsis ning pulbris. Kõik tagasilla puksid vahetatud (lemförded) Põhi ja rattakoopad pigitatud. Tagasillas sai ka kõik käsipiduri ja tavapidurid välja vahetatud uute vastu.. Tagasild on põhimõtteliselt nagu TUTIKAS!
-
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Kes täna?? Ma oleks täna platsis.. Ja kuhu tulema peab kas alec või prisma??
-
-
-
Kui müün mootorit siis kogu täiega et e30 peale panna.. käpad,mootor,kast,kardaan.. sumpa jätan endale ja vb ka hooratta kuna see e30 oma ja 6kg
-
Kes, kus ja keda nägi
Hiis sa vb mõtled mind?? Aga see auto pole juba viimased 2 aastat soome teid näinud.. Minu e46 võid näha ainult soome riigis.. Aga rulliga on plaan tulla see aasta soome teid avastama