Kõik, mis Feedback postitas
-
318IT Design Edition '94 - Feedback
Hetke seisuga lihvin,kui hästi läheb siis järgmine aasta algul läheb krunt selga
-
Ma ise ei oska keevitada,aga selle jaoks on mul väga hea sõber kes tegi mul ära selle.
-
Tänase seisuga põhi keevitatud ja homme kui jõuab siis alt kivikaitsmega üle. Ning lõpuks pääsen auto alt välja ja saab hakkata autoga väljast tegelema ehk siis lihvitus ja pahteldus võib alata
-
324td '92 - yg3
Jõudu ja jaksu uue autoga
-
Häid pühi!
Minugi poolt rahulike jõulupühi teile.
-
Istmeid ei anna kuna tahaks isegi seda sisu säilitada. Tagaklaas ja tagumised küljeklaasid on liimitatav.
-
-
Hakkasin siis vaikselt auto ehitusega pihta,kuna talv tundub pikk olevat. VABANDAN PILDI KVALITEEDI PÄRAST KUNA TELEFONIGA TEHTUD! Hommikused pildid:
-
2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
+1 Kalender mulle ka. Tulen ise järgi kuna asun tallinnas
-
Pole ammu kirjutanud. Kuna otsin vaikselt kere juppe,siis auto naudib veel mõnda aega talve. Kuna autot olen värvinud koodi alusel siis uus värv on sinakam ja arvestavasti auto värv ei tule enam originaali koodi alusel.
-
Küsimus siis hoovastiku kohta
Selge.. Kuidas selle shortshiftiga lood on?
-
Küsimus siis hoovastiku kohta
Kas keegi oskab aitata. Mure siis selline et ennem oli m40b18 peal ja nüüd siis m50b25 koos käigukastiga aga kui salongis käike sisse panen,siis hoovastik nõuab shortshifti.Hoovastik käib liiga pikkalt. Et kui 1 käigu panen ja 2 käigu siis selline tunne,et väänan oma käe liigesest välja Kas seda viga saab parandada kuidagi või tuleb osta shortshift? Kui peaks tulema shortshift siis mille oma sinna sobib? Ette tänades Alvar
-
Sõber värvis mul ukse ära sümpatse summa eest. Arvestavasti kui autot maha ei saa müüdud,läheb auto talveks seisma ja alustan kere värvimisega.
- MÜÜDUD/LUKKU
-
Autol on ka uued pidurikettad ja uued klotsid. Esimesed piduritorud said ka vahetatud kuna oli aja küsimus millal piduritoru puruks läheb
-
325i kupee M-tech 2 '88 - Viljar
Kas autol on katuseluuk ja kas sisust saab pilte?
-
Vana mootor jooksis kokku kuna relee lõpetas töötamise.. Autoga siis sellised lood et töötab ja sõidab.. Autol läheb otsast lõpuni välja 2 dolline sumpa koos kahe resoga.. Kuna mootori vahetus sai tehtud uuesti siis sai sidur ja hooratas vahetatud.. Sidur ja hooratas on M20 omad. Hooratas oli kõige kergem mis tehasest tuli(meelde hetkel ei tule palju kaalus). Pöördesse läheb paremini kui ennem.
-
MÜÜDUD/LUKKU
See sama auto siis... http://www.auto24.ee/used/1078998
-
MÜÜDUD/LUKKU
Hind on 1500euri ja pilte mul kahjuks hetkel pole.. Tegelen sellega mõni päev.
- MÜÜDUD/LUKKU
-
Juhtunud on palju vahepeal.. Spidoblokk vahetatud R6 vastu nüüdseks ja pidurikettad ja klotsid ka vahetatud.. Pühapäeval sai ka isegi sleppis autoga koju tuldud saaremaalt Autoga siis nii et mootor lõpetas sellel kerel töö ja otsin juba vaikselt uut mootorit.. Kui leidab uus mootor ja sõitma hakkab annan teada
-
Pole ammu enam kirjutanud.. Juhtunud siis nii,et tagavedrud said madaldused ja auto põhimõtteliselt sõidab. Mureks vist saanud kohe katki minev poollass. Kui hakkad sõitma siis taga paremalt poolt hüppab.(ise arvan et poollass aga kindel pole). Vaja veel korraliku spidoblokk, et saaks pöörded korda ja salongis ei näita mootoritemperatuurinäidik . Hetkeks siis kõik ja head ilusat ilma rullitamiseks.
-
BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
Eile nägin seda autot kristiines,kui oli käru peal
-
Autol all nüüd e36 roolilatt.. Vaja oleks teha veel tagavedrude vahetus,ÜV ja esisilla regull. Pärast seda saab eesti teid jälle vallutada
-
Kahjuks pole ammu midagi kirjutanud... Aga nüüdseks on siis juba teine mootori vahetus toimunud. Kuna M40B18 jäi lahjavõitu siis sai pantud M50B25,mis nüüdseks juba sõidab.. Vana differ oli 4.27 siis sai pantud hetkeks 3.64 mis varsti läheb kokkukeevitamisele