Kõik, mis Hendri postitas
-
Lobamokkade rubriik
Selle panedsiis ainult püstakute ülemiste muhkude peale kandma? Kann ülevalt ju muhkudega, sinna jäävad ju siis tühimikud jms..
-
M: Jäigad puksid
Kas sillatala puksile keskelt poldiavale puksi ka sisse paned või lihtsalt puuritud auk? Kes mulle mõõtudega jooniste eest ühed puksid välja teeb
-
Olemas/kustutada
Ja nii ta on, joonaselt tõin istme ära. Tegelikult VIST on teise mustriga, kui mul, aga ma ise ka kindlalt ei tea, olen 2x selle autoga üldse sõitnud Jätaks teema hetkel lahti, katsun homme ikkagi järgi vaada, MILLIST riiet mul ikkagi vaja on
-
Lobamokkade rubriik
Mehed kust ma leiaks e30 strutbari või siis flantse püstakute peale millele ehitada külge strutbar? pooltel eesti rimakatel peal, keegi ei müü...
-
Olemas/kustutada
Kurat karksi nuiaga kehvad lood, ise ilmselt ei satu kunagi sinna, aga pean uurima ehk keegi liigub. variandina ostaks ka näiteks ainult terve kattega kõrvalistuja istme või ainult katte ja suvalise töötavate mehhanismidega juhiistme, et saaks kahest ühe kokku, kui kellelgi peaks lähemal kuskil leiduma
-
Olemas/kustutada
Tavaline triibuline selline pilt lihtsalt näide, otsin tavalist istet Ahjaa ja võib pakkuda ka touringule pagassi põrandamatti või alusplaati
- Olemas/kustutada
- Kustutada
-
M: 318i kupee m52b28 142kw
Kas alles või müüdud? Auto24 pole aktiivne enam?
-
M: short shifter
Mul sama asi riiulis seismas. Väidetavalt VIST peab puksi ava pisut suuremaks puurima, aga muidu plug and play
-
M: E30 esimene strut bar
Asjast kasu ka või pehme nagu plastiliin?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Eelmisel lehel juttu kasutaja mihkel22 poolt
-
M/V: 17" Valuveljed 4x100
Pealkirjas ju et 17"
- M: e30 touring 89a
-
O: M40 mootor. Kiire!
Sauel olemas, 2 osa. Kättesaadav alles järgmise nädala teisel poolel
-
M: 15" 4x100 BBS valuveljed
Hind?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
On seda keegi praegu vaatamas käinud, et mis seisukorras ta on? Indrek millisena ta Sinu käest ära läks või mis mured teda vaevasid?
-
M:16" valuveljed 4x100 koos suverehvidega
Mis hind ilma rehvideta? Mis keskava on?
-
O: Kupeele pagasnikuLipi
Üks orig lip olemas mul
-
Turvakaare/puuride tegijad.
ES racing, Janar Rinne
-
M: E30 1.6 75kw mootor
Mul üks m40 karter olemas. Kui huvi saada pm. Sorri teemavälise jutu eest
-
O: ainult väga soodsaid velgi/ rehve
Up
-
M: JOM coilide esimesed vedrud, uued
Oleks palju raha annaks tasuta ära aga vot näed.. Regull taldrikud paraku endal kasutuses
-
Ei, ainult vedrud.
-
Paku