Hüppa postitusse

Renx

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Renx postitas

1. pange lukku.kaitse jebiski vahepeal
  2. soovitan ka antud kohta! Ise oma autot ka seal pesnud ja alati rahul.Eelmisel nädalal lasin toonkile ka seal soodsalt paigaldada.Mina olen rahul
  3. TBT nr.-i kombinatsioon jääb pigem sinna 1996-1997 aasta kanti arvele võetuna. ...niiet antud masin väga kaua eestis olnud
  4. ET kaitsmel siis kehv kontakt vms?...kaitsmed peaksid nagu korras olema, muidu iseenesest tööle ei hakkaks
  5. Tere, mure siis selline, et vahest harva ei tööta el.katuseluuk, kui auto uksed kinni, aga auto käib(st peaks töötama), kui teed ükskõik kumma esiukse lahti, siis töötab nagu peab.Viga vist midagi suurt olla ei tohiks ja ootaks siis infot...et äkki kellegil sama mure old.tänud
  6. Täna sai antud masinat jõe ja narva mnt ristis nähtud.tõesti väga korralik ja ilus ix
  7. väga mõnus masuudipress on....ja need lisad ..kevadel uue hooga
  8. kui tööpäev normaalsel ajal lõpeb, siis tulen ka
  9. täpselt nagu P2hkel kirjutas, nii ongi!..et kui paned juba kõige heledama kile peale sinna klaasile, on protsent juba lõhki ja vaielda nendega sellel teemal polemõtet!.usu mind, tean omastkäest
  10. Mõte pole paha, aga peab veidi siin asju uurima
  11. Minu masinal siis jah need matid rõngad küljes.kui auto ostsin, siis mõtlesin, et viskan minema need sealt...aga mida aeg edasi, siis hakkasid meeldima ja on endiselt seal kellaplokis.need läikivad mulle ka ei meeldi, aga matt variant on täitsa okei
  12. Paar pilti siis ka nädalavahetusest: Homme vahetan veel ära kojamehed ja 2 piduritoru.Saab vähe julgemalt sõitma hakata .Hetkel kõik
  13. mina tulen...ja p2hkel pidi ka tulema
  14. Talvekad läksid samade corrado plekkide peale.ja pilti plaanis tegema minna küll kuskile.Ja kokukal käin suht tihti...sina mari ei jõua sinna kunagi :D
  15. Nonii, pole siia ammu kirjutanud.Ega miskit suurt juhtunud ei olegi.Auto on mind truult teeninud ja loodan, et teenib samamoodi edasi .Vahepeal siis hakkas lekkima radikas, sai uus sebitud ja peale seda leke kadus ...ok las olla radikas reservis.Enda vana masina(mattmusta sedaani) küljest rändasid tagasi toonitud tagatuled, esisuunad ja ka vanakooli pioneeri cd-kas.Asjade kokkulangemise tõttu rändasid alt minema e30 plekkidest tehtud laiad plekid ja asendusid corrado laiade plekkidega(15" ja needsamad, mis kunagi sedaani all olid ja motovahetuse tõttu sõbrale maha müüsin).lisaks neile asjadele sai veidi salongis pirne vahetatud, tagumised numbrituled tööle pandud ja puhtaks küüritud(onu politsei tegi hoiatuse mittetöötavate nr. tulede pärast).esimestele udukatele sai peale kleebitud kollane lamin-x vms kile ja tänu sõbrale asendusid täna õhtul suverehvid ennetavalt juba michelini talvekate vastu.Lähipäevil üritan pilte ka klõpsida!seniks kõik.Renx
  16. Renx vastas AlarA teema asukohas Autod
    see masin peaks nüüdseks müüdud olema
  17. Renx lisas teema asukohas Veljed - Rehvid
    Pakkuda siis jooks plekkvelgi.Esimesed 8.5 laiad ja tagumised 9".peal korralikud rehvid...esimesed nagu uued.Mattmusta värvi.Tehtud e30 plekkvelgedest.Asuvad tallinnas ja hinnaks 150euri.56 498 445.pilt kah:
  18. mis kumadele ?.......levoton tuhkimo:)
  19. MairoG-i käest küsi....tal peaks ka olema olema ju
  20. vastu maad ikka ei ole veel ja ei lähe enne talve kah vist 8) ....aga tänud heade sõnade eest .Tahaks sinu masinat ka näha, eks millaski jookseb kokku kuskil hängil vms ....ja ahjaa oligi laeall see airbagi pistik lahti...ühesõnaga,kui vilgub ja jääb põlema, siis on miskit pers*es kuskil?
  21. Renx vastas Leks teema asukohas Autod
    ootott said cabrio kätte Leks ve? 8)
  22. lagi ja sisu pmst perfektne...istmeriie kohati kulunud ainult :wink: ...roolivahetuse peale olen isegi mõelnud....aga airbag-i tulukesi jms asju ei ole üldse kuskil....süüte sissekeeramisel peaks mingi tuluke põlema minema?...või mitte? :roll:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.