Kõik, mis Renx postitas
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
nonii uued pildid siis neile vaatamiseks, kes tahtsid ..piltide eest tänud jällegi Kaido1-le 8)
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
tundub päris kobe 8) http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=6&t=125553
-
324td '87 - Taavi00
krundi all nagu minu oma ...
-
üritan teha lähipäevil siis pilte...endal kaamerat ei ole....peab laenama kuskilt
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
miskit uut jälle lammutamiseks?
-
homme tuleb keegi? :roll:
-
2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
poolt 8)
-
325iX '87 - Aigar
väga kena! :twisted: ...kui kellegil samasuguseid velgi pakkuda, siis oleks isegi huvi vist :twisted:
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
keevitamist ikka jagub, aga nuh imestada ple siin miskit...kui hakata lõikuma, siis oleks vist pooltel rullidel samasugune pilt avanemas :wink: ...igaljuhul Mariole palju pappi ja paka-le särisevat traati siis
-
krt ma vaatasin, et kes see lehvitab ...naine/sõbranna sul ka päris raske jalaga :twisted: 8) ...baidevei kena põrr
-
kohal 8)
-
Nonii garaazhist tagasi ja sai siis vahetatud juhipoolne esitiib(tänud kasutaja noitaja-le), siis tiivaääred, karp jms korda tehtud ja 2 kihti värvi ka peale kantud ...suured kiidusõnad Kaido1-le kelle abita pusiks ma vist ülehomseni garaazhis auto kallal ...homme ehk saab pilti kaa 8) ...ja veljed tulevad tõenäoliselt valged :wink:
-
krt ma ei tea ...hetkeseisuga plaan velgede värvi suhtes kas must või valge :twisted: ....aga see selgub täna õhtuks, kui kere korda saab ja vaatab kuidas tulemus jääb
-
krt ma pean varsti enda masinale uue värvi mõtlema :twisted: :twisted: 8)
-
kell 20.00 nagu ikka 8)
-
täna ka keegi liigub mustikasse? :roll: ...ise oleks platsis 8)
-
318IT Design Edition '94 - Feedback
oli äkki schwarz-mica :roll:
-
m tuuningut
mis nende tagumiste madaldusvedrude hinnaks?ja palju madaldavad?
-
Differ vahetatud, ÜV tehtud ja kleepsud külgedelt eemaldatud.Lähipäevil siis kõpitseb tiivaääred ja karbi korda ja värvib uuesti auto üle ...siis ka pilte :wink:
-
318IT Design Edition '94 - Feedback
Nähtud masin siis nüüdseks.Väga hea leiuga tegemist!Mootor käis ilusti ilma tiksuta, lisasid ka omajagu ja üleüldse ilus sile vagun ...Kerge hooldus ja korralik pesu ära ja tänavale :twisted: ..igaljuhul edu!
-
318iS '91 - Henry
nägin ka kuskil ringi sõitmas....kena rulla.edu! 8)
-
jep, be there 8)
-
Word!
-
hänghänghäng....krt mul hetkel käsil mõrnaja schweppsiga ja ei ole hea olla
-
Nii, pajataks siis tänastest asjadest ka veidi.Lõuna paiku said vahetatud tagasilla suured puksid(siinkohal pukside eest tänud C4V6-le ja vahetustöö eest Toivoku-le ja ta tiimile )...ning õhtul rändas autole külge toonklaasi ring(va esiklaas)...täitsa kottpimedat ei toppinud, aga siuke mõnuz sai ..siinkohal tänud FIX-le ja tema paarimehele(siin foorumis vist küll ei figureeri, aga kui kellegil vaja, siis kontakti leiab SR-i foorumist või ntx minu käest).Kui kõik hästi lääb, siis saan eixi käest ka toimiva difri kätte(praegune on kohekohe laiali), samuti üritaks ära vahetada ühe rooliotsa(täies pikkuses, kuna sisemisel otsal rõve loks sees)....nädalalõpuks tahaks ka karbiotsa ja tagatiivaääre korda saada ja siis rändavad kummid24 kleepsud minema ja 2 kihti värvi veel selga ja peaks ponks olema :twisted: ...ahjaa keegi meistrimees võiks mulle varsti nn hella blackid ka valmis meisterdada .Praeguseks kõik ja pilte jällegi pole, sest auto vääga määrdunud :oops: