Kõik, mis Renx postitas
-
K: mure el.katuseluugiga
pange lukku.kaitse jebiski vahepeal
-
Autofresh - autode iluhooldusteenused
soovitan ka antud kohta! Ise oma autot ka seal pesnud ja alati rahul.Eelmisel nädalal lasin toonkile ka seal soodsalt paigaldada.Mina olen rahul
-
M/V: 320 83a, sedaan 400€ KIIRE!
TBT nr.-i kombinatsioon jääb pigem sinna 1996-1997 aasta kanti arvele võetuna. ...niiet antud masin väga kaua eestis olnud
-
ET kaitsmel siis kehv kontakt vms?...kaitsmed peaksid nagu korras olema, muidu iseenesest tööle ei hakkaks
-
Tere, mure siis selline, et vahest harva ei tööta el.katuseluuk, kui auto uksed kinni, aga auto käib(st peaks töötama), kui teed ükskõik kumma esiukse lahti, siis töötab nagu peab.Viga vist midagi suurt olla ei tohiks ja ootaks siis infot...et äkki kellegil sama mure old.tänud
-
BMW 325iX Kupee '88 - Sharp
Täna sai antud masinat jõe ja narva mnt ristis nähtud.tõesti väga korralik ja ilus ix
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
väga mõnus masuudipress on....ja need lisad ..kevadel uue hooga
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
kui tööpäev normaalsel ajal lõpeb, siis tulen ka
-
BMW 316i Touring '92 - ///Mario
täpselt nagu P2hkel kirjutas, nii ongi!..et kui paned juba kõige heledama kile peale sinna klaasile, on protsent juba lõhki ja vaielda nendega sellel teemal polemõtet!.usu mind, tean omastkäest
-
Väike istumine Tallinnas koos klubilistega.
Mõte pole paha, aga peab veidi siin asju uurima
-
Dashboard rings / näidikute rõngad?
Minu masinal siis jah need matid rõngad küljes.kui auto ostsin, siis mõtlesin, et viskan minema need sealt...aga mida aeg edasi, siis hakkasid meeldima ja on endiselt seal kellaplokis.need läikivad mulle ka ei meeldi, aga matt variant on täitsa okei
-
BMW 316it (design edition) '93 - Renx320
Paar pilti siis ka nädalavahetusest: Homme vahetan veel ära kojamehed ja 2 piduritoru.Saab vähe julgemalt sõitma hakata .Hetkel kõik
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
mina tulen...ja p2hkel pidi ka tulema
-
Talvekad läksid samade corrado plekkide peale.ja pilti plaanis tegema minna küll kuskile.Ja kokukal käin suht tihti...sina mari ei jõua sinna kunagi :D
-
Nonii, pole siia ammu kirjutanud.Ega miskit suurt juhtunud ei olegi.Auto on mind truult teeninud ja loodan, et teenib samamoodi edasi .Vahepeal siis hakkas lekkima radikas, sai uus sebitud ja peale seda leke kadus ...ok las olla radikas reservis.Enda vana masina(mattmusta sedaani) küljest rändasid tagasi toonitud tagatuled, esisuunad ja ka vanakooli pioneeri cd-kas.Asjade kokkulangemise tõttu rändasid alt minema e30 plekkidest tehtud laiad plekid ja asendusid corrado laiade plekkidega(15" ja needsamad, mis kunagi sedaani all olid ja motovahetuse tõttu sõbrale maha müüsin).lisaks neile asjadele sai veidi salongis pirne vahetatud, tagumised numbrituled tööle pandud ja puhtaks küüritud(onu politsei tegi hoiatuse mittetöötavate nr. tulede pärast).esimestele udukatele sai peale kleebitud kollane lamin-x vms kile ja tänu sõbrale asendusid täna õhtul suverehvid ennetavalt juba michelini talvekate vastu.Lähipäevil üritan pilte ka klõpsida!seniks kõik.Renx
-
M: BMW 320iT(m20b25)
see masin peaks nüüdseks müüdud olema
-
lukku.
Pakkuda siis jooks plekkvelgi.Esimesed 8.5 laiad ja tagumised 9".peal korralikud rehvid...esimesed nagu uued.Mattmusta värvi.Tehtud e30 plekkvelgedest.Asuvad tallinnas ja hinnaks 150euri.56 498 445.pilt kah:
- 320 M20B25 '85 - lifeishell
-
320 M20B25 '85 - lifeishell
mis kumadele ?.......levoton tuhkimo:)
-
O. xenon üksikut toite plokki.
MairoG-i käest küsi....tal peaks ka olema olema ju
-
vastu maad ikka ei ole veel ja ei lähe enne talve kah vist 8) ....aga tänud heade sõnade eest .Tahaks sinu masinat ka näha, eks millaski jookseb kokku kuskil hängil vms ....ja ahjaa oligi laeall see airbagi pistik lahti...ühesõnaga,kui vilgub ja jääb põlema, siis on miskit pers*es kuskil?
-
O: E30 cabrio.
ootott said cabrio kätte Leks ve? 8)
-
vaatan....tänud 8)
-
lagi ja sisu pmst perfektne...istmeriie kohati kulunud ainult :wink: ...roolivahetuse peale olen isegi mõelnud....aga airbag-i tulukesi jms asju ei ole üldse kuskil....süüte sissekeeramisel peaks mingi tuluke põlema minema?...või mitte? :roll:
- BMW 316it (design edition) '93 - Renx320
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus