Hüppa postitusse

Renx

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Renx postitas

1. üritan ka läbi veereda sealt 8-poole 9 paiku, kui tehnika alt ei vea :evil:
  2. ühesõnaga,kel huvi,siis kohtub seal...ise olen 8-st platsis 8)
  3. Kas see neljapäev(13.1.11) ka keegi plaanib mustika alla tulla?..Ise oleks käpp 8)
  4. liigun ka läbi sealt :wink:
  5. tuleks isegi vast :roll:
  6. Täna liigub keegi mustika alla?...ise veereks läbi küll :roll:
  7. ~no eks tulen ka läbi siis jällegi....eelmisel nädalal sai kah korra läbi piilutud, siis oli volvo ja pisike hainina bemmide seltskond seal ainult ....
  8. eeldatavasti sai kah kohal oldud
  9. rullin ka läbi sealt siis :roll:
  10. nii hea küsimus, et veeresin läbi sealt ja kedagi polnud
  11. täna ka miskit toimub ve? :roll: :twisted:
  12. mina oleks platsis, kui miskit toimub :roll: ...ühesõnaga veeren läbi sealt kella 8 paiku :twisted:
  13. kõigi eelduste järgi kah platsis :twisted:
  14. taha ascona vedru ja ette madalam vedru või paar keerdu maha ja voilaa 8) :twisted:
  15. Üritus oli super!..aga kuna ilm hea, siis lahkusime suht vara ja nüüd grillima 8) ...tänud korraldajale ja kohaletulnud raffale :twisted:
  16. Ka kohal...arvatavasti
  17. Mina tuleks kah, kui rahvast ikka rohkem kui kakskolm tuleks 8)
  18. ise tuleks veereks kah korra läbi, kui rahvast kah ikka tuleb....paari inimesega suht mõtetu :roll:
  19. mitu purki sassi ära joond juba? ...ei väga hea, mõte liigub ...selle valge touringu kõrval isegi oma eelmise vaguniga parkinud....on vist jah mõne töötaja oma, kui ei seisa seal all parklas, siis on üleval maja külje peal parklas 8)
  20. äkki libisen kah läbi sealt
  21. vaatan kah vist läbi sealt siis...ei tea aint kas päris kella 8-ks jõuan :roll:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus