Hüppa postitusse

MairoG

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MairoG postitas

1. Oh Kuradima äge, et see masin nüüd jälle liigub omaljõul ringi
  2. +1 Arenal Toimumis kohaks, enda osalust ei garanteeri.
  3. Minge täna ikka jah, Airi palus edasi öelda, et tema on juba kohal ning keegi pidi seal veel ringi rullima, ise ma tulla ei jaksa eriti. Tõbine üpris karmilt :?
  4. Renx tuunis täna jälle autot Ühesõnaga " Tudish piip "
  5. MairoG vastas zius teema asukohas BMW ajalugu
    +1
  6. Hmm, aga siis ei olegi see auto ju 1994a masin, hoopiski 1993a on väljalaske aasta
  7. Tundub, et igav sul ei hakka
  8. Nii Tiit, kas MINA OLEN SÜÜDI SELLES, ET M40 MOOTORILE ON KAHTE ERINEVAT PINGUTUSRULLIKUT ?? KAS MINA OLEN NENDE VALMISTAJA VÕI VARUOSAMÜÜGIGA TEGELEV INIMENE, VÕI HOOPISKI VARUOSA KATALOOGI KOOSTAJA, KES EI SUUDA KOOSTADA KATALOOGE ???? Selline Ilkumine ajab sita ikka nii keema, et vähe pole. Pealegi, leidsin lahenduse, mis toimib ja jääb toimima, kuni järgmise vahetusevälba saabumiseni. Pealegi jäi rullik täpselt nii, nagu teine pikem rullik olema peab. Ning, ennem, kui sai nii tehtud, KÜSISIN Mario-lt MITU KORDA ÜLE, et " Kas jätan nii ja sulle sobib see lahendus ? " Sain vastuseks, et " Sobib " . Ühtalsi, ütlesin ka, et mingit garantiid ma ei anna. Vana rullikut enam tagasi panna ei saanud, see oli lihtsalt liiga läbi
  9. Täna oli tõesti päris mõnus. Rahvas võiks järgmistel kordadel samamoodi kohaletulekut kaaluda.
  10. Ära muretse, homme läheb meil jällegi grillahi küdema väljas
  11. Hiljaks oled jäänud, meil juba kaks talvegrilli maha peetud.
  12. Lihtsam oleks olnud tõesti varastel need valud koos autoga ära varastada, hiljem toovad auto ilusti tagasi ja panevad pakkudele kah
  13. Peaks endalegi udukad ette panema... mu punane peab siis doonor olema
  14. Tundub küll jah, tegelikult.. värv mulle meeldib
  15. Ülikena masin ikka
  16. Über kena selle lisaga Tegelikult ma nii tahaks postitada... 666 koos jah... vaikus edaspidi... kuni järgmise postini Ma ise kustutasin oma posti... ja tegin siis uue Samas... on sul ka 866 koos... ainult 200 posti maha
  17. No aga..... reede õhtul viin su nagunii ju ristile... seal tuleb sulle su rull vastu... siis kimad maale... ja hakkad "Neile" iglu ehitama, ma ööbin toas Ja, kui sula tõttu teie iglu kipub ära sulama... ärge pabistage.. tulen viskan ämbritäie vett ... sorry, kui mööda läheb ja saate öösel näiteks kell 3 ämbritäie jääkülma vett kaela See teie enda huvides Ma vähemalt üritasin teie iglu päästa, aga kui mööda läheb ja märjaks saate... on ju kah hea... mõnus värske olemine :twisted: :twisted:
  18. Sa ei mäleta seepärast, et olid natukene vist midagi tarbinud Ei tegelikult olid päris head grill õhtud, see aasta, võiks jätkata samamoodi Rahvas võiks rohkem osaleda, kuigi rahvast oli ikka omajagu, aga võiks veelgi lisanduda aktiivseid inimesi.
  19. Nonii... õues juba sula... kevad pole kaugel, millal grillime jälle Eelmine aasta oli päris hea "Grill graafik" :twisted:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.