Hüppa postitusse

Magnus

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Magnus postitas

1. Ma olen ka sõitnud tallinnast räpinasse ehk siis umbes 500 km kokku, autot vaatama ja suure pettumusega kohale jõudnud kuna auto pole vastanud kirjeldustele ja jutule, aga mis teha. Vahel ikka juhtub ja praegu sellele mõeldes siis oligi hea, et ei ostnud
  2. Müüa e30-le tagatuled. Ühe pirni kinnituse koht on natukene katki. Hind 45.- 56750962
  3. Kui korralikult suumida siis on näha, et ei ole ju just kõige korralikum kere tegelikult, paremal tagumisel tiivakaarel on näha rohket värvialust roostet ja pagasniku äär ning altpoolt ka.
  4. http://www.youtube.com/watch?v=lesJTG3pexU http://www.youtube.com/watch?v=rTdcrvkJpxU
  5. Järgmine e30 on mul jälle töö juures, aga seekord jäärajale mõeldud ja tuleb vähe lihtsam puur sisse
  6. Täna sai üle pika aja jälle natuke tegeletud, põhjaga on nüüd kõik. Lõpuks sai värvitud, lisaks sai veel tehtud esimest nurka mootori ruumis, mis oli väga kohutav kuna seal oli cooleri torustiku jaoks taotud plekk mõlki ja oli vähe pehmeks ka juba läinud see plekk. Lisaks on nüüd juhtmestik ka proge aju jaoks käes
  7. Nüüd seisab ja tasub ise vaatama tulla, kohe aegub kuulutus ka muideks.
  8. Järgmine nädal saan ma juba tegelt ms 2 valmis juhtmestiku ka kätte ja soe koht on tallinnast 40 km mööda tartu mnt kosel.
  9. Äkki on kellegil pakkuda fl kupeele tagumisi külgmisi ja tagumist klaasi ning hea oleks ka see, kui oleks toonitud. PS või 56750962
  10. Ehk leiduks kedagi, kes on vähe pädevam ning juba selle läbi teinud. Oleks siis vaja panna ms progetav aju m20b25 peale toimima. Loomulikult olen nõus selle töö eest tasuma ja enda poolt saan veel pakkuda sooja töökoda, kus seda tööd teostada. Ühesõnaga palun võtta siis, kas psi kaudu või telefoni teel ühendust 56750962. Ei ole mõtet pakkuda siin, et nt Jõujaam teeb ja VKM, neid ma tean isegi. Parimat lootes Magnus.
  11. Magnus vastas Magnus teemale, kohas Autod
    900.-
  12. hetkel ei toimu midagi kolmapäeviti?
  13. Magnus vastas Magnus teemale, kohas Autod
    1000.-
  14. Nii on jah, viimasel ajal iga nädalavahetus ja mõlemal õhtul
  15. Leidsin ka natuke rohkem, kui aasta vanuse teema ka üless Ja siis mingi kunagine müügi kuulutus
  16. Magnus lisas teema, kohas Autod
    BMW 316 1.8 r4 66kW Liik: sõiduauto Keretüüp: kupee Esmane reg: 01/1985 Mootor: 1.8 r4 (66 kW) Kütus: bensiin Läbisõidumõõdiku näit: 260 000 km Vedav sild: tagavedu Käigukast: manuaal Värvus: sinine Reg. number: 350FAC VIN-kood: Hind: 1200 EURKM 0% (käibemaksu ei lisandu) Soodushind: 1100 EUR Varustus Mugavusvarustus elektrilised välispeeglid toonitud klaasid Sisustus nahkkattega rool sportrool jalamatid (kummist) Audio, video, kommunikatsioon stereo (CD) kõlarid Rehvid ja veljed talverehvid (lamellrehvid) valuveljed (14) Sportvarustus esispoiler sportvedrustus Muu varustus tagaklaasi soojendus Tehnilised näitajad Kere istekohti: 5 uste arv: 2 Mootor võimsus: 66 kW Kütus kütus: bensiin kütusepaak: 53 l kütusekulu linnas: 8 l/100 km kütusekulu maanteel: 6 l/100 km kütusekulu keskmine: 7 l/100 km Muu informatsioon Ülevaatus kuni 12.2014, Eestis arvel Sõiduki asukoht: Eesti Autol on vahetatud hulgaliselt varuosasid. Termostaat, aku, õhufilter, stabika vardad, stabika puksid, piduri klotsid ees, veepump, sarniirid, juhipoolne rooliots, väljalaske kollektori tihend, taga amordid ja esimesed, ees uued kettad, taga uued piduri silindrid,uued klotsis taga trumlis,uued käsipiduri trossid, piduri torud taga ja ees, sumbutaja on algusest lõpuni ka peaaegu uus, põhjaalt. Autol on ära keevitatud salongi tüüpkohad. Esineb iluvigu ning natuke ka roostet. Vahetust vajaksid ilmselt esimesed amordipadjad. Hetkel kasutuses igapäeva sõidukina. Asukoht Tallinn Müüja Magnus Telefon: 56750962
  17. http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1638897
  18. Tänasest siis kõik rihmakatted ja asjad küljes, hetkel oleks ainult küünlad puudu, et vabalthingavana käivitada. See kole juhtmestik on ka juba natuke paremaks ja ilusamaks tehtud.
  19. Natuke auto kohta ka siis. Vähe on muutund, aga aega on läinud kõvasti iga asi vajab koguaeg mingit muutmist. Ühtegi asja ei sa külge panna nii, et midagi ei teeks. Eile panin kollektori jäädavalt külge ja sellega oli ka tükk tööd, esiteks olid kollektori avad väiksemad, kui plokikaanel ja mööda ka veel. Sai siis tehtud jäled peale, et kust ja kui palju. Teine asi oli see, et vanad väljalaske tikkpoldid olid liiga lühiksed ja uute jaoks oli vaja kõik uuesti üle keermestada ploki seest ning lõpuks ka natuke lühemaks lõigata, aga nüüd on väga hea. Uus rihm koos pingutus rullikuga on vahetatud ning mõlemad katted hetkel kuivavad kuna tahaks, et natuke oleks ikka ilus ka Häid pühi kõigile!
  20. Müüa facelifti naerusuuta esituled Hind 55.- 56750962
  21. Ma saan aru jah, tehaksegi selliste hindadega, aga mul pole võimalusi, et osta kõike korraga ja tahata veel, et saaks kohe hooaja algul sõitma hakkata. Pigem siis ootangi ära selle, et meil tööjuurde tuleb ehk keevitus, et saaks teha roostevabast kollektori või kui ei siis järgmine aasta sügise poole lasta teha. Siis on juba nii palju tehtud, et pole vaja neid kulutusi teha, mis on praegu. Nende faltside pärast ei põe ma üldse, ütlen nt hommikul mõõdud ja õhtuks on asi käes Samas ka see materjali toomine pole mingi probleem kuna kaubik, mis toob kaupa kosele ehituspoele toob meile ka puuri torusid ja asju.
  22. Suveks sai ostetud veljed ka ära

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.