Hüppa postitusse

Magnus

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Magnus postitas

1. Eile õhtul kiskusin kogu mootori juhtmestiku küljest ja täna alustasin enda jaoks kõige hullema peavaluga Esialgu pritsisin endale aju juhtmestiku skeemi välja ning tükkaega vaatasin seda lolli näoga, aga ei, alustasin esialgu kõige lihtsamast. Alustuseks vedasin 4 uut juhet mootori pistikust uuesti, ehk siis genekale, starterile, õlirõhk ja temperatuur. Ja lisaks sain täna pritsist kätte sillatalad, esimene juba värvitud, aga tagumist ennem ei hakka värvima, kui olen jõudnud ilmselt strondflex puksid ära tellida. Ilmselt seda enne uue kuu algust ei juhtu.
  2. 30.-
  3. Sai vaadatud saaled üle ja olid veel väga ilusad nii, et ei hakkanud üldse uusi ostma ning parandasin tagasivoolu nii öelda stutsi ka ära. Peaks ilusti kestma ilma, et vahelt õli tilguks Lõpuks sai ka siis uuesti karter alla
  4. Sain ka kätte, väga rahul
  5. 35.-
  6. Ei ole see telefoni pildi kvaliteet just kõige parem.
  7. Kuna sõber kellele võimendit hoidsin ei ostnud siis müük jälle aktuaalne. Samas võib ka pakkuda mingeid e30 juppe.
  8. Tagumistele velgedele võiks flantsi vahele panna, istuvad kuidagi jube sees, aga muidu täitsa ilus
  9. 60.-
  10. Järel ainult subwoofer koos kastiga ning hind 80.-
  11. Jäi jah kuidagi nõmedalt viltu, aga selle vea ma parandan Läks kiireks siis panin nendesse originaal aukudesse. Aga täna oli hea päev, üks tuttav eelmine aasta juba mainis, et tal venna e30-st on järel palju erinevaid asju ja täna siis läksin vaatama ja sain sealt ikka igast asju Fl udutuled, täiesti terved, nii kinnituded kui ka klaasid. Sillatalad, et siis liivapritsist läbi ja nii on endal lihtsam, et saab kohe ümber vahetada, lisaks veel tuled, diffri saan, paganiku luugi ja veel igast manti Ja kui kellegil on vaja pre sedaani uksi siis olid need ka seal olemas, ilmselt mingi 15 euri tk annab ära, alt ääred natuke roostetasid kuna asjad on seisnud ligi 10 aastat, aga nendest saab kindlasti asja.
  12. Suured tänud eixile, sain radika kinnitused ja lõdvikud kätte. Kohee panin täna radika külge ära ja lõdvikud külge.
  13. Kui juba tiivas auk siis vähemalt on minu arvamus see, et küll on veel roostet ja seda summat see väärt pole
  14. Nüüd on aju ka käes (Ms2) ja Eixi saadetud asjad peaksid ka homme ehk jõudma Tänasest algas põhimõtteliselt välispraktika ka, nii, et nüüd rohkem aega tegeleda ehk autoga
  15. Ei ole ta midagi, esitiival olid all juba kaks pisikest auku sees ja alt roostes ning see värv ei ole lives nii ilus nagu pildil. Rohkem ma ei hakkanudki seda vaatama
  16. Hetkel ilmselt mitte kuigi ma saaksin need ka kohe kätte, aga las hetkel jääda. Need nii öelda M3 tiivad sai üldse selle pärast ostetud, et minu jaoks tulid need odavamalt kätte, kui tavalised klaaskiust.
  17. Okei, tagumise stange Aga nüüd intercooler ka omal kohal ja peidus ilusti stange taga ning võtsin karteri ka alt ära, et kaotada see jubedalt kinnitatud nii öelda stuts, mis oli tagasivoolu jaoks. Õlipumba võtasin ka lahti ja selle hammasrattad olid väga ilusad veel.
  18. Eile sain kätte uue radiaatori, võtsin 324 diisli oma. Nüüdsest on esiosa M-tech2 ja M3 klaaskiud ristsugutis Tahtsin taha ka ära panna, aga stange oli väike.
  19. http://www.auto24.ee/used/1705681
  20. Ilma tiibadele minevate otsteta varjant, 60.-
  21. Kast on läinud, võim eraldi 120.- ja subwoofer 70.-

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.