Hüppa postitusse

Magnus

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Magnus postitas

1. Täna panin uue salongi radika külge ning ühendasin vendi ka ära. Tegin hetkel lihtsalt, relee vahele ja salongi on/off lüliti. Ning pool õhtut andsin minna, hetkel kindlasti häirib see e30 originaal võimuta latt E36 oma ootab ju tegelikult ammu paigaldamist. Lisaks esialgu mainin ainult siin, kui kellelgi peaks olema soov lasta teostada enda autol värvimis töid (kambrisse mahub ka kaubik)/poleerimist (koos vesilihviga-ilma), siis võib mulle kirjutada ja saan ka tehtud töödestki pilte saata kliendi kindluse mõtteks. Suurem reklaam ilmselt tuleb umbes kuu pärast. Asun Harjumaal Kosel.
  2. Unustasin veel mainida, et uue värvi sain ka kätte? Carbon Black
  3. Pole küll väga aega tegeleda autoga olnud, aga olen üritanud siiski. Esialgu sai parandatud kütusepumba voolu juhe, pumba enda leke, veetud uued torud eest taha välja, õõtsa tagumised puksid külge. Lisaks sai tehtud paagile tuulutus, sest paagi tõmbas käivitusega päris kõvasti vaakumisse Eile sain täitsa uue ning viimase salongi radika lakiautost, mis kohapeal oli olemas. Teha on muidugi veel kõvasti, sest neid lekkeid on ikka meeletult kuigi õnneks ei leki lahinal, aga ikkagi häiriv: õli stutsid, karteri küljes tagasivool jne.... Sõita ma ütleks, et on ikka mega. Paar kiiremat drifti ringi teinud ja naeratus suult ei taha kohe mitte ära minna
  4. Midagi ilusat
  5. Lõpuks saab teha uue postisuse ? 3,5 aastat on möödas, kui viimate see auto töötas. ? Läbi igasuguste probleemide (nii jätkuvate, kui ka olnute) tegi Jeff esimese düno autole kuigi see jäi poolik, sest erinevad probleemid segasid selle jätkamist. Ühesõnaga suurimad tänud Jeffile, kellel jätkus piisavalt närvi ja läbi suurte tagasilöökide oli nõus ikkagi tegema. Mootorist tuli 240kw ja 400nm ning rattast 210kw. Nädalavahetuseks peaks auto koju tooma ning siis tuleb hakkata kõiki probleeme lahendama.
  6. Krt see ju eriti popp ja noortepärane Chamelion värv- iga nurga alt erinev(roheline, sinine, lilla).
  7. Just täpselt see sama Kuna auto pole minu lähedal, 140km umbes eemal, siis puudub igasugune proovimis võimalus.
  8. Kas kellegil oleks müüa kiiremas korras 325 radiaatorile alumist tosooli välja laskmis punni, kataloogi järgi m10 plastik polt. Võin uue originaali asemele ka tellida Tel 51940991 Võin maksta mitmekordse hinna ka, uus 7euri, oleks lihtsalt ruttu vaja.
  9. Edu ehitamise, Käisin samuti seda vaatamas ning mina loobusin, sest tööd oli seal rohkemgi kui veel. Siin natuke kirjas ja keegi käis selle oma pilguga veel hoolikamalt üle ja pani kirja, hetkel ei leidnud. foorum.e30.ee/teema/600-huvitavad-pakkumised-müügiplatsidel/?page=80#comment-108412
  10. Värvimine pole kunagi odav, kui just kuuris ei tee või väga head tuttavat pole, kes reaalselt kuskil korralikus töökojas töötab
  11. Kas lihtsam poleks korraks eemaldada esi või tagaklaas nt, liist välja ja korraks klaas eest?
  12. Tallinnas koht, kus tehakse kõigile minu teada 20.- nr
  13. Ehk kellegil huvi 180.- oli hetke hind
  14. http://www.auto24.ee/used/2318216
  15. Oleks vaja 325 (võimalik et ka sama erinevate teiste mootoritega) kere poolt ja mootori juhtmestiku pistikut Tel 51940991
  16. Hetkel tõesti pole nii oluline, kui ilusasti iga detail ilutseb omal kohal vaid pigem see, et saaks ta liikuma et taastada motivatsioon.
  17. Kui keegi arvab, et see võiks olla hea pakkumine siis tasub ära unustada, Tuli e30 tuhin uuesti peale ja mõtlesin et läheks vaatama, jutt suht ilus ja lihtne, tagatiivakaartel on roostet ja mõnes kohas veel. Tuju hea, aga kohapeal nagu ikka tabas mind karm reaalsus. Tiivakaared täiesti mädad, juhipoolne karp täitsa pekkis, ja teiseltpoolt karp sees peaaegu terves pikkuses , juhi tiivale oli needitud alla uus plekk, ukse kere poolsed nurgad ka roostes ja päris kõvasti (ilmselt läheb kruvikas läbi), juhi uks oli matt must põhimõtteliselt ja lainetas, kõrvalistuja uks roostes, taga põll mäda alt. Rohkem hetkel ei meenugi, aga üksi mu e30 pole nii mäda olnud kohtadest mis roostes ja jäi selliseks viie minuti vaatamiseks. http://soov-ee.postimees.ee/337652-bmw-316/details.html
  18. Ilmselt on üks null puudu hinnast, aga kuradi ilus on http://www.blocket.se/stockholm/Bmw_325i_M3_ombyggd_65848372.htm?ca=11&w=2
  19. Kuna aega on tõsiselt väheks jäänud ja nagu noorel inimesel ikka, siis nädalavahetused panustatakse erinevatesse muudesse tegevustesse, kui auto ehitamisesse. Aga valmis ju tahaks saada. Nii siis, kas siin leiduks kedagi, kes ehitaks selle auto minu eest lõpuni sõitvaks, loomulikult olen nõus tasuma kogu töö eest. Kui keegi tõesti nõus, siis seletaksin, kas telefoni või ps teel edasi, mis maal üldse projekt on, mis mul olemas ja mida vaja. Lisaks võimalik, et mind huvitaks ka ülevärv olenevalt soovitavast summast. Endal võimalus ka autot transportida täpselt sinna kuhu vaja. Ei oota, et auto valmiks paari nädala või kuuga. Teine võimalus oleks pakkuda veel tasuks seda auto ja vajadusel ka lisaraha, aga lihtsam ilmselt oleks ainult rahaga, kuidas kellegile. http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=4&t=241695 Tervitades Magnus.
  20. Informatsiooni leiad ehk veel siit.
  21. Magnus lisas teema, kohas Autod
    Oleks huvi ainult e30 Facelift kupee vastu, mida korralikum seda parem. Värvi eelistuseks oleks must või hõbedane. Tel 51940991 Teise varjandina oleks vahetuseks pakkuda e34 M-Tecnik+kompensatsioon juhul, kui pakutud auto on väärt http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=4&t=241695
  22. Ette oli vist 5mm flantsi vaja, üleüldse istuvad muidu taga ka liiga sees. Mul kunagi olid all.
  23. bbs esilisa?
  24. Ilmselt müüdud, rootsis on päris kõvasti autoärikaid. Väga raske on vahel löögile saada, lõuna ajal tuleb üles ja peale tööpäeva lõppu on müüdud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.