Kõik, mis Magnus postitas
-
M:m54b25 mootor, läbisõit 90 000km
Müüa täiesti töötav 2.5i mootor e46-lt , 2003 aasta pealt ja samuti ka suure vajaduse korral tõestatav auto hooldusraamatu järgi. Mootor näeb samuti välja nagu uus, kui lihtsalt puhtaks pesta seistes tekkinud tolmust. Läbisõiduks on 90 000km. Lisainfo saamiseks helistada 56750962 Hind 350.-
-
O:Ukseliistu tüübleid ja spidomeetriblokki r4
R4 spidoblokki oleks ikka vaja
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Mõtlesin ise ka sama
-
http://www.auto24.ee/used/1627101
-
siin ka sellest teema olnud
-
Lobamokkade rubriik
Siiani pole midagi maksnud :D eile hommikul tahtis kontrolör hakkata kirjutama trahvi, aga ma olin auto kõrval, jalutasin siis juhiukse juurde ja siis jalutas minema Ise algul ei märganudki, aga sõber nägi
-
Lobamokkade rubriik
Ma olen nüüd kaks viimast nädalavahetust käinud reedeti vanalinnas ja parkinud ka sinna. Kui oled ikka eemal ja jälgid auto poole siis märkad, et enamus inimesed vaatavad just rulli poole ja mõni näitab näpuga ka, midagi halba pole siiani ka kuulnud
-
http://www.auto24.ee/used/1605760
-
M: Bmw e30 originaal randiga Melberi valuveljed 15*7 ET12
ET 12 pole mitte midagi hullu, mul olid täpselt samad veljed, kui mitte just need samad ja istusid väga ilusti all. Olid need varem keskelt sinised?
-
KALENDER 2014 - HÄÄLETUS
1. 18 2. 20 3. 29 4. 32 5. 37 6. 39 7. 42 8. 49 9. 55 10. 60 11. 62 12. 69
-
Lobamokkade rubriik
Load käes lõpuks ja läheb rullimiseks
-
Head muusikat autosse :)
- Lobamokkade rubriik
Ilmselt järgmine hooaeg ringrajale minev e30 töö juures- Head muusikat autosse :)
- O:Ukseliistu tüübleid ja spidomeetriblokki r4
Oleks vaja 7-8 tüüblit, et panna ukseliistud kinni ilusti ning spidomeetriblokki r4 prefacele ja Mitte kellaga. Tel 56750962- Müüa wg ja m20 turbo kollektor
Mingi lõtk on, aga toimis. Hind 160.-- Lobamokkade rubriik
Küsi temalt, siin ka ju kasutaja,Reigo- O:Coiloveritele ette vedrusid.
Oleks siis vaja esimestele coiloveritele vedrusid ja siis neid taldrikuid millega vedule pinget peale ja maha keerata. Tel 56750962- O:Klaasplastist esitiibasid ja Camber plaate ette
up- Müüa wg ja m20 turbo kollektor
up- Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Sellest on siin teema ka olemas kuskil.- 2014 Kalendri jaoks Pildid
- Nookurite vahetus
Küll need peavad, meil taunusel töö juures on 930 hp ja peale igat sõitu peaaegu oli saalte vahetus ja kepsu poldid peavad siiani, samuti ARP. Umbes 5-6 korda lahti võetud see suvi siis.- Nookurite vahetus
Kui kõverad siis ilmselt ongi raske, aga kui mitte siis tulevad vägagi lihtsalt- O:Klaasplastist esitiibasid ja Camber plaate ette
Camber plaadid olemas, aga tiivad siiani veel puudu - Lobamokkade rubriik
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus