Hüppa postitusse

harcore

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis harcore postitas

1. kes teab millist kardaani vahepukka osta? oleks täitsa uut vaja osta aga ei tea mille oma sinna alla osta.
  2. see vahepukk on touringu pealt võetud. selge eks peab uue ostma sinna
  3. valgus paistab vale nurga alt peale ja see tundub nii.hoidsin ühes käes lampi ja teisega tegin pilti.
  4. täna sai siis rulli kalal tegutsetud ja supsi alla visatud tuleb uus teha korralik sinna alla ja ka kardaani vahe pukk välja vahetada kuna on teise ovaalseks venitanud milles viga et ta seda tegi kas mootor on siis viltu?
  5. selline rull ka müüki paisatud http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=13&t=135162
  6. võiks teha jah saan ka siis pärnu rullid üle kaeda ja veaksin oma rulli ka kohale
  7. pärnus ka kokku saamist tehakse veel?
  8. endal mõte peast läbi käinud et võiks üks e30 veel olla ja diisel
  9. auto on tervelt müüdud töökaslasele temaga saab ühendus sellel numbril 56286302 asjad asuvad ikka pärnus
  10. täna siis sai auto lõpuks tööle töökaaslane tegi vahe puka kinitused ka veidi ringi ja sobis alla radikas sai aiudiselt kinni pandud kõik toimib aga vaja veel mõningaid asju teha ja vastu õhtut sa ka mõned ringid teha
  11. mul seda pilti ei ava tahaksin ka näha kuhu juhtmed ühendada mul endal ka karba ja hetkel juba vahele tõstetud m50b25
  12. täna nägin siis pärnus uue silla peal tuli vastu musta värvi cabrio päris ilus oli teine
  13. tõstsin teise e30 pealt paagi sisese pumba ringi oma kupeele ja seal ta tööle ei hakkanud kuhu mida ühendama pean?panin kõik nii nagu teisel oli
  14. täna sai siis juhtmestikuga mässatud esmalt võtsin teise pealt vajaliku maha ja panin siis oma kupeele ühendasin ära sai ka mootorit ringi aetud.mõningad juhtmed veel ühendada siis peaks ka juba mootor töötama ja eks tuleb veel nipet näpet teha.
  15. tervist! alles olevad asjad: tagumised istmed alumised osad 10 tagumised amordid esimesed püstakud 45 euri sedaan/kupee pagasniku luuk musta värvi 10euri esipiduri suporteid pakkuda 2x ühed punased teised kuldsed 10 euri müüdud asjad: E32 pidurivõim müüdud Hall kapot müüdud kupee lukuring müüdud Taga vedrud müüdud Tagumised uksed müüdud FL taga tuled müüdud Sport rool müüdud juhi uks müüdud kaas sõitja uks müüdud ukse polstrid musta värvi neli tükki müüdud esi klaas müüdud külje karbi katted on müüdud ketastega taga sild müüdud taga luuk müüdud taga stange müüdud salongi ventikas müüdud esimesed istmed müüdud bensiini luugi keskluku mootor müüdud esi stange koos talaga müüdud asuvad asjad pärnus 56700583
  16. kardaan jäi veidi lühikeseks kui panin vahe pukka ühe poldiga kinni siis ei ulatunud käigu kasti otsa ja vahe pukka erinevused on ka mõlemal kohe näha . juhtmestikuga sain alles täna jebitud aga veel tööle pole saanud palju veel teha.
  17. mootor nüütseks autol peal aga ainuke asi mis vaja juurde osta on kardaan 324 td oma või siis millegi muu oma panna siin oleks abiks iga näpu näide nii et võib siis pakkuda. tänud Magnus edu läheb tarvis
  18. pole midagi siia tükk aega kirjutanud täna siis sai rullil moto maha võetud ja ka doonor autol moto maas homme hakkan seda siis peale panema ehk esmaspäevaks peaks siis autol ka hääled sees olema ja järgmiseks siis võtan ette värvimise ja muud nipet näpet asjad
  19. tekkis küsimus milliseid mootori patju pean ma kasutama m50b25? kui kasutan e30 piduri võmendit.
  20. on see mõne siit foorumi kasutaja rull http://auto.motors24.ee/vehicles/422896-BMW-320-1988.aspx?pg=1&sort=paid
  21. harcore vastas siimp teemale, kohas Vaba teema
    isegi vaadanud e30 hindasid ega vast varsti odavalt neid saa eriti cabriot nii et mina hoian enda oma alles
  22. selle rulli hinnd on 1600 euri
  23. mina nägin täna pärnu-jaagupis ühte halli touringut parklas seismas
  24. kui saad siis pane käigu kang parkingu peale siis peaksid saama võtme kätte vist.mul endal ka e39 2.8 aga mul manuaal käima kast.
  25. loodan et pole veel siia pandud http://www.soov.ee/tallinn/BMW_316I_E30_73kW_2891311.htm

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.