Hüppa postitusse

harcore

Foorumikasutaja
    850
  • Registreerus

• Viimati külastas

• Võidetud päevi

21

Kõik, mis harcore postitas

1. võiks ju kogunemise teha tuleksin ja kaeksin pärnu rullid üle ise liiklen e36-ga hetkel.
  2. ikka alles
  3. up! vedelevad jalus
  4. pärnu rullid ka kokku saavad mingi päev?
  5. sellel vennal pole vist kõik korras olnud seal kupli all et mootori salongi vedas :D
  6. need esi püstakud ka pakkuda hind on esimeses postituses
  7. mis seda e30 nii kalliks ajab?
  8. MÜÜDUD
  9. touringu taga vedrud ei sobi ka pre fl alla või eksi ehk mõni targem paneb oma sõna siia.
  10. rullikas ikka seisab ja ootab uut omaniku autot võib tulla vaatama nii nädala sees kui ka nädala vahetusel. vähe värskemad pildid autost
  11. harcore

Lobamokkade rubriik

veel on müügis loodame jah et leiab omale normaalse omaniku ei taha et satuks sellise kätte kes ta koheselt ümber posti keerab või siis kusagil üle katuse.
  12. harcore

Lobamokkade rubriik

siinsetel klubilistel on kõikidel ilusad rullid ja mina ei saa kunagi ühtegi isegi lõpule viidud nii nagu ka see rull paraku pean temast loobuma kuna pole tööd. pead ma norgu ei lase ja kindlasti mingi aeg omale ühe koju tasin
  13. harcore

M50 mootori paigaldus e30-le

mina viskasin selle vahelt ära kuna mul jäi karpa pena paak alla ainult mis ringi tõstsin oli pump.
  14. auto endiselt saadaval kaasa peab võtma aku kes koheselt ära viib saab 800euriga
  15. uksepolstrid on müüdud
  16. harcore

Mootor lonkab (video)

lisa õhku ei saa sul kusagilt? mul karpa mootor tegi sama moodi.
  17. up! auto endiselt saadaval
  18. http://www.auto24.ee/used/1937157
  19. mina tahan kindlalt ühte raha saan kanda kas järgmine nädala laupäeval või nädala sees mingi aeg annan teada siis
  20. harcore

Lobamokkade rubriik

keegi teab kas see auto on müüdud helistasin aga telefon oli väljas.
  21. harcore

Lobamokkade rubriik

eks peab siis vaatama ka leedu turu üle jah ma otsin just sedaan kerega 324 td samas võib ka touring olla.siin foorumis oli ka üks sedaan müüa 1500 euriga aga teema on suletud kas siis on müüdud?
  22. harcore

Lobamokkade rubriik

siis jah ei tasu seda rohkem uurida tänud kaido kuna otsin ikka sellist rullikat millega saaksin sõita iga päevaselt oma jagu on müügis või siis vahetada teise e30 vastu.
  23. harcore

Lobamokkade rubriik

oskab keegi selle kohta midagi rääkida auto muidu asub Riias et kas tasub seda sealt ka tuua omale http://foorum.e30.ee/topic/10990-m-e30-24td-115hp-sedan-1989year-delphin-metallic/
  24. tervist! panen siis müüki oma rulli kuna hetke seisuga pole tööd ja ei taha et seisaks nii sama hoovis aga autost ka siis kere vajab veidi keevitust,tagumise parema ratta laagri vahetust,taga silla suured puksid vajavad ka vahetust,taga vedrud ka aga muidu auto liigub omal jõul TÜV ja kindlustus puuduvad kaasa ei tule sport iste ja rool mille vahetan ringi ja aku. autol on dokumendid korras ja piiranguid ei ole. vahetuseks võib pakkuda e36 320i 110kw manuaal kastiga e34 520i 110kw,525 125kw või siis e30 FL 320i kõik kered peavad olema sedaan ja normaalses seisus et ei peaks koheselt remonti vajama. siit saab ka veidi pilte kogu kupatuse hinnaks 800euri asub pärnus 56700583
  25. selline kapot ka pakkuda kriipsud.mõlgid ja roostet ka peal et kellel soovi siis hinnaks 20 euri
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus