Hüppa postitusse

mart154

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis mart154 postitas

1. Täna läks siis see, millest saab uus bensiinipaak, vesilõikusesse. Tuleb teda umbes 45 liitrit. Ja sinna kus vanasti oli varuratas.
  2. Esipidurite ehitus... Täna hankisin endale 288x28mm esimesed kettad. Neid tuleb kergelt viilida... Hakkasin siis õhtul proovima juppe kokku... Otse loomulikult kõik ei sujunud nagu pidi Lõpuks selgus, et relakat tuli näidata nii uutele kallitele supportitele kui ka e30 püstakutele. Süda tilkus verd, kui supportist alumiiniumi lendama hakkas Lõpuks sai asjad nii kaugele, et support istus sobivalt. Praeguseks on jupid toimetatud mehe kätte, kes jagab natuke täppismehhaanikast - loodetavasti saan ma jupid tagasi ka Koos vahetükkidega siis juba, millega support kinni panna...
  3. Päev algas eriti mönusalt Silwer näitas kalleid juppe kaugelt maalt... Tekkis ka isu vingete tagapidurite järele... Peab kunagi ühe koleda 15'' veljega Silwerile külla minema... proovima... kas mahuks alla... Teine masohistlik katse on mahutada need suured Brembo supportid esimestesse 15'' velgedesse mahutada... Päev jätkus ka hästi... helistasin härra Lillele Temagi üllatas mind heade hindadega. Varsti on mul siis ehk jäikade puksidega tagasild. Ja lisaks veel reguleeritav Viimase toreda uudise peale tuli kohe garaa¾i tormata ja tagasild autost eemaldada... Siis enam päev nii hea polnud Poolteljed ei tahtnud kuidagi autost irduda... Lõhkusin vaid võtmeid... Mõtsin siis, et mis seal ikka. Võtan silla kogu täiega alt... eks pärast arutan... See õnneks õnnestuski Uskumatul kombel polnudki see sillatala väga kõvasti kere külge kinni mädanenud... Eks siis lähipäevil üritab sillatala paljaks rookida ja liivapritsi saata. Pilte, ma laiskvorst, nagu alati, teha ei viitsinud
  4. Mul on ühed sellised müüa praegu. 3000eek eest... Allasobitada saame ka... usun, et hinnaskaalas 5000.- et asi korralikult saab. + uued pidurikettad+uued klotsid Lisaks pead sa arvatavasti uued veljed ostma. et see kama ära mahuks. ~12k vähemalt. Soovid ikka veel? Siis allkirjast leiad kontakti
  5. Täna jäid ühed huvitavad vidinad näppu. Peaaegu tasuta Tegemist siis Brembo 4-kolvilistega supportitega. Üritaks need kuidagi oma bemmile alla kruvida.
  6. läksin siis täna garaazi... et hakata e34 difrit alla panema... topin ja sätin... nikerdan siit-sealt... nikerdan veel... Äkki hakkab relakas möllama.... ja põmm - varuratta auk kukub välja Nokin siis difriga edasi - teen uue kinnituse prototüübi valmis... ja äkki - põmm - kukub bensupaak lausa iseenesest alt ära... Muuhulgas - suure raputamise tõttu vist pudenesid kardaani tagumine pool ja sumpa viimane pütt alt ära... Kahjuks ei raputanud piisavalt, et poolteljed küljest ära oleks pudenenud... Peab vist homme uuesti difrit paigaldama minema... Siis äkki kukub tagasild ka alt ära Pildimaterjaliga kostitan homme.
  7. M50 on on-off vanos, seda on lihtne juhtida - saab hakkama. Keerulisemaks läheb näiteks m54-ga millel on lõpmatult muutuv vanos. mul õnneks ei ole kumagi... veel
  8. kõrgemaks? ma annan sulle ise tutaka vastu kukalt ok, nali naljaks.... Kui ohtu, siis natuke peaks aitama tiivaäärte tagasi rullimine? Sama seadmega äkki venitab tiivakaart natuke väljapoole ka ees? Asukohta aparaadil, ma arvan sa tead
  9. kõrgemaks? ma annan sulle ise tutaka vastu kukalt ok, nali naljaks.... Kui ohtu, siis natuke peaks aitama tiivaäärte tagasi rullimine? Sama seadmega äkki venitab tiivakaart natuke väljapoole ka ees? Asukohta aparaadil, ma arvan sa tead
  10. kui adapterid saabuvad, tõmba traati... vaataks ka seda põnevat väljamaa kraami ilma mikromeetrita, esialgu
  11. Vahepeal oli paar haiglaselt vandumist täis õhtut Mihkel suutis vahepeal tekitada kahtlusi triggerwheeli seadetega.. Loodan, et õlu maitses hästi? Praeguseks kahtlused kõrvaldatud, hangitud uued küünlad ja auto käima saadud. Nüüd siis differ alla ja seadistamist õppima
  12. Tänase seisuga tuleb vist pealkirja lisada MSEFI Tulen just garaazist... esimesed turtsatused tehtud, kõik funktsioonid paistavad töötavat. Usun, et kasuks tuleks kollektori kinnikeeramine ja benalekete kaotamine Teha muidugi veel on... Paar massi tuleks korraldada... Pihutäis juhtmeid õigesse pikkusesse lõigata... lõpuks kogu see kupatus ära mähkida ja ilusti kinnitada. Seejärel differ ja poolassid siis saab testida Kuna ajaga on, nagu on... ja töid on kah lõpmatuseni, siis vist jääb jälle asi venima.. Tahaks enne suve siiski sildadega midagi ette võtta... aga millal
  13. M-Techile ja Silwerile vastuseks.... BMW valikule eelnes mõtestatud eeltöö antud valdkondades. Praegusel hetkel pole rahul umbes 3 asjaga... Kahte esimest neid teadsin enne juba... Viimasega panin ise mööda * Esisilla regullimisvõimalused ja minu arvates väga opakas püstak - laheneb e36 kraamiga * Tagasilla regullimisvõimalused. Poolt kraami näeb Silweri auto all, teist poolt võib ise uniballide näol ette kujutada * Ruum kapotiall turbo jaoks Kahe esimese lahendus on välja mõeldud. Viimasega tuleb veel vaeva näha... Tehaselahenduse poolelt võib muuga rahule jääda... Või kui ei sobi, siis leiab mõnelt teiselt mudelilt sobiva asenduse.
  14. Mõtlemisvõimet peab ainult olema...
  15. Pistame siis autopeale vaikselt... Oleks nädala sees nüüd aega, saaks ehk lõpetatud juhtmestikuga.
  16. eile hankisin e36 320 juhtmestiku. ega ma siis seda terveks jätta ei saanud Täiesti originaalseks jääb pihustite ja COP-ide osa... Selle kiskusin lihtsalt ülejäänud juhtmestikust lahku. Ülejäänud kraamist üritasin eraldada igasugust crapi, mis seal oli A-la õhulugeja, keskkonnasäästupask , nukaandur jms... Praeguse seisuga peaks kõik juhtmed vajalikud olema... ja juurde pole ka ehk midagi sikutada vaja. Muidugi tuleb veel sinna sisse toppida salongi minevate lisanäidikute juhtmed... Ventika kontroll ja launch control jms... A need pole vajalikud mootori töötamiseks otseselt. MS on vahepeal ka ära lõpetatud... Täna peaks minema juhtmestikku auto peale toppima... ja mõnest kohast natuke lõikama-kleepima, et ilusti kapotialla jääks.
  17. Pea meeles, et see mees tahab sinna autosse saada ~800-900hp M5 mootorit... Pidamine on viimane asi, mis Mihklit kotib
  18. O-ringimise vahendid on meil ehk varsti olemas. Praegu pühadekammajaa... aga peale seda ehk saab uurima hakata.
  19. mis sa selle nitroga pullid. ma ei jõua ära oodata, millal sa selle "varumootori" tehtud saad
  20. Megasquirt I V3.0 PCB MSnS Extra 6cyl wasted spark PWM idle mod Tacho out Launch control / Flatshift Teha tuleb veel lisakaart süütedraiverite jaoks. Peale tahhomeetri ja launch controli lisamist
  21. OT: See on ainult E36 klass on siiski. IMHO on investeeritud summa ja fun factor tiba paigast ära seal. Pigem ehitaks sama raha eest e30, mis omaks palju suuremat fun factorit
  22. Teades Mihkli töökultuuri, siis vaevalt mingit poolkõva tegemist tuleb. Las see mootor siiki ootab, kuni korralikult remonditud saab Ja Mihkel ka nuudlidieedilt maha
  23. Seda ma loomkatsete all silmas pidasingi
  24. tänaseks hommikuks on umbes 1/4 megasquirti kokku joodetud. Eks siis vast nädalavahetuseks koos. saab hakata loomkatseid auto peal tegema
  25. Ei ole mõtet filosofeerida ja kõvatada. Järgmine hooaeg sõidan niisama. Edaspidi paistab. Üldiselt mulle ei meeldi see malmplokiga lahendus. Auto isegi raske.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.