Kõik, mis mart154 postitas
-
Polüuretaanpuksid
Mehe tööga saab alati rahul olla, seega teeme läbi minu fotosilma ühe reklaamipildi..
-
M42 1,8T projekt
no Mihkel pidi ihnuskoi olema
-
Polüuretaanpuksid
viimased siis lähvad minu auto külge prooviks. Täpsus võiks sutsu parem olla, aga olen rahul. Põhiline, et nad P-flexist jäigemad on Paigaldamiseks läheb arvatavasti uue nädala algul, eks siis annan märku, kuidas jäi.
-
M42 1,8T projekt
Mina ei paneks coolerit jahutusradikast tahapoole. See tähendab, et coolerile tuleb üldjuhul ju ~90c õhk peale läbi jahutusradika... Ei ole tal midagi häda seal ees Sa pingutad üle.. jälle
-
M42 1,8T projekt
TPS: Audi klapiga kasuta Audi tpsi. mis seal kombineerida PS: V6 audi TPS sobib näiteks polton M20 throttle switchi asemele. Mina jätaks kolle puutumata. Viib summad ainult üles ja reaalset võitu ei too. Vabalt saab segusiibri jaoks vahetüki teha. See on HÄSTI lihtne tegelikult. Keisei cooler oli ~1500eek +- kolmsada. Täpselt ei mäleta. Grupiostuga saab kindlasti alet Korralik e30 paagiväline pump kestab ilusti. ~120lph uuena. Samas Walbro 255lph on ka hästi odav. Minu kaudu ~1700eek ja väike ale kah. M20 hooratas sobib. Reaalset kaaluvõitu tuleb minimaalselt tegelikult.
-
325i 24v MSEFI '85 - Mart
Rapla trennipäev tehtud. Auto käitub väga hästi, mina rahul Nüüd peab pisivead kõrvaldama ja siis saab 20-ndal võistlustulle minna. üks pilt, kuidas rajal sõita ei tuleks...
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
miks sa tikkpolte ei võtnud :roll:
-
Ja hästi koledasti lõigatud veel Ühesõnaga, tundub, et auto vana ring on tagasi. 8) Küll kordades hullemas seisus ja kipsikruvidega tuunitult, aga no loodame parimat...
-
sirged Muide, mul on kuri kahtlus, et see ring, pärast pikki keerdkäike, on see sama, mis sellel autol kunagi oli... Värv ja aastaarvud on kahtlaselt klappivad...
-
Kui ma nüüd teda laupäeval raplas ära ei lõhu, siis tahaks tulla jah Muidu, M-Tech1 on olemas. Vajab aga tugevalt ravi ja viitsimist... Ja värv on ka plaanis, kunagi... Aga enne tuleb veel puur saada Igastahes, asjast kah. Kallasin Liqui Moly RaceTech GT1 10W60 õli täna mootorisse. Sellele eelnes mootori sisepesu ja korduv filtrite vahetus kah. Lõpuks sai ilus ja hää küll Muide, võrreldes selle Mobil1 10w40 solgiga, mis seal enne oli, tuli õlirõhku nii külmalt kui kuumalt tühikäigul 1bar juurde.
-
Madalamaks praegu ei saa... Tagavedrustus on tegemata veel. Eest võta aga mutter pihku ja kruvi aga sellel pole mõtet enne seda, kui saba järgi tuleb. Raskuskese, ma arvan, on mul piisavalt madalale viidud. Karteripõhja ja roolilati vahe on näiteks 1mm
-
Käima õpetatud shiftlight ja flatshift/launch control funktsioon. Töötab lahedalt Esimest korda selle auto ajaloos sai autot pestud
-
325i '90 - Krst
No Bikerniki rajapäev on kohekohe käes. Sõida siis niikaua jalgrattaga, küll vastu peab
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
üks neist on "tuulutuspaagist" tagasivool paaki, teine neist peaks olema siis auru tuulde laskmise toru
-
vahepeal on nii lood saanud, et pagassis ilus paak. ja vedamiseks kolmnurk ja istumiseks pehme iste katsumiseks pehme rool Tegelikult said katalüsaatorid ka vahelt välja lõigatud... ja asendatud toruga. Nüüd võiks sõita-sõita-sõita. Ammu ära unustanud selle ameti vist. Hääl on mõnus
-
325i (M20 strokerid 2,8N/A + 2,7T) '89 - Silwer
teil rool ikka oli lukust lahti? edit: ühesõnaga, minu point on see, et pole küll mingit erilist rehvisöömist täheldanud.
-
325i '90 - Krst
üle 1 bar on tialil ju 2 vedru. seega saad alati ühe välja võtta. saad mingi 0.7-0.9bar rõhu. ja kui see ei klapi, saad alati uusi vedrusid tellida. vedru hind oli umbes mingi 500...
-
325i '90 - Krst
Järgmine kord kui TIALi kraami vaja on, helista mulle Näiteks 44mm WG oleks 3-4 päevaga kohal olnud.
-
vahepeal on aeg lennanud ja ma pole jõudnud selle autoga tegeldagi Täna siis tegin pagassile põhja alla ja vedasin benapumba juhtmed ja tasemeanduri juhtmed ära. Paigaldasin JAZi paaki ka tasemeanduri ära... Paagi aluseks ja veokolmnurga tegemiseks on 30x60mm nelikantprofiili vaja, 6 meetrit. Kellelgi pakkuda?
-
325i '90 - Krst
Mihkel ehitab jah tänavaautosid, et kõik eestimaa mendid talle ära keerata saaks vähemalt korra
-
325i '90 - Krst
16.mai? lähed siis bracketit sõitma?
-
keevitad kere ümber, keevitad õõtsadele tugevdused ja panedki IISI Not!
-
Ostsin uue paagi. 45 liitrit Nädalavahetusel katsun tagavedrustuse alt ära lõigata, et coiloverid alla toppida... Seda muidugi eeldusel, et enne saan e28-le mootori peale. 2 auto ehitamine on üsna kulukas
-
316 '88 - M-Tech
no 100k siia-sinna, vahetpole
-
316 '88 - M-Tech
Läbisõidunäidik näitas 288kkm. Nii meeldejätuks. Su sildike kulub niikuinii kohe ära sealt kapotialt