Kõik, mis Andrus postitas
-
2013 kalendri HÄÄLETUS+ Tellimine
Kui peaks mõni kalender üle jääma siis võtaks ära käest kätte.
-
1. Pähkel 1# 2.Face 1# 3.Matuu 3# 4.Marko S 2# 5.Riho #2 6.Corrode 1# 7.Bergo 2# 8.Matu665 1# 9.///Mario 1# 10.Süütusakslane 2# 11.Muffka 2# 12.Henrik 1# Oih, jätsin viimased kuidagi kirjutamatta
-
Pildistanud Marko Nõmmann
-
BMW 320i '87 - John325
Superilus näeb välja. Väga hea töö.
-
318i '84 - Andrus
Eks peab el.mootori maha võtma ja uurima mis seal peitub. Mul polegi infot mis mootor sel ajal peal oli. Meenuks nagu oleks olnud 2,5 ja kostiveres pandi või tehti sellest 2,7 stroker.
-
318i '84 - Andrus
Uuendame siis seda teemat ka jälle üle pika aja. Rull sõidab jälle ja sai ka väikest hooldust. Mootoririhm sai igaksjuhuks uus, samuti mootoriõli ja roolivõimu Castroli atf. Nüüd puhub salongi ka sooja, puudus siis trossikinnitusklamber ahjuküljest ja tross klappi ei liigutanud. Doonorautolt vastav jupp ja asi jälle parem. Kapotti ei viitsinud vahetada, eks ajab selle hooaja jälle nii läbi. Kui kellegil juhuslikult juhipoolset el.akna mootorit vedeleb siis võib märku anda. No ei taha see väsinud mootor akent ülesse kerida.
-
Camber Plaadid
milleks need camber plaadid vajalikud on? Esirattad siis sama kaldu kui tagumised?
- O: M-tech kaigukanginupp
-
Lobamokkade rubriik
Ma jään hätta müügikuulutuses pealkirja muutmisega Mis salanipiga see käib? Posti sisu saab muuta aga pealkirjale ligi ei pääse. Väga huvitav foorumilahendus,
-
BMW 318 (m60b40) '90 - Riders
mis esirehvid sellel autol all on? Mingid spetsrehvid? Sõbral ka selline paar ja tundub nagu oleks tegu mingite vihmarehvidega vms. Võin ka eksida.
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Keegi kunagi andis infot e30-ne shortshifteri kohta. Mälujärgi sobis z3 oma ja UM-is polnud hind ka tappev. On see info õige? Kui keegi teab siis ps, oleks vaja seda kangi.
-
K: Kas tagarattalaagrite mutrid on parema või vasaku keermega?
Vaata tugev padrun ja saba ning pika toruga keerad lahti. Ma panin veel paku igaksjuhuks alla et padrun ennast viltu ei keeraks.
-
BMW 316i '90 - callaway
siis tuli ju väga korralik tulemus. Vaadates kuidas see auto edasi käib siis pakuks ma enda 2.7-mel nii 90 kw kanti mootorist
-
BMW 320i Kupee - Greger
Vii ta sealt ikka täna ära, muidu läheb keegi seda veel rüüstama. Nägin jah et auto põllul, mõtlesingi et tuttav auto, Jube kahju et nii juhtus.
-
2012 KALENDER
Tellin ühe kalendri. Minu hääled tulid siis sellised: 1.Reimo Ruubel 1. 2.Tiit 3. 3.Eduard Otema 1. 4.Kristjan Püvi 1. 5.Marek Hiis 3. 6.Console 2. 7.Eigo 1. 8.Indrek J 9.Kaspar Kaabel 3. 10.Ain Pähkel 11.Madis Juht 1. 12.Lauri Laks
-
Bmw e30 m3 replic
Tagumine tiivakaar tundub imeliku kujuga olema. Keegi kord rääkis et need tükid pidid kõik isemoodi kõverad olema. Tuleb selle tegevuse käigus kaaluvõitu ka? Mis otstarve autol üldse on? Rohkem juttu ei teeks paha küll.
-
E30 pildid internetist.
Midagi MS Design sõpradele
-
323 teistmoodi silmadega
Kunagi liikus eestis samasuguse ninaga sinine 323 ringi. Siiamaani ei tea mis sellest sai. Mulle millegipärast meeldivad kandiliste tuledega ja üldse originaalist erinevad e30-ned. Väärt ja kena auto.
-
318i '84 - Andrus
kalendriautod pigem ju sinna originaali kanti. Aga jah, samas võiks ju spoilerimasina pildi ka huvipärast saata
-
318i '84 - Andrus
Kogunemisele ei jõua sest auto juba ära pandud ning kindlustus lõppes ka kolmapäeval kahjuks.
-
318i '84 - Andrus
Sügis hiilis kohale ning ei näinud mõtet pori ja vihmaga enam liigelda, Läheb talvekorterisse kohe kui vihmast ära kuivab, Suvejooksul suuremaid rikkeid ei esinenud ning pidas rull end hästi üleval Mootor aga kaua seisnud ning pikemalt kohapeal käies kipub sinist viskama, Eks mõni rõngas kinni jäänud vms. Ajasin vana digika ka jälle käima ning mõned klõpsud tulid sellised:
-
BMW 316i '90 - callaway
see ongi see käreda mootoriga 2.7. Käib edasi ikka imehästi. 8) Tubli töö ära tehtud. Edu ehitamisel.
-
BMW 318i (3,5) Touring '91 - Trax
miks need kaared paned? Plaan laiemad veljed alla keerata vms?
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
regullid peale lativahetust ise? Kui jah siis huvitaks see süsteem lähemalt. Kokkujooks 1mm või 0? Või midagi muud? Endal kohe sama töö ees.