Kõik, mis blade14 postitas
-
BMW 325I Touring 1989 - blade14
Oli, aga see oli nii räbal, et kui lahti võttes pudenes laiali, mingid jäägid oli seal alles ainult. Nii väike UP siis. I'm back in business Nüüd vaja ainult korralikult ära õhutada, see õhutamis nippel nii roostes, et lahti ei tule, panin spetsaalset määret, mis laseb seda lahti Nüüd on ainult ootamise mõnu
-
Käisin siis täna Eero juures sealt sain siis sellise tihendi :
-
Käisin siis jälle auto juures ja kiskusin selle kopsiku maha, põhimõtteliselt pildid seletavad kõik ära :mrgreen: Nagu näha, siis ma pidin ühte kruvi enne saagiga veist lõikama, enne kui kätte sain, sellepärast pidingi terve selle kopsiku maha võtma.
-
Nonii... Täna sain siis lõppuks lõdviku kätte. Läksin siis suure huraaaga seda paidaldama. Panin ilusti selle peale, kallasin jahutusvedeliku juurde ja panin käima, käima läks põhimõtteliselt kohe kui võtit keerasin. Käis siis ilusti. Hakkasin vaatama, ega kusagilt ei leki ega midagi, aga siis ma leitsin, et ( võibolla on see sama lõdvik, pole kindel! ) lõdvik number 20 on ülevalt katki. Enne kui hakkasin seda lühemaks lõikama, siis kontrollisin, et kas ikka peab, siis panin näpu sinna kopsiku otsale. Ja ei tulnud midagi, siis lõikasin maha selle, panin tagasi paika ja panin käima. ei olnud mingeid lekkeid. Tegin siis maja juures ühe ringi ja kõik oli korras, temp tõusis normaalselt, ootasin veist, siis vaatan, et mootori ruumis täiega vett pritsib ja temp läks natukene üle normi. Siis avastasin, et selle tihend laseb tegelikult alt seda jahutus vedeliku välja. Lõikasin siis natukene lühemaks selle lõdviku, mis selle ülemise väikse lõdviku all asuv lõdvik. Ja kahtlustan, et see sama mini tihend on katki Kõige hullem oleks see, et terve see nn küttesegu jagaja või mis ta ka pole on omadega parematel maadel puhkamas. Ootan siis soovitusi tarkusi ja loomulikult abi!
-
Täna tegin siis kindlustuse ära, mis hakkab kehtima reedel
-
Natukene pildi materjali
-
Sai siis tellitud uus lõdvik ja plastist klamber. Vanaga juhtus siis nii Samuti sellele kuulub 10L jahutusvedelikku, selle sain 1,2€ liitri kohta Lõdvik ja klamber läksid koos maksma 17€ Ning praegu on kindlustus läbi, eks sõita nagunii ei saa, sest lõdvikut ega jahutusvedeliku pole sees.
-
Täna vahetasin siis ainult tule ja numbrimärgid ära, rohkem ei jõudnud sellepärast ka veel, et kandelamp oli läbipõlenud, siis ei saanud muud teha. Kahest tulest tegin ühe tule kokku, mul isegi ei olnud seda klambrit, mis hoiab pirni kinni, võtsin varu omast selle, siis luup oli mul korralikum kui teisel selle sai kohe ümberpaigutatud ja jamamist mul nende kinnitustega Kokku läks mul ainult tulede tööga mingi 2h. Väike pilt siis tegemistest: Täna pühapäevasel päeval sain siis ära vahetatud siduri peasilindri, mis oli tõesti natukene n#ss teha, aga hakkama sain sellega, mingi 3-4 tundi vahetasin seda vist, õnneks koos abilisega, sest üksi ma poleks sellega hakkama saanud, juba maha võtmisega tekkisid mul probleemid, ei saanud eriti ligi sinna otsa olev metall toru, mis läheb sinna töösilindri, see oli piduri hüdraulika selle kopsiku all. NB! Üks asi mida ma töö käigus avastasin. 1. Soovituslikult pane enne korbusel olevad 2 kruvi kinni, mitte seda kinnitust , mis siduri pedaali otsa käib, siis on sul küll seal all 3e kätt vaja. 2. Õhutamine käib läbi töösilindri, ja peale igat õhutamist kallake DOT-4ja juurde, too tahab, et koguaeg oleks ääreni täis, muidu ei hakka toimuma. Laia ringi küsimus, kes oleks nii hea ja aitaks mul selle lukku korda saada, kõik jupid on nagu olemas, sai ka kokku pandud, aga lukku ta millegi pärast ei taha minna, aga kui auto on lukksu, siis küll teeb kesklukk kõik uksed. Näiteks kui oled sees, ja vajutad juhiukse punnist kinni, siis lähevad kõik uksed lukku, aga kui võtmest kinni keerata, siis ei mingit efekti, ise juhiust ka kinni ei keera, keerab tühja.
-
Kuidas see konkreetsemalt välja näeb? töösilindrit ma olen õhutanud, ja kas see on samasugune tegevus nagu ka peasilindril?
-
täna sai siis tallinnas natukene shoppamas käidud ja sai järgmised asjad muretsetud: 1. siduri peasilinder 2. kõrval istuja lähituli 3. ukselink 4, klamber ja hakkan homme neid asju siis peale lappama. Ja küsimus siis järgmine- mida ma pean siduri peasilindrit vahetades nn jälgima, et see vahetus oleks edukas?
-
nonii rahvas, aidake mul kusagil selline jupp leida: See on juhiukse oma! Detail nr 16.
-
Auto nüüdsest müügil, kellel huvi, las võtku ühendust
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
täna oli meil isegi rohkem rahvast kui eelmine kord. 6 Touring 1 Kabro 1 cupee 1 Passat 1e34 1 saran
-
Kui lõpetan varem ära, siis saan tulla
-
Kogunemiste pildid
Täna lõpuks oli meid ainult 2 järgi
-
Suured tänud juhiste eest. Olen siis kolmapäeval kohal seal
-
Kas seal on väliparkla või mõni siseparkla kus kokku saadakse?
-
See mustika keskus asub A.H. Tammsaare tee 116? See kolmapäev mis tuleb, astun läbi oma rulliga
-
väga hea, nüüd ma siis tean , kui rulliga tallinnase tulen , siis astun mingi kolmapäev läbi
-
Kus see mustika keskus täpsemalt asub Pole eriti tallinnas liigelnud ja ei tea kus mis asub ( näkku pole vaja lüüa )
-
BMW 316i '90 - callaway
Kuidas siis düno läks?
-
BMW 316i '90 - callaway
Nägin su masinat praegu tktk värava ees taga olid tavalised plekkid, läheb linna vahel põletamiseks ?
-
V/M Nokian 215/65 R15 talverehvid plekkidel 5x120
Teema võib lukku panna!
-
Nii et pole enam huvitatud? Panen selle postitusega ka oma numbri, et kellel huvi tekib, siis helistage! Artur 56704826
-
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus