Kõik, mis Nurgatagune postitas
-
316i Wannabe M Coupe (M50B20) '87 - Nurgatagune
Väike Update.. Auto siis pmst nüüd mingid päevad minukäes olnud ja pilt hakkab selgemaks muutuma. Tööd on palju ja siis kui see palju saaks tehtud jääb veel palju teha. Esiteks siis võtan asja käsile nii nagu selliseid projekte tegelikuses tehakse ning kakun kõikvõimaliku eest ära, mis keretööd segab, inimesed kipuvad ära unustama, et üldjoones rooste just sealt liistu alt ju tulebki, see mille sa külge jätad keretööde ja värvimise ajaks. Ühesõnaga kõik, klaasid jne jne, pmst jätan ainult rattad alla ja rooli külge. Kerepaneelidest lähemalt ka siis. Täna mõtlesin, et oh lükkan ühe esitiiva sirgu ja panen korraliku krundi alla ja siis ma alles tegin avastused. Saatana tiib on mõrades, kas nüüd siis väljas seismisest vms, ma ei teagi, aga fakt on see, et peab tiivad pmst osadest kohtadest ära parandama. Siis hakkasin vaatama ka tagumisi, et mis nendega täpsemalt toimub, bläd sama lugu, õnneks aga mitte nagu ühel esimesel tiival, et on keset tiiba pmst läbi mõranenud. Rääkimatta siis sellest, et kui laines need asjad ikkagi on, a mis seal ikka, räigelt höövlile valu andma. Lõppviimistlust tahaks ju saada siiski sellist mis järgi vaatama paneks Kui nüüd siis kere korraks kõrvale jätta, jõuame tehnilise osani. Damn, tegelikuses ju ei tahaks tervet veermiku hakata remontima ja vb ei peakski... Aga samas õige ta ju oleks, milleks teha ilus logu, võiks teha ilusa auto. Selle kõigega seoses otsin tartus endale oma garaget, kus asju teha, kui kellegil on midagi pakkuda, võtke palun ühendust.
-
O: Odavalt katkised mtech II stanged.
Võite pakkuda mulle siis ribadeks sõidetud stangesid. Läheb vaja nii esimest kui tagumist. Kalli hinnaga terveid asju ei soovi, mida odavam seda parem.. PM või TEL: 55600724
-
M: E30, E36, E28, 2002 turbo klaasplastist valmistatud keredetailid
Otse tagantvaates pildilt tundub kuidagi nagu vähe kõver.. Või on asi lihtsalt väga pehme ja maapind ebatasane..?
-
Ütleme nii, et esialgselt tuleb mul vähemalt väljaspoolt lennata suure pika tallaga üle kuna lainetab nagu.. teagi mis ausaltöeldes
-
Bloody hell, tunduvad vähe kvaliteetsemad asjad olema küll kui craptuning, aga johhaidii... Hetkel vaatab kuhu suunda minna saab. Teeb esialgselt ära pmst need asjad mis on võimalik teha olemasolevate asjadega ning siis kaeme edasi, tööd jagub ilma nende vidinateta ka.. Eelmise teema link btw:
-
Long story short. Jõudis siis minukätte üks väga huvitav aparaat, mida kindlasti päris paljud teavad ja on näinud juba mitu aastat erinevate inimeste käes läbi neti. Isiklikult mäletan, et seda müüdi ca 2+a tagasi tallinnas suht palja kerena ilma mootori ja millegita (kui ei eksi kerega loomulikult). Tegu siis jumal teab kelle poolt alustatud ja a'la kes iganes teab mitme mehe edasi arendatud vaimusünnitisega. M Replica, on siis see nimi millepeale mul ihukarvad tõusid ja käppe raha hakkasin otsima. Ok.... Esimene naer on nendel meestel nüüd möödas, kes teavad mis saraga siiski tegu on ja ma jätkan jutuga. Njh no asi ei ole üldse roosiline, need laiendid on kõverad, tagaots on väga imelikult ümber tehtud, ehk siis sile põhi aga varuratta kohaga. Viimane mees suutis 3 rummu 5x120 peale teha, üks rumm valmimatta, ta on treialile võlgu See m50 on küll vahel, aga see on ka pmst kõik, kuna ei ole ei juhtmeid ega midagi muud paika aetud. Salong on poolik ja oeh,,, kõigest muust rääkimata, ei leidu vist ühtegi rulli mida ei peaks keevitama. But who cares, sigasuur töö on juba enne mind ära tehtud ja tegelikuses on see kökimöki needki asjad korda ajada (njh tuletage seda lauset meelde kui siiber saab ja müüma hakkan jälle). Aga velg on ilus ja hind tegelikuses odav, niiet eks näis... Plaan on siis ta nüüd teha selleks, mis ta olla võiks, ehk siis vähe erilisem rull kupee. Igatahes, esimene töö(üsna suur) on sellele projektile tööde nimekiri koostada ja siis kere sodist tühjaks tõsta, pagass ja salong on tuugalt träni täis Paar pilti siis, nii ta eile endale tass**ud sai:
-
316i m43b18 '89 - Nurgatagune
Müügis http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=6&t=182683
-
316i M43B18 '89 - Nurgatagune
Müügis koos sinisega... http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=6&t=182683
- läinud
-
Rahu rahu, tuleb tuleb..
-
That is the wrong question my friend.. Pigem, mida seal erilist või ägedat pole.. Anyhu, rahu härrased rahu, see on nö ajutine vaimusünnitis ja nö kärnatamine. Juba lihvin, krundin, värvin uusi detaile sellele autole. Kõik läheb omale kohale tagasi kui aeg käes.. Värviproovi tegin ka täna ära.. Olen valikuga rahul, peaks vähe erilisem toon e30 selga saama. Bmw individual seeriast tuleb siis see toon...
-
On, aga eriline.. Sesuhtes, et miks peab olema ju normaalne..
-
Long story short. Ega ma pole normaalne, ma tean seda ja olen sellega üsna rahul. Poleks aga uskunud, et mu kaasa sama imelik on nagu ma ise, et võttis otsuse, et tema esimene auto kui load kätte saab peab olema ikkagi rullikas.. Mõeldud tehtud, sesuhtes et ega see igapäeva sõitmiseks soetatud paraolümpia 80 hakkaski juba närvi ajama. Mõtetu kühvel nagu öeldi mulle. Nägin siis parasjagu, et netis on üks 316 rull sedaan isegi olemas ja vahetada tahab ka. Pikemalt mõtlematta sai hel ning peale 2min kõne oli kindel, et lendame Joeliga viljandimaale veel toosama õhtu. Njh, nagu ikka ju, piltidelt on asi roosilisem kui tegelikus. See mis ees ootas ei olnud ikka päris see. Ok ma teadsin, et mootor on otsas pmst ja see ei olnud ka probleem, punaselt ju kohe olemas võtta õige asi aiste vahele. Aga väljanägemine ja muud asjad, oi joppantoonio. Millest alustada.. Nujh, sellest äkki siis et pidureid polnud pmst. Summuti puudus keskelt alates. Soojendus mootorit pmst ei eksisteerinud.(selle avastasin maanteel köie otsas). Küttepump on salongis istme asemel, mis iganes põhjusel ma ei teagi. Makijuhtmed olid lühises kuidagi ja sellega kaasnevalt põlesid koguaeg kõik tuled armatuuris jne. See oli aga parandatud sellega, et kere massile lihtsalt vana hea vene massilüliti vahele susatud. Lisaks siis väljanägemine, oi jah, rõve värd ausaltöeldes. Sisu on puru ja kere roostes.(läbivat siiski üllatavalt vähe). Salongis oli ka ca 10kg vähemalt mulda liiva jms ollust. Kõike pole vist välja saanudki. Oh peaaegu unustasin ära. Roolivardad mõlemad läbi ja üks pooltelg ca 4cm lõtkuga i shit you not. Selline räim ootas mind siis ees: Vot sääne raisk. Üks kaugtuli ka vist äkki siksi oma või krt teab mis. Käisin ja vahtisin siis ümber ja alt ja pealt seda jama ning nördinud olin, tõsiselt kohe. Tegin siis klemmile diili, et ok käid mulle füüri vahelt siis vahetame muidu jääb ära, öödi oli ikka törts enam väärt. Üllatuseks ei tulnudki mingit vastuteemat, käisime tal kuskil tööjuures ning sebiski raha. Ok oleks võinud rohkem, aga s***a kah, arvestades öödi hinda jne olin plussis juba ammu... Lisaks noh. kui kere ikkagi kannatab, siis peab päästma neid rulle. Mõni hetk hiljem seisis see asi mul siis maja kõrval ning kakkusime nii hoopealt selle m40 sealt vahelt ära ja mõtlesin, et kui juba mootor vahelt teeks puhastuse kah kapotialusele: Värvisin lihtsalt lampi ükspäev ta valgeks, aga mitte lihtsalt valgeks, kino pärast lasin lakki ka peale ja panin laki sisse punast fleiki.. Ei ma ei ole normaalne jah, ja siis.. Anyhu, sealsamas maja kõrval tõstsime punaselt ka mootori sinna aiste vahele ja nüüd siis nokin ülejäänud asju korda. Mingi vahe sai sumpat vähe tuunitud. Herr Joel oma irvega: Ja lõpptulemus rullile kohane vihmaveetoru mõnusa lörinaga. Mitte keegi ei arva ära millest see ots oli tehtud Igatahes sai sama tõstuki sessiooniga ära vahetatud pooltelg, korrastatud pidureid ja nipetnäpet veel. Täna aga oli üsnagi produktiivne. Sai määritud ja korrastatud salongi vent tagasi istutatud. Punase alt korralikud rehvid veljega alla. Maki sai sisse ja alumise otsa tombasin esialgselt mustaks. Esialgselt sellepärast, et niikuinii lähevad teised uksed tiivad jne mida juba lihvin pmst. Kere jätan viimaseks siis kui ülejäänud valmis. Ahjaa sumpa ju valmis sain ja poolteilje vahetatud siis oli ju vaja tehnika vastupidavust testida. Pidas vastu küll.. Ja siis päeva lõpuks nüüd näeb välja selline et nagu isegi võiks sõita temaga ilma suurt häbi tundmata. Kuigi jamh, meeletult kõrge on, mugav kuramus, aga kõrge. Ahjah sellel asjal on metsik karterikaitse, nagu tõsiselt kujutan ette et sellega võib kive lömastada.
-
BMW 318 '88 rajaauto - pold1
Millisele rajale täpsemalt auto läheb, kas kiiresti sõitmiseks, või siis kiiresti külg ees sõitmiseks ?
-
BMW 318 '88 rajaauto - pold1
Tervetuloa.. Veel üks kes ehitab soomest ostetud kere raja otstarbega ja pmst ka sama mootoriga.. Edu..
-
Sai mootoril siis kaalikas maha võetud ja kõik on väga bueno, näeb täitsa ilus välja veel, ehk siis peale tihendiringi tegemist peaks kestma muretult (vähemalt mingi aja).. See mootor on muidugi jubedalt lägane küll jah, tundub et pole erilist tähelepanu pööratud selle kone pesemisele. Ka pole tal ühtegi tihendit vist varem vahetatud(selline mulje jää..
-
- 316i M43B18 '89 - Nurgatagune
Pmst küll jah, nii hästi võtab tuld, et pmst võiks tikuga tuld anda ja vuss auto leekides Anyhu, ostke nüüd moto ja m40 vidinad ära, m50 on silmapiiril. Moto eest rohkem kui 150.- ei taha ja kogu m40 krempel 50.- eest..- 316i M43B18 '89 - Nurgatagune
Kõige hullem on see, et mu omal on soomes miskine nö korrosiooni kaitse lastud mingi aeg. Küll aga pole see moodne vaha, vaid miskine pigimoodi teema. Joeli omal nt saab põhja täitsa ok'lt puhastada traadiga, mul aga hakkab seda krdi jama sulatama igatepidi ja lihtsalt mööda põhja segama pmst. Ja oi blin kui hästi see põleb rsk, lausa lust on keevitada..- 316i kupee '89 - eix22
Kui vähegi viitsimist on, siis kaku ikka mastiks maha. Sesuhtes, et täiesti lampi kohtadest on mastiks poorne ning sealt alt tuleb mõnus sõel välja, nõme mindfuck, aga vajalik korralikuks tegemiseks.- 316i M43B18 '89 - Nurgatagune
Midagi hakkab nagu looma, selliseid keevitusi vaja veel ca 100 ette võtta sellel kerel. Värvi ja kivikaitsme alt koorub ikka igasugu jama välja. Ühtlasi sai võetud teine tagasild rauakobakateks laiali ning läheb liivapritsi. Tasa ja targu:- 316i kupee '89 - eix22
Õudusunenägu, krt ma pole põhja alla veel jõudnudki, tundub et ei taha ka..- 316i M43B18 '89 - Nurgatagune
Aga esialgselt lendab siis autosse selline: Homologeeringut jms teemat kahjuks pole, aga harjutamiseks väga mugav asi. Üsnagi kerge ja sobiva külgtoega.- 316i 1993.11.16 - Metalheart
Topran on küll selline firma, et johhaidii, ei eloh ühtegi asja selle nime alt enam.- 316i M43B18 '89 - Nurgatagune
Täna võtsin pühapäeva puhul kätte ja nokkisin vähe oma tulevast driftiräime ka natuke. Hommikul kui garage juurde jõudsin, siis tegin kõigepealt mõned pildid, on teine ca nädal juba niimoodi seisnud. Ühtlasi võtsin ja pildistasin osasid mädamaid kohti kohe, et oleks miskine before ja beforeafter pilt olemas. Parempoolne tagaistuja jalgealune: Kõrvalistuja jalgealune: Juhi jalgealune polegi midagi hullu: Tegelikuses on juhi taga ka suur auk, pmst läheb mõlemalt poolt siledaks.. Numbriplastiku alt väga ei roostetagi, aga seda vast sellepärast, et on tehtud juba varem seda sealt: Tegin ka mõned klõpsud kapoti alt. See kone läheb ikkagi vahelt minema ja asemele tuleb m50. Pmst on tegu plug & play m43b18'ga aastast pmst 95, et kes soovib, võib endale saada. Kerge tasu eest paneme vahele ka. Ja siis õhtul ca 23 ajal tehtud pildid. Tervet päeva kahjuks rulliga möllata ei saanud, pidin poole päevast tööd tegema ja rulli kallale asusin alles kell 5. Igatahes sai eemaldatud kõik pigimatt, tolmuimejaga puhtaks lastud ning eemaldatud(lõigatud) mõned raskused maha. Kärukonks osutus eriliseks kangelaseks ning keeldus lahkumast mo rulli küljest, igavene tõbras sääne. Aga jah, mõned suured augud tegin ka autole juurde, siis istusin mõned min muidugi niisama ka auto kõrval ja unistasin, tegin suuga piiraja hääli jne ja nii ta õhtasse läkski.. Stange maha sain, siis vaatas vastu selline pilt. Põll tahab keevitamist(veery special idea keerleb btw).. Ja stange külgmised kinnitused pakuvad koos oma roostega head peavalu. Ühte tagumist stange kinnitust ei saanud ka hetkel kätte, aru mai saa mis krdi polt sinna topitud on.. Neid huinjuusid, no ma veel pea mõtlema kuidas maha saab. A ja siinpool on veel üks auk: Salongis sai siis 2 sellist auku tehtud ning vanade juppide järgi üritab nüüd uueks teha pmst: Eespool vaatab vastu miskine selline huinamuina, kusjuures juba tehtud: Taha pagasnikus tegin ikka erilist nalja. Pmst vastus küsimusele on, et jah sile põhi tuleb: Ja siis päeva lõpuks üks niisama stiilikas. Tagaplaanil vedelemas venna celica, millel käis (jälle) mootor maas, seekord õnneks vaid mõne simmeri ja siduri vahetuseks, üks õnnetu/motetu focus ja värskelt tehtud 100/a6: Äkki homme õnnestub jälle midagi teha. Igatahes, ostke mootor ära - 316i M43B18 '89 - Nurgatagune
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus