Hüppa postitusse

-Kaido-

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis -Kaido- postitas

1. Värvuselt võiksid olla pronks beez metallik, üsna levinud pre keretüübiga autodel. Pakkumised koos piltidega privasse!
  2. Striidil pole eriti mõtet oma nägu näidata ka, saad automaatselt nimekirja..
  3. Reaalse raipega ka tulla võib?
  4. -Kaido- lisas postituse asukohas Varuosad
    Esineb defekte, kuid kasutuskõlbulik. Postiga saata ei viitsi. Asukoht: Valgamaa, Puka või etteteatamisel Tartu linn Hind: 15eur Kontakt: 53 86 1487
  5. -Kaido- vastas -Kaido- postitusele asukohas Varuosad
    Up!
  6. -Kaido- vastas rihard postitusele asukohas Varuosad
    Mujalt ei leia, siis Valgamaal olemas. 10.- ja liigub ka smartpostiga.
  7. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Saada nalja pärast kiri sinna, küsi
  8. Up, uus hind 70.-
  9. Up! Otsin ikka.
  10. Ühe sain, teist veel tarvis.
  11. -Kaido- lisas postituse asukohas Varuosad
    Müüdud
  12. Keskmises seisus, aga iseenesest töökorras, seisnud pikemalt laos- selle tõttu ka tolmused. Asukoht: Tartumaa Kontakt: 50 34 767 Hind tagasihoidlikud 70eurot.
  13. -Kaido- vastas TonT postitusele asukohas Autod
    Ära solvu ega midagi, aga lihtsam oleks ise lisainfo lisada olnud, see eelmise omaniku müügihind mõjutab kuulutust palju.
  14. Mul ka juuli esimesed nädalad vabaks sebitud.
  15. Tere! Oleks tarvis konditsioneeriga variandi või roolivõimuga variandi alumist väntvõlli rihmaratast. Just sellist millel jooksevad 2 rihma, mitte üks. Vajalik roolivõimu installeerimiseks. Pakkumised paluks ainult helistades 50 34 767
  16. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Mul suurem osa autodel tavalised veneaegsed poldid kasutusel, roostetavad küll kinni, aga enne mädaneb nagunii auto maha kui nood katki lähevad.
  17. Up, esimeses postituses täpsem info mida saada.
  18. -Kaido- vastas -Kaido- postitusele asukohas Varuosad
    Up! Uus hind 30.-
  19. Selle tavadiisli kere on hukas. Oli minu käes ja peaks hetkel ka veel minu nimel olema kui ei ole ringi tehtud. vahetasin tal tagasillatala ära, sest üks õõts tegi minekut. Peakski vaatama ja arvelt maha võtma.
  20. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Keegi lähiajal H2 ka tellida plaanib? Mul oleks tarvis pagassiembleemi "325i" või ehk kellelegi kasutatut vedelemas?
  21. Tere! Oleks siis antud detaile tarvis, ideaalis A-varuosi ja uusi. Ehk vedeleb kellelgi poolikust projektist üle. Kontakt: ps või 53 86 1487
  22. -Kaido- lisas postituse asukohas Veljed - Rehvid
    Tere! Pakkuda siis 4 Stilauto velge, millel on peal mõned korrad kasutatud Lappi piikrehvid. Rehvid väga heas korras ning koos velgedega valmis kohe e30 alla rändama. Lisaks saaks kaasa ka viienda piikrehvi (samuti velje peal), mis pole küll nii ideaalses korras, kuid varurattaks sobib hästi. Kõik rehvid õhukummi peal, pole ohtu, et rajal suurtel kiirustel rehvi maha lööks. Asukoht: Tartumaa, Nõo vald Kontakt: müüdud Hind kõigest 210eur
  23. Fb kasutajat vaja selleks, kinnine grupp. Aga pole midagi erilist nkn.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus