Hüppa postitusse

Greger

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Greger postitas

1. Kes vahetaks klapisääre tihendid reedel v. nv. Ja mis hinnda sooviks. Mootoriks M20B20
  2. Greger vastas lepa teema asukohas Probleemid
    proovi tühikäiku regullida. Minul mõjutas näites see, tühiköigu klapi lahti oleks kütuse kulu päris palju ja samuti olid küünladvalged.
  3. kui aus olla siis ongi selline vedrustus ja amordid. Firmalt Witec vedrud ning amordid siis Weitec Vedrud
  4. seda tooni assja peab mõtlema. Samas mulle see toon just meeldib seal. Kuid vaja oleks talle uuendust küll kuna on kriibitd ja kraabitud see toon. kuid vb ostan sellist heledat smoke kilet ja teen sellega siis pole päris must ja samas on hele sisu näha.
  5. mõtlesin alguses sisu mustaks kõik teha kuid peale uste pesu ikka siin mõttlen, et vaja see istmkatete ja lae puhastus ka ette võtta. Ning uksed ja tagumised küljed ka üle käija siis saaks asja veel ilusamaks. Ja jätan siiski selle heleda
  6. Sain hakkama pildi lisamisega
  7. Põhja matt ka hele ja need heledad veluurid pole raudselt odavad ka . Nu siin suht palju assju juba fooruimst vaja osta aga üks T..A ei maksa oma rahasid juba pikemalt mulle ära ja nii need asjad seisavad ja auto remont on viimaseg võttnud. Pole siin kerge ülikooli kõrvalt rahadega luftitada
  8. Nii siis lubatud pildid. Heledast sisust. Ei saa krt mina neid suuri pilte siia pandud. Teen küll õpetse järgi aga ei tule nad siia. vajutan img siis kopin sinna pildi aadressi ning siis img ja mitte midagi. http://nagi.ee/photos/GregerG/19548625/in-set/329131/ Siin siis paar uuemat klõpus autost endast ka. http://nagi.ee/photos/GregerG/19548847/
  9. sul sõber siis tasub kinni või kuidas ? Vaevalt kindlustus teeb.
  10. Greger vastas Greger teema asukohas Probleemid
    nii nokitsesin siis täna . Vahetasin termostaadi ja panin pimeda sellele klapile siis mis nii nimetatud toore klapp on. Ja korras käivtumine on täitsa ok nii külmalt kui soojalt. Ja pole vaja võtta lahti õhulugeja pistikut. sai pöörded ka 750 - 800 peale regullitud. Kuid eks nüüd vaja klapisääretihendid teha ja siis klapid regullida ning peaks ka ühtlasemalt tööle hakkama. Praegu seier küllei kõigu aga kõrvaga kuulates ikka nata kõigub. Käisin proovimas ja praegu pole nagu käivitamisega viga. tahab ainult tsipa gaasi saada siis läheb korralikult. Kuid see starteri venituse värk ei meeldi eriti nagu vahel korra venitab kas võib olla viga starteris ?
  11. päris korralikult ikka pilduma läinud
  12. Greger vastas Greger teema asukohas Probleemid
    Jap kuradi jama on see. Ma uurin jx kasutajalt e21.ee foorumist ehk ta saab aidata seal mainiti , et ta pidi M20 mootoritega suht sina peal olema.
  13. Greger vastas Greger teema asukohas Probleemid
    sellge pilt. Eks ma vaatan mis teha annab keeig ei taha seda vidinat müüa ka kuidagi kuulutused igas foorumis ja mitte keegi ei paku seda.
  14. Greger vastas Greger teema asukohas Probleemid
    Ma lasin neil ainult süüdet regullida. Sest tundus süüte jama olevat,et ta korralikult ei töötanud. Ja õeldi, et see klapp kuhu tulevad tosooli voolikud ja vaakumi voolik, et see klapp läbi. Ja sellest on tingitud siis tühikäigu pöörded 1200 rpm. Et kui see terve panna siis peaks ok olema. Ma ei tea kuidas nad testisid seda autot seal v mis iganes. Asub see klapp seal sisselaske all. Selline toru mille sees on bi metal süsteemi mis soojaga ja külmaga sulgeb ja avab klappi ning seega regullib pöördeid. Sai siis timmitud seda tühikäigu regulaatorit kuis see võimalikult lahti keerata siis külamlt käivitub enamvähem. Kuid teeb maisna uimaseks kohe kuidaig ning näidiku järgi läheb kütsi ka julmalt rohkem.
  15. endal on see sama tegevus ees. Aga lasen vist teha kellelgi kes tegeleb ja vb oskate soovitada ning hindadest rääkida veidike.
  16. Mul endal vedelb summuti materjali. Ehk sobib http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=20415&highlight= Hinnd võiks kuskil 40.- kanti olla.
  17. Nii täna siis võtsin kätte ja puhastasin oma heledad ukse katted ära. Ning tulemus on väga hea ja ilus. Innustust andis see kui korraks oma auto taga istmele esimest korda istusin ja vaatasin oh kurat küll kui ilusad külje katted on puhtad ja heledad . Selle peale võtsin kohe puhastus ained ning ruttasin esimesi uksi seest puhtaks küürima ja sealt koleduse alt tulid kohe iludused välja. Matan vist mõtte maha, et sisu mustaks teha. Homme kui tallinna tulen siis panen ka ilusad pildid ülesse.
  18. Greger lisas teema asukohas Probleemid
    Nii sai tehtud mootori vahetus. Käis ka Truumu juures, et süüde paika ning sai see tehtud. Kuid selline jama, et külmalt käivitub ainult nimodi kui võtad õhulugeja pistiku lahti ja siis käivitad ning tööle jäädes ühendad pistiku külge ja korras. Kuid külmalt nagu jätab osad pütid vahele ja paugub õhulugeja kopsikus. Vaatasin, et õhu pea sisse võtu osa on kuidagi kahtlaselt õli täis. Sai see suur toru täitsa iluskas ja puhtakstehtud seest. Sooja mootriga on kõik korras. Käivitus on veidike kuidagi pikem. Ja kas keegi oskab õelda mis otstarve selle detaili regullmisel on. Tema otsas ja sees on siis mingi kruvi/siiber mida saab sisse vällja keerata. Kui palju peaks antud asi sees või väljas olema orginaal seadistuses. Tühikäigul kruvides tõstab/langetab pöördeid aga kas on ka käivitamisel mingi otstarve tal (detail 5 ) . http://bmwfans.info/parts/catalog/E30/2-doors/Europe/320i-M20/LHD/M/1986/october/browse/engine/intake_manifold_system-2/#05 Olen proovinud teist õhulugejat ja see ei muutnud olukorda. Kuid soojalt asi jälle korras. Siis vahel käivitamisel nagu venitab jubedalt nagu tahaks tagurpidi tõmmata selline imelik lonkav käivitus. Oskab keeig midagi õelda selle jamakohta ?
  19. need anteni väänajad ja ustega vastu külge paugutajad on ühed t.... küll. (endal el antenn ja see hea sees kui ei tööta makk.) Ja nu need ustega paugutajad on suh nahaalsed ühe korra istusin ise autos ja eit pani uksega lasin kohe akna alla ja sõimasin näo nii täis see läks näost punaseks ja mõkutas ainult.
  20. Nii pole siin autoga sõitnud. Kuid on mingid imelikud jamad. Autol sai küll süüde paika kuid ei käivitu ilma nii, et võtad lahti õhulugeja pistiku, paned käima ja ühendad ära ta. Ning algul külmalt jätab osad pütid vahel. Olen proovinud teist õhulugejat ja see ei muutnud olukorda. Kuid soojalt asi jälle korras. Siis vahel käivitamisel nagu venitab jubedalt nau tahaks tagurpidi tõmmata selline imelik lonkav käivitus. Oskab keeig midagi õelda selle jamakohta ?
  21. Termostaat on tuksis. Klapp jääb avatuks koguaeg. olen ise testinud Kuuma veega seda süsteemi. Kui klapp läbi siis lähbe kohe kiirelt lahti suht madalal tempil. Kuid korras klapp avaneb kuumase vees sujuvalt ja ei lähe nii lahti.
  22. Nii sai siis täna süüde ja värgid paika. Asi töötab paremini ja liigub ka paremini. Vaja veel klapisääre tihendid teha ning klapi regull. Ning vaja vahetada vällja see imelik vidin mille kohta ma pilti ei leia. Aga see on see asi kus kohast tosool läbi käib ning mingi vedru regullib tühikäiku külmalt ehk siis mingi külm käivitus klapp millele 4 voolikut külge tulevad ning asub sisselaske kolle all.
  23. Nii tegin täna hea vastuse visko vent on täitsa töökorras mis on hea märk. Ning täna hommikul sai siis auto truumu juurde viidud regulli. Ehk hakkab paremini käima ja läheb veidike veel erksamaks. Ning see kütuse kulu langemine meeldib ka mulle . Hea oli kohe linna tula taga kui vaatasid, et paak polegi tühi kui 25 liitrit sees
  24. Ei mitte midagi sellist.
  25. Kahjuks ma tõesti ei süvenenud assja selliselt kuna ple kokku puutunud M20B25 mootoriga millele antud juhtmed läksid oletasin, et kui on lühikesed ja on ette nähtud bmwle siis sinna nad ka peavad sobima. Kuid see selleks sinug on asjad korras hommikuks.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.