Kõik, mis Greger postitas
-
09.10.11 BMW varuosade laat
endal on ka kraami mis vajaks müümist ja peaks kohale ikka ajama
-
BMW 320i '89 - Lauri
Nu minu 2.0 95 kw mootor võtab mnteel hetkel 7 liitrit ja linna oma pol mõõtnud veel. Suht õko on ikka. Eelmine mootor tarbis vle seadistuse puhul ka 11 ja rohkem sajale jube kulu oli ikka. 35 liitriga sain sõita 215 km. trassi Mis seisus sul süüde on ning kuidas sul tühikäigu segu keeraud jne.
-
BMW 320i '89 - Lauri
tegin just 1h agsi regulli ise ära ja olen väga rahul. Abiks oli veel internet ja youtube koos videoga. Ja see ÜV paberite värk on jah imelik mina samuti ei saanud oma autol seda paberit kuid. Kunagi kui oma E34 käisin siis sain paberid ikka kaasa. Vb ei ratsi printida ja paberit ning tinti raisata.
-
BMW 320i Kupee - Greger
Nii täna siis võtsin kätte ja regullisin klapid ilusti ära ja oh seda imet mootor teeb korraliku vaikset häält. Pole enam ngu rähni pesa
-
BMW 320i Kupee - Greger
nu eks Igast v....... liigub:D
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Palju täna rahavast tuleb ? Ja kas mõni mehanaik ka tuleb kes tegeleb remondiga ? Ajaks kohale ja uuriks asja vetis
-
323 110kW
Mul oli ühe autoga sama jama. Viskas sita keema ja müüsin maha. Kuid proovi kas siis läheb pöördesse paremin ikui jebid õhulugeja pistikut kokku lahti sealt pesa küljest õhulugejal. Ja vaata kas küünla juhtmed ikka õigesti paigas.
-
BMW 320i Kupee - Greger
Ega siin muud plaani pole kuid ma praegu otsinjavaatan siin juba vimsamaid mootoreid. Hea oleks kui kuskilt saaks ühe 2.5 mootori. Sams vanal peal on see jama et sel oli plokis mõra ning seega tuleb mõlemad laiali lammutada. Oleks see tüüp mule õelnud, et ta ei tea seisust midagi siis ma oleks kohe maas olles kõik asjad laiali lammutanud ja teinud korralikult kogu asja aga see jobu üttles, et kõik on korras jne. Küsisin veel mitu korda kas on vaja midaig teha. Aga see raius et küik on perfect.
-
BMW 320i Kupee - Greger
ega mis ta ikka ta ei oska sittagi rääkida. Algul oli jutt et korras ja siis kui üttlesin et ajasid paska siis üttles, et ega ta ka ei teadnud ta ei saanud seda mootorit tööle ja kõik.
-
BMW 320i Kupee - Greger
Nii täna sain auto remondist sellisena tagasi nagu viisin. Kutid üttlesid,et liiga mahukas töö klapisäärte vahetus ja vaja kõik laiali kiskuda ning ei hakanud mul seda tööd tegema. Sest töö tundide hind oleks tulnud nii suur, et oleksin selle raha eest võinudkohe korraliku mootori osta . Seega jääb vahetus enda teha. Tihendid poldid olemas, vaja osta veel sooveldus pastat, uus rihm ja pingutus rullik ja kontrollida nukk. Kuid täna siis vaatasin klappide vahesid ja tundus et kõik on ilusti paika regullitud kuid korralik klõbin ok ikka sees. Seega peab midagi kulunud olema. Kuna teine mootor oli korraliku peaga ja seal klabinat polnud siis tuleb sealt kõik sisu ümber tõsta. Ja vaja siis plokk kuskil ära lasta freesida. Töö vaja ette võtta. Kuid raske sellisels ajal teostada kui pole garaasi.
-
Hädas lamdaga!
palju su lsee kütte segu paika panek maksma läks truumu juures ?
-
BMW 320i Kupee - Greger
Ei nu kui aus olla siis paremaks ta läinud on. Kui kohapeal töötab siis ei aja nii palju enam vällja. Kui ikka peenestama hakkad siis lööb ikka oma jagu. Ehk see tingitud klapisäärte tihendist.? Ja kui aus olla siis 6 km peale mis testisin ja peenestasin siis küünlad olid hämmastavalt head Ilusad sellised beesid ja ei olnud õlised ning isegi see õli pask mis sinna oli ennem kõrbenud kintidena see hakkas ära põlema. Kuid küünlad olid osades ilusamad kui teistes kuid ehk mõjub siiski miski. Samas on olemas korralikud küünald mis homme külge keeran. Praegu juba pime ning pole valgustusega ruume ega miskit. Ja seda vee nallja ma olen kuulnud jah.
-
BMW 320i Kupee - Greger
Nii sai siis nüüd auto peale 32 tunndi käivitatud. Ja mis siis ikka ei aidanud, eks siis vajaveel homme klapisääre tihendind vahetada. Kuid kui neid sääre tihendeid ikka pole siis peaks ikka suht tossama ja õli ikka võtma samuti. Kuid s***a ikka lahti võttis küll. Kui küünlad maha võtsin ja mootori tühjalt ringi lasin ja sealt välja löönud diisel lendas välja siis pasa tükke tuli ikka oma jagu sealt.
-
Suve lõpu kokkutulek 22.10
60 autot oleks ikka päris vinge kogunemine.
-
Nimekirja mõte on hea.
-
316i kupee (m42b18) '90 - Toomas
kurrjam neid nahk istmeid tahaksenndale läheksmu beesi sisuga kokku ilusti
-
Sobib Ja sinna aega ka ning saab planeerida juba ette ilusti ära. Ja peaks ikka rohkem autosid olema ja kindlasti on stiilne kui E30 ned kõik on. See annab asjale selle võlu. Aga siin siis midagi EBK Pärnu tripist
-
oleneb mis kell tehakse seda kruiisi.
-
BMW 320i Kupee - Greger
Nii täna läks silindritesse diisel. Eelnev lahus mis koosnes tehinilisest piiritusest aitas nii palju, et küünlad pole enam mustad peale võikest 60 km testi sõitu vaid hakkavad normaal värvi võtma. Kuid tossamine ei kadunud kuhugi nata vb paremaks läks. Kuid eile oli PAHA OLLA siis ei viitsinud uut segu panna. Siin tegelased räägivad, et diisel ikka kõige parem. Ja kuna puhast petrooliumi reedel ei õnnestunud saada siis läheb diisel kuna kodus sellel sõitev auto. Muidugi on T päevaks pandud aeg remondi töökotta kus siis vahetatakse klapisääre tihendid ja tehakse ka klappide regull ära.
-
kui masina korda saba siis oleks ka ehk käpp
-
BMW 320i Kupee - Greger
nii panin silindrid likku ööseks. hommikul valan juurde ja siis päeval tõmban tühjaks ja vaatan kas aitas see petrooliumi segu või mitte. Ise küll loodan, et aitab kuid kui aus olla siis ei usu Kuid samas kaotada pole miskit.
-
BMW 320i Kupee - Greger
Kas oskad õelda, et on selline asi võimalik, et mootoril on õlirõngad kinni jäänud ? Ja kas neid saab kuidagi lahti ?
-
K. Õli rõngad kinni jäänud.
Küsimus kas selline asi peab tõde, et võimalik petrooljumiga neid lahti saada ? Kui silindritesse petrooljum kallata ning lasta läbi imbuda. Muidugi ikka alt kõik ikka vällja ilusti lasta mitte sisse jätta
-
BMW 320i Kupee - Greger
nii uurisin täna teadjatelt meestelt miks tossab jubedalt ning miks õli jubedalt sööb. Ning tuleb vällja, et ei olegi asi ainult klapisäärte tihendis vaid paistab, et õlirõngad on peetis. Selline on siis minu ostetud remonditud mootor. Peab vist jalle uue ostma või selle maha kiskuma ja teisega komplekti tegema . Oleks teadnud poleks peale seda pannudki. Igatahes üks jama ta on. Oleks endal ruumid kus teha poleks krt muret üldse.
-
P: 2,5 L tõmbleb
sellge pol kursis selle motronicuga kuna pole ühtegi omanud . Eks kui millagi tuleb mõni siis saan targemaks. Aga seega tuleb enne see selges saada mis praegu on:D