Kõik, mis Greger postitas
-
K: Kes paneks paika mootori töö.
Ühesõnaga vaja kedaig kes keeraks paika süüte ning oskaks siit sealt paika keerata mootori tööd. Et mootori töö oleks ühtlane.
-
BMW 320i Kupee - Greger
Nu see tossamine pole nii hull. Vb tahab veits sõitmist ja kaob ära. Kuna õhtul nagu väga ei olnud vingu tunda v nii. Ja ehk Truumu juures keeratakse paika siis kaob ära see värk. Eks ole näha mis saab. Kuid vana mootor on juppideks müügis kui kellelgi midagi vaja eks lammutan teda vaikselt juppideks ja saab sealt midaig vajalikku.
-
BMW 320i Kupee - Greger
Nii siis sain täna mootri tööle. Mootor oli natuke paigast kuid väikse näppimie juures sai asja ikkagi tööle. Eks täna käib truumu juures ja laseb asjad paika keerata. Süüde oli nii vale, et jube 1 silinder näitas 2 silinrdi peale . Siis tossab ikka mehiselt. Klapid regullimatta nookurid klobisevad ikka oma jagu. ei tea palju seal klappide soovledamisest juttu üldse tglt on. Aga tööle ta sain küünlad tuli selleks puhastada, süüde õigeks, ning imelikult kombel ei käivitunud ilma, et esimene käivitus tuli nimodi teha, et õhulugeja tuli küjest ühendada. Aga praegu sõidab ja eks ole lähi päevil näha mis saab. Ei julgegi eriti siin pikemat otsa teha. Aa ja muidugi üks positiivne asi kogu asja juures on see, et kütuse kulu näidiku järgi küll langes 10 pealt 7 peale. Näidik küll näitab nii. Ja ennem näitas 10 kopikatega ja nii ta võttis ka kuna Kohila-Võsu otsale kulus 35 liitrid bensiini ning haapaslu otsale 28 liitri kanti. Nii, et eks siin paari paagi peale sõites peaks tulemust näha olema. Eelmised korrad paagitäiega sain kuskil 500 km sõita ja jokk.
-
BMW 320i Kupee - Greger
jah nii nende vanade autodega on. Eks kui asja t66le saan teen pildid ja siis naha miline ja mis viga oli. Imestan et sellest m6rast juba jahutus vedelik kuskile ei lekkinud. Ja loodan t2na selle relee ka uue saada ning homme korda ajada asjad.
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
jaa need piduriote plekid on kallid sai ka enda masinale ostetud uued. Jube mis hind ikka
-
BMW 320i Kupee - Greger
Kui aus olla siis oli selle mootri plokk vigane. Avastasin peale klapikambri kaane maha võtmist plokis mõra. Ning pihustid olid arvadtavasti läbi kuna kütuse kulu oli 10 L sajale. Ning mootor jooksis nagu mahlakask plokikaane tihen lekkis. Ning sisse lase samuti lekkis. Ja mootor oli ikka suht uimane. VBõrreldes mu E28 tega mis mul on.
-
BMW 320i Kupee - Greger
Nii sai siis tänaseks uus mootor peale. Kuid siiski sõita ei saa. Keerasin katki tõmberelee. Ehk juhtmeid külge keerates keerasin selle poldi mis relees on ringi käima ja juu siis sees olev juhe purunes. Ning seega seda uut releed vaja. Sai siis tõmmates proovitud kuid ka siis ei käivitnud. Kuid selles kahtlustan rootorit mis on täielikult läbi põlenud ja kärsanud. Uue rootori olin ära kaodanud ning alles nüüd õhtul leidisn selle ülesse . Eks kui siin peale kooli mingipäev aega on siis lähen käin sõbea juurest läbi kus masinat tehtud sai. Jama krt nende autodega ikka koguaeg
-
Lobamokkade rubriik
täitsa mõistlik hind.
-
Lobamokkade rubriik
mis hinna klassi see IKH komplekt jäb. Ma siin kasutan 10 aastat vanat töörista komplekti ja sai ta eest kunagi vist makstud mingi 1500 krni. Ning üks pisike narre on ribadeks keeratud ja 19 padrun läks ka pooleks. Muidu toimib aa ja kohver on ka eilsest ametlikult 2 osas kuna see liigend kulus ära mis pool kinni hoiab:D
-
316 '84 - Margo
mis hinnd on põllel ? Mul on muidu veel üks Pre facelifti põlle lisa. Mis antud põllele ei istu ja vb sobib see lisa just sinu masinale originaalis ja saab ka mingi vahetuse ja kompensatsiooniga kaubale.
-
316 '84 - Margo
peaks mainima et mina 86 pre face pole ka kõige hullem kui vällja jätta valet värvi kapott. Ja nipet näpet teha. Nt sildamaks ajada ja uus värv. Kuid muidu enamvähem ja tööd palju asjaga. Ning muide see põll sobiks minu maisnale
-
BMW 320i Kupee - Greger
Nii siis sai täna ära toodud uus mootor. Vaja nipet näpet seal enda omaga kompunnida ja uued jupid mis vedelevad sinna külge panna. Hea kohe teha midagi kui mootor mas ruumi kui palju
-
BMW 320i Kupee - Greger
ei no arvata on, et pikaajline protsess. Ega ma loodagi midagi erilist. Eesti riik on end minu silmis nii hävitanud ja maha teinud ega ma siit midagi ei oota. Käin oma elutee osa mis siin vaja ära ning jätta selle kõik. Ei ole see riik mule midaig andnud ja ei anna ka mina neile midagi. Eks mootor saab juba lähipäevil vahetatud. Uus on olemas. Vaja ära tuua ja vana ära võtta ning uus asemele kruvida
-
Lobamokkade rubriik
heh.On ikka need reporterid ka ühed mõtetud mehed ajavad paska koguaeg.
-
Lobamokkade rubriik
nad võiks parem tallinna tänavaid maha teha ja näidata kui sitad teed meil on, et ilusaid BMW sid puruks sõidetakse
-
BMW 320i Kupee - Greger
nii hoian inimesi veits asjaga kursis. Antsin õnnetusele ametliku käigu ning suunati mind Tallinnakomunaal ametise. Kus võetakse minu asi siis menetlusse. Eks ootame ja näeme mis saab. Annan teada kui remondivad või ei remondi. Ehk veab ja teevad ise maisna korda.
-
BMW 320i Kupee - Greger
krt täna nii kiire. Ei tea kelle poole peaks pöörduma selle jamaga ?
-
BMW 320i Kupee - Greger
siin ka siis pildid http://nagi.ee/photos/GregerG/sets/327297/ Ja kus juures kui koju tulin kõie otsas siis Luige-Jüri teel tuli ka vastu E30 mis oli samuti kõie otsas ehk keegi foorumlastest?
-
BMW 320i Kupee - Greger
nii tanaseks selle mootoriga ühelpool 5 min tagasi sõitsin tln lasnamael arbu tanaval karteri truubiotsa laiali. Ehk uus mootor on ökom. Ootan politseid ja kaeban meie tee olude korra edasi.
-
BMW 320i Kupee - Greger
tänaseks siis autol vahetatud summuti ning jube lõrisev hääl emaldatud väga rahul. Kuid endiselt on auto kütuse kuluga suured probleemid 10 L 100km @ 90 km tunnis rpm kuskil 2500 rpmi. Ja summutist tuleb sellist korraliku kanget vänget lõhna nagu bensiini oleks palju peal. Kas on võimalik kuskilt keerata seda peale palu kütus tuleb pihustitese v ei ? Ja kas oskab keegi soovitada mida kus vaadata mõõta vahetada.
-
Lobamokkade rubriik
kus juures juhtus täna sama asi:D kuid sain õnneks ilusti vällja Aa ja kelle pill täna Kristiines raudtee ääres seista võis Lilleküla peatuses must preface
-
Lobamokkade rubriik
sellge pilt . Ilus masin paitis olevat kiire pilguga vaadates
-
Lobamokkade rubriik
täna tuli sakus mul keegi oma cabrio E30 vastu. Ei tea kas mõni klubiline ? Number pole meeles. Pikk töö ja trenni päev selja taga.
-
Lobamokkade rubriik
ma ise olen 2 korda autoga üle katuse käinud ja üttleme nii, et sel phul on turvavöö küll aidanud. teed oma kuker palli ilusti ära ilma oma asukohta muutmata ning viga pole ka midaig. Teine kord kui üle katuse käsin siis oli olukord nimodi, et auto läks üle katuse hoopis üle esinina nii et maandus otse katusel ja sinna ka jäi ning siis ei olnud muud kui põlvedga roolitagant kinni ja vöö lahti ja sai ilust iaknakaudu välja roomatud muidug suureks takistuseks oli paks lumi millest tuli läbi kaevata Esivedu n üks jama asi ikka mina taga sõita ei oska ja valget autot ma ka osta ei tohi sest mõlemad autod olid valged
-
Mure auto kuidagi uimane. Ja kütusekulu kõrge.
vana tüübimootor lamdat pole