Kõik, mis AMe30 postitas
-
Värvimine,Remont,Keevitamine,Autode käsipesula kassi 6
Ega pole liivapritsi asjus edusamme toimunud?
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Jep, teengi vedrude pesi ja siis silla peal jooksvat kere tala. Teen selle terviklikult valmis, siis panen pilte, praegu pooleli.
-
Lobamokkade rubriik
Seisab üks korralik jäme pooltelg, kuumid terved ja korras aga keere on maas. Huvitabki see, et kas keegi on proovinud sinna uut keeret keerata ja kas on midagi välja tulnud? Mul omal muidu igast viindikeerajaid küll aga ükski poole peenkeerme oma. Pole uurind kust sellist saaks ka ja mis maksab. Ei tahaks kuskile ostma ka tormata, kui sellest midagi välja ei tule.
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Selle nädala sees kavatsen selle õhutuse kohaga tegelema hakkata. Katsun siis sellest asjalikke pilte teha 8)
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Mõõtsin lansekate vahe ära ja see oli täpselt millimeetripealt 1m (tsentrist tsentrisse). Ja oppi, võid iga kell tulla, pole küsimust, võta vend ka kaasa. Ma istun nii kui nii iga päev töökojas. Tänud Siimule varuosade eest.
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Jah, moto oil tõesti väikseim, seega on lansekad siiani tugevad säilind. Mõõdan vahe ikkagist ära ja annan teada mis sain. Palju see vahe peaks olema? Räägitakse, et kuskil 1m aga kas 1m täpselt? või tulevad seal mm ka juba mängu?
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Olen vaikselt ka mõningaid uusi juppe varund. Nendest ka siis pilte; Ketasdega silla kaitseplekid: Tagapaneel: Lauri käest sain ka zenderi laiendid: Ketastega sild ja jämedam stabikas:
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Õnneks leidsin ka 5mm pahtlikihi alt uue augu!
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Nädalavahetusega tegin ära siis kaitsmete ploki all oleva nurga. Võin julgelt tunnistada, et siiani kõige raskem ja pikem koht mida auto juures teinud olen. Aga tehtud ta sain ja lõpus olin ise ka päris rahul
-
BMW 318i (316i) '90 - christian
Tuli paigaldamisel mingeid viperusi ka? Juhtmestikuga väga probleeme polnud?
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Sellega sildu korda ei tee Ja mul uued karbid olemas, aind keevitada vaja!
-
Kuna saan praegu Clioga sõita siis see seisab. Kusjuures tuli meelde, et sellel saab see kuu kindlustus läbi ja järgmine ÜV. No ja tead isegi, kas selle autoga ausalt ÜV läbi vist ei saa Peab midagi ette võtma
-
Tänud tänase abi eest
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Noh jah...eks see hind oli selline nagu ta oli, lihtsalt mind häirib see, et ma ise usaldan inimesi liiga palju. Autot ostes küsisin rohkem kui 4-5 korda kas kere korras ja kas on varem keevitatud ja kus roostetab, siis öeldi et, kere korras, ei roosteta ja näidati, et esimesed nurgad ainult pehmed, see tundus ok, sest need ei võta kaua aega. Oma mõttemaailmas on ausus ikka esi rinnas. Pärast tuli välja, et põhi oli keevitatud (lihtsalt peale keevutatud, mis kõige hullem), karpe oli parandatud, tagant oli lihtsalt aukudele teip peale pandud ja üle värvitud, ning siis see numbri laud peale kruvitud jne jne jne. Seda ei tea, kas autot keevitas nüüd eelmine omanik? või siis üle eelmine? Kui üle eelmine, siis Rasmust ei ole siin milleski süüdistada! Maksin kokku auto eest 1000 euri! Müüsin maha mootori, mille eest sain 140 euri, ning müüsin maha kärukonksu, mille eest sain 25 euri. Nii et see hind praegusel kujul tuli 835. Mille eest jah oleks võinud 2 sellist saada :? Otsisingi endale hobi autot, mida korralikult teha ja seda tehes nautida. Selle ma ka sain, nii et minu poolest on kõik ok!
-
Lobamokkade rubriik
Võin keevitada, kui viitsid ise viimsisse sõita! 555 77442
- 316i(2,3) '89 - AMe30
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Amordi kannud korras. Vaid vedru pesad läbi. Nendega, ei tohiks väga raskusi olla!
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Esimesel on kõrvalistuja tagumise parema istme kinnitus koht. Need kus kaks polti on ka järgmistel piltidel. Vasakpoolne polt on istme oma ja parempoolne turvavöö oma. Tagasild on täielikult alt ära. Auto on praegu sellises seisus, et ainult kere, esisild ja klaasid on ees, üljäänd kõik väljas.
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Vahepeal lihtsal pilte, kuidas teen ja mida teen. Kõige uuematest asjadest pole veel pilte. Alates tagasillast ette poole on peaaegu kõik valmis ja krunditud, mõned ükskikud kohad veel. Tagaosast rääkides, on vaja vahetada tagapaneel, mis uus juba olemas ning vedru pesad uuesti teha. Vahepeal olen ära ostnud ka ketsadega tagasilla ja veel mingeid asju, kui meeles teen nendest ka veel pilte. Plaan siis tagasilla tala ja õõtsad liivapritsi viia, ja ära värvida.
-
võib juhtuda jaaa Kui sa ka tuled siis pakun, et selle nädala lõpuks peaks saama 90% autost keevitatud! Ega keevitamine ei võtagi aega midagi, lihtsalt see lihvimine, pleki lõikamine ja sobitamine, ja kui peab ootama epo kuivamist, need kõige hullemad.
-
Jep, laupäeval saab alla roomata ja vaadata mis sel 2sel viga on. Täna jamasin enda pilliga, uskumatult palju sain tehtud isegi, asi hakkab vaikselt ilmet võtma juba. Laupäeval võiks kohe hommikul vara alustada, saaks midagi tehtud ka siis. + kui tahad enda pilli ka vaadata.
-
Väga hea...võtan millalgi ühendust siis. Kohila pole probleem
-
Minu arust peaks ikka väiksega ka saama silla puhtaks lasta, pole seda tööstuslikku midagi vaja. Ma mõtlen seda millega betoon seinu lastakse, sellega võib sillast augu ka läbi lasta kui tahta. Pole see sild mingi ime asi midagi, lihtsalt nats roostes mõnest kohast ja värvitud. Võin ka eksida, uurin targematelt järgi!
-
Ega teil juhuslikult väiksemat liivapritsi pole? Et a laa tagumis silla tala ja õõtsad puhtaks lasta.
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Vahepeal olen keevitanud, muretsesin ketastega taga silla, olen põhja puhastanud ja epoga üle teinud. Kuna vahepeal oli palju kooli lõpetamisi, sünnipäevu ja jaanipäevu, seega pole veel valmis jõudnud. Asi endenb! Pakun, et kuskil 2 nädalaga saab keevitatud!