Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. Peaasi et niikaua sõidab, kunix e30 valmis on :wink:
  2. Mis värvi proovitud, krt keegi on konkreetset s***a valmis treinud, ning veel ässata kasumi saamisega, ei oskagi muud öelda, kui: Edu.ee
  3. Magroflexi ja pahtlid on vaja
  4. Aga palun Tuleb aidata, kaua sa sidruniga cruisid
  5. Tihendid on väga odavad, mingi 25 krooni või oli 45 krooni tükk. Panin oma E34-jale need kõik uued, siis seal all see kaane tihend oli UM-is ainult 20 krooni, ning ülevalt kummirõngas sama kallis. Ostsin sel ajal UM-ist veel rulliku pinguti mis maksis ka mingi kokku 100 krooni. Rihma ja rulliku hinda ma tõesti enam ei mäleta, oli 600 krooni kokku äki ??? eks homme ütlen. Mis läikimisse puutub, siis kui puhas on läigib tõesti (varjus, pildid on tehtud õhtul, ise mingit fotopoodi teinud ei ole). Ahjaa tuli meelde, nukkvõlli simmeri ümber on selline alumiiniumist mingi rõngas, vaata et seda ära ei lõhu, läx mul krõks katki ja pidin ootama seda pärast 2 nädalat, ning maksis 250+ krooni. Seekord olen ettevaatlikum. :wink:
  6. Veepumpa vahedtatakse iga II rihmavahetusega. See maksis tegelikult suht vähe kunagi 2008a 340 krooni. Muidu seda saab hiljem ka vahetada ilma et rihma peaks maha kiskuma. Tänud soovituse eest, inspekteerin pumpa, ja kui see väga kergelt ringi käib siis panen uue. Muidu M20nel on veel hea metall-labadega pump, M50 mootori pump lendab tükkideks ja siis on kuri karjas. Metallpumbad hakkavad lihtsalt vaikselt läbi niristama. (siis on juba kerge loks sees) Aga jh radiaatori jms jama peab siis ikkagi uuesti ära kiskuma ja lolli mängima.
  7. Oma eelmist autot (üleni valge E34) ehitasin 3-4x raha eest, mis see maksis. Loe EBK foorumist (kasutaja nimi seal oo7), tegelikult sellepärast ma E30ne ostsingi, et selle väärtus on juba viimased aastad tugevalt tõusuteel, seega sinna paigutatud raha pole päris maha visatud. E34 seevastu on hetkel hindadepoolest täielikus põhjas, ning minujaoks sai selle masina ehitamise mõte otsa. Uus omanik sai endale väga hea auto. Muidu ära nüüd selle pärast muretse, et nüüd selle auto ära lõhun, lihtsalt see on hetkel tehniliselt heas korras, ning midagi otseselt totaalselt katki pole, et peaks täiega parandama. Aga tänan muretsemast, liikluses sõidan ilusti, sellest ka madal keskmine kütusekulu, kui ma pidevalt ainult paugutaks siis see nii ei oleks. Paarutamiseks on olemas teatud kindlad liikluseks suletud kohad, kus diiseluniversaalidega liiklevad perepapad ei näe. Seda muidugi ütlen kohe ära (kui mõtled selle muu all seda), et selle autoga mingeid hulle tuunimisplaane mul küll ei ole ! Mingit julma madaldust, kollaseid tulesi, roostes kapotti ja imevelgi ei tule mida tavaliselt oodatakse (ma ei tea kas see siin foorumis nii on aga jh, tegelikult polegi veel näinud et keegi siia kirjutaks, et saaks madalamaks oleks juba kena vms ) Keretöödega tegeleb mu vend ja tema teeb neid asju oma töö kõrvalt, kui tal võimalus on. Ära ka selle pärast murets Remondist rääkides, lähen ostan esmaspäeval hammasrihma, rulliku ja esimesed 3 simmerlingi, kuna need lekivad. Hammasrihm olevat VÕIB-OLLA 2 aastat tagasi vahetatud, kuid näiteks mu E34 peal olnud M20 mootor oleks selle nahka juba äärepealt läinud, sest kui rihma ära võtsin oli see pragusi täis. Kokkuvõttes ütlen seda, et ma ei ostnud seda autot vaikselt töristamiseks, sorry
  8. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    E30 M3 ja tavaline E30 jagavad kered etailidest ainult kapotti ja katust, niiet M3 näeb hoopis palju laiem ja vägevam välja. Mina oma silmaga cabrio M3-e näinud ei olegi, ehk keegi on ?
  9. Ei ole vänt vahetatud. Sees on M20B27 vänt. Kaan on 885 lõpuga, seda miks see parem on kui teised võiks keegi selgitada. Ega see nüüd mingi imemasin muidugi ei ole, lihtsalt on kiirem kõigist teistest E30netest millega ma sõitnud olen. Olen saanud proovida kõiki mudeleid peale M3-e ja 325e. (sinu omaga olen kõrval sõitnud , see ei lähe arvesse. ) Mõõtsin muidu kiirendust, kui lasta pöördeid umbes 6000ni (siis peab sisse lükkama 3. käigu mingi 90ne pealt) tuli kiirendus 8.0s Kui 2. kiirendada 100ni, siis 7.7s niiet 325-est on natuke küll kiirem, aga mingi imemasin see siiski ple. Seda siis tavalise tõrvase pinnatud asfaldi peal. Igatahes 2000 pealt startisin ja lasin korralikult pastlasse aga ega see käsitsi värk ple mingi täpne ka. Peaks 0-100 kaotama mingi 1+ sekund sinu autole Julgen väita, et 7,5s VÕIB välja meelitada aga kiiremini küll mitte Arvestades ökonoomsust ei oska paremat küll tahta 8)
  10. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Cabrio M3 ka täitsa olemas muidu
  11. Oii seda autot ma mäletan. Nimelt olin veel tol ajal võrdlemisi väike poiss (aasta oli mingi 2000) ja käisin isaga koos Kadaka teel asuvatel autoplatsidel mingeid autosi vaatamas, ning siis seisis see auto seal. Tol ajal nägi väga väga hea välja, läikis ülihästi, ning mingid laiad rattad olid all. Siiamaani see auto meelde jäänud vaatasin seda karp lahti. Isa minu väga suureks kurvastuseks seda ära ei ostnud. Kahju et ma hinda ei mäleta enam. Igatahes oli päris kallis. Nüüd juba 11a vanemana ei hakkaks oma autot nii ümber ehitama, kuid tänu sellele meeldivale mälestusele jätaks siiski selle selliseks, kui ise kuskil müügis oleks näinud, siis oleks just sellepärast ära ostnud Loodan, et näen seda kuskil tänaval uuesti
  12. Teadlased wikipedias ja ka mujal väidavad, et ka nii on strokker Ei oska muu sõnaga praegust olukorda väljendada, kui keegi oskab paremini siis muudan pealkirja ära :wink: Tänud 8)
  13. Ma arvan ka. Muidu tarvitan E30-et igapäevaselt, käin sellega tööl jne, siis sõidan siiski alati rahulikult ja selleks on see üllatavalt sobiv masin. Seest on tegelikult päris vaikne, mootor käib vaikselt, käigud kõik asjad lülituvad üli tihkelt, pidurid on viimasepeal ja mootorit ei pea üle 1800 pöörde laskma kordagi, et liiklusvoolus kiiresti liikuda. Linnavahel ühtlase kiirusega liigeldes sõidab üldse pm tühikäigul. Auto on meeldivalt jäik ja keerab hästi Ilma lumeta ajal igapäeva sõitudeks ei oskagi nagu selle raha eest rohkem tahta Siim oli ka meeldivalt üllatunud, kui sellega sõitis.
  14. See pole ikka sama mootor, mis minu autol, Sa uuri natuke selle mootori kohta, mul on siiski täiesti originaalosadest koosnev. Ma tegelikult kardan hammasrihma kh, sest kurat teab millal seda vahetati viimati, igatahes nüüd lähipäevil panen uue rihma. Küll siis paugutab jälle. Eelmine omanik soovitas seda kindlalt vaadata. Mis tahhokasse puutub, siis tegelikult mulle isegi meeldib see, sest tänava sõidus saab väga täpselt pöördeid jälgida. Usu või mitte aga ma suht suur ökosõidu fänn ja omamoodi põnev on proovida tehase numbreid ületada. Mõõdan küttekulu pidevalt. Ntx tänu jäigale vedrustusele ja kergele kaalule saab keilas cruisida 5-nda käiguga mingi alla 1000 pöörde kõik ringteed jms jama läbi, seier pidevalt mingi 4-5L/ 100 peal, ilma et auto kalduks oluliselt vms.
  15. Tee amordi kannudest pilti, ma tahaks näha mis värk seal on, äki on targem mõne teise auto küljest juba lõigata ?
  16. Ma proovisin pärast ju uuesti, oli sama jama. Närvis olin sellepärast, kui nägin kuida tahhomeeter mingi ~7000 käis Ma polnud selle autoga paigalt enne kordagi nii minema lasknud, ei osanud oodata, et see niiii hästi rebib. LSD-ga viiene tõmbas täiega startides nagu 4 veoline minema
  17. Mis koht see kõige esimesel pildil on? Kas sa oled amordid muidu ära võtnud tagant ??
  18. Ma tahaks, et mu E30 ka valge oleks :wink: Eelmine masin oli valge
  19. Võiks Su auto värvitöödeks valmis saada.. Cb4_323-ja M20 mootorisse teevad hiired pesa juba niimoodi !
  20. Muret tekitab hoopis see 2. käigu lülitus. Sest sama jama oli uuesti ka siis, kui teist korda üksinda sõitsin. Eks nädalavahetusel näeb, mis värk on, lähen aitan AMe30-nel natuke pilli putitada, siis saab lähemalt uurida Positiivsest küljest siis niipalju, et viimase paagitäie keskmine küttekulu on 8,24L 100km peale. M20b27 on uskumatult ökonoomne. Sõidan umbes 1/3 linnas ja 2/3 maanteel. Maanteel näitab seier 90nega sõites 6L/100km. Kõige ökonoomsem on auto 5-ndaga tühikäigul sõites,(kere on nii kerge, et sõidab täiesti vabalt) siis näitab seier 4L/100km peale
  21. Tahtsin teha teist sõitu kohe uuesti, kuid 406-el ilmunud tehniliste komplikatsioonide tõttu jäi see ära, ning tegin siis herr DonkeyMike-le ühe 0-190 km/h demo, kuna tundus, et tegu on E30ne austajaga ja et ta siis minu viletsa sõidu peale kohe Peogeot usku ei pöörduks Loodan, et ta jääb ikka E30ne peale :wink: Kokkuvõttes võib asjast järeldada järgmist: 1) II käik asub suure koormuse ajal nagu natuke teises kohas, kontrollin kohe see nädalavahetus käigukasti patju. Hoovastik ise on ideaalses korras ja käigud lülituvad nagu uuel autol. Sünkronisaatori viga ei saa olla, sest 2. käik läheb väga hästi sisse ka suurelt kiiruselt. Lisaks mingit raginat polnud. Ma polnud enne kunagi enda autoga nagu paigalt täiega minema tõmmanud, sest mulle meeldib tavaliselt kiirest sõita, mitte kohapeal kummi põletada. Seetõttu ei osanudki selle asjaga arvestada, igatahes hea et see välja tuli, 2) E30ne kaalujaotus on suure 6 silindrise korral piisavalt halb, et liiga palju gaasi andes lahtise diffriga esiveolisest viletsam start teha 3) Tegelikult on võimalik ka Peogeotile kaotada, kui teine juht sõidab paremini.
  22. Autoks ei olnud mitte 407 vaid 90nendate lõpu 406 3.0 Pininfarina Coupe, mis on tunduvalt kergem, selle kiirendus 0-100 on 7,8s. Tühimassiks 1433 kg. http://www.fastestlaps.com/cars/peugeot_406_coupe_30.html Aga see sellex, et ausalt ära rääkida, kuida siis on võimalik bmw-ga 406-le kaodata tuleks alustada stardist. Nimelt startisin 4000 pöörde pealt ja lõin kohe gaasi põhja, sellepeale tõmbas juhipoolse tagaratta räigelt põlema (teine ei teinud midagi) ja tahhomeeter käis hetkega tagurpidi (6000++ pööret) Ehmatasin natuke ära, et mitte mootorit ära rikkuda tahtsin sisse tõmmata 2. käigu, aga seda polnud seal kus see olema peaks, nimelt sain selle siis sisse alles 3. katsega. Peogeot seevastu sööstis müstilisel kombel oma esiveoga minema ilma rehve põletamatta. Jõudsin 406-le küll järgi, kuid vahe mööda enam ei saanud (kiirus oli siis umbes 140), vaheks jäi umbes pool auto pikkust. Lisaks sellele oli minu auto suuremal kiirusel (umbes 130+) peogeot-iga sama kiire, ning vahe enam ei vähenenud ja tee saigi otsa.
  23. Kui teepeal kurve pole, siis mööda ma ei saa
  24. Peab millalgi kõrvuti pilti tegema, siis lõppeb see kuradi madaldamise ja vedrude lõikamise ila ära EBK foorumis
  25. Proovisid õhtul veel sõita pärast lati parandamist ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.