Kõik, mis oo7 postitas
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Mustika prisma alt kostus normaalset peeneetamist ja tuiskaski see valge masin sealt alt välja Läigib räigelt hästi
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Õnnestus kätte saada TYP188 tagakaas. Õnneks poole odavamalt, kui siin pakuti. Nüüd võib pakkuda ka ilma kaaneta diffreid- 316i 141kw kupee '91 - TenZki
Minu teemasse keegi postitas mingi huinjaa ka mis special osta saab. Samas sama papi eest saab juba õige kaane ka- 316i 141kw kupee '91 - TenZki
E30 kraami neile pole just saada niisama paljaks kistud diffrit on mulle 3x pakutud juba nädala jooksul- 325 ix '89 - Pisike
Nii kaua kui plokk terve on sellel mootor sama kallis ehitada kui tavaline m20.- 325e tühikäigust ja kütusekulust
Jah esimene käik muutub sellise kombinatsiooni puhul veidi mõttetuks sest masin ei käi pöördesse. Kiirendada vaja on mõistlik võtta 2. kohalt. Tema autol oli sama lugu. Iseendast kui talvel ei sõida ja rahulikult kruiisida pole ka LSD-st mingit tolku- 325e tühikäigust ja kütusekulust
Kui tal seal 3,64 on, siis ta originaalseades enam pole. Ma nüüd tõesti ei teagi kas see põhjustab seda. Samas mu kursavenna pill linnas sõites oli täiesti normaalse kuluga. Seega peaks nagu asi diffris kinni olema.- 325e tühikäigust ja kütusekulust
Noh maiteagi loogilisem on, et teie autodel on mõlemil sama viga, kuigi vb olla see mootor ongi selline. Igatahes mul on alumine ots sama ja kütuse kulu vahe maanteel oli temaga mingi 3L sajale.- 325e tühikäigust ja kütusekulust
Palju sul ülekanne on ? Ma võin niipalju öelda, et mul endal treib maanteel vaid 7,xx sajale rull, sellel 3,45 all. Mul kursavend kunagi sõitis originaal 325e-ga millel 3,64 all ja see tõesti treis ka maanteel 10L+ sajale. Maitea kas selle mootori juhtimine on selline, et võtab rohkem korralikult, kui pöördes rohkem on v milles asi. 325i ülemise otsa ja juhtimisega on väga öx- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
See 0,73 selgitab kohe asja. Mõtlesin, et tavalisel kastil Ma soovitasin Kerdil ka oma albiinole seetõttu 4.10 oopis alla kruvida- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
See tabel väidab ju et isegi 4.10 käis 325i all Ma saan aru et veel ix ok, saab vedada paremini mingit käru ja esimese käiguga maastikul roomata Huvitav millest see loogika tuleb, et katiga pillil nii aeglane Kui see peaks sealt alt ära tahtma tulla, ütle mulle ka. Ma saan aru, et sa ei tee seda autot korda?- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Peale Euro tulekut toimus vägev inflatsioon, mis 1,5x asjade hindu tõstis. Sul muidugi on ka diffreid mis mul vaja oleks naqni Väga hea et diffri-inimesed välja on ilmunud mõned. Vaatab, kui kuskilt miskit ei ilmu siis peab ostma ka..- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Selge see, selles point ongi et pole seda kaant Diffri-inimesed pole praegu ennast veel näidanud, kellel seda oleks.- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Huvi oleks siis kui kaane ka kuskilt saaks.. Aega veel on, äkki ilmub kuskilt välja, kas siis kaas või differ. Auto muidu on sõiduvõimeline, lihtsalt Ikaruse hääli tuleb tagant- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Niipalju kui internetist neid dünograafikuid vaadata, siis toodavad 2,7-d kuskil 270nm kanti mootorist, sest lõppvõimsus asetseb enamvähem 5300-5400 kandis. Kõige suurem pöördemoment väikese korpuse puhul on vist 320i-l originaalis ja seda vaatasin järgi on 170nm. Mingit nimelt lõhkumist ma ei tee, ega kohapeal küpsetamist. Ma arvan, et see on ka põhjus miks need otsa saavad. Ma käin ainult vahest rajal sõitmas, aga seal ju alla 2. käigu ei sõida kunagi. Mu venna autol asetseb lõppvõimsus kuskil 7000 ligi ja see nii palju momenti ei arenda. Tal see väike 3,45 kestis hooaja ilusti ära, kuigi talle meeldib kaabekat rohkem teha.- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
188-d peaks nagu kestma. Need väikesed lähevad katki. Minu käes hakkab sinna nüüd 4. differ alla minema, see teeb keskmiselt 1 - 12 000km peale. Nagu õli vahetus Armatuuris kollane põleb siis differ undab ka. Sel aastal oli jälle nii..- Klubi logo
Tehke see ka kleebisena, et saaksime oma teiste autode külge panna, siis pole nii häbi sõita- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Arvestades tagakaante hinda siis polegi ulme kallis midagi- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Midagi meisterdama ei hakka kindlasti. Sellise asjaga aega tegeleda pole, pealegi ma ei pane seda ise sinna alla. Muidu auto tegelikult sõidab ikka, lihtsalt tagant on kosta undamist ja sahinat. Kui peaks läbi minema differ ja üldse midagi pole saada siis laseb 4.10 TYP168 alla panna, mis vedeleb kuskil maal ja masin seisma ei jää- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Läinud juba, uurisin just...- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Eix, mis ülekandega diffrid muidu 325i all käivad originaalis sa paned peast kindlalt ? http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=56&t=247197&p=15146182&hilit=TYP188#p15146182 50.- on sihuke aga see veidi aeglane. Läheb e34 oma otse alla ?- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Meil on erinevad käigukastid, seega otsime õnneks erinevaid diffreid Ma soovitan võta see 2,79 ära, mis pakuti sest see teeb sama välja kui minu autol oleks 3,44, ehk see sama mis mul praegu ongi. Sinu auto on võimsam ka ja see minuarvates ideaalne ülekanne Ma olen eelmised diffrid kõik EBK-st saanud tõesti 20-30 vahel, aga väikesed. Ma ei loodagi, et siit nüüd otseselt midagi tuleb, aga paljud loevad mu teemat ja on mullle alati teada andnud, kui sellist kraami kuskil liigub Selle eest olen loomulikult nõus tunduvalt rohkem maksma. Ülekanne võib jääda 3,45 ja 3,73 vahele.- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Sis ma ostan juba uue auto- 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Differ saab kõige suuremat koormust 1. käiguga ja seega see ülekandearv ei päästa. Vaja suure korpusega asja - 325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus