Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. Ei ole mitte kasutatud matid vaid matid kasutatud autodele FLOOR MATTS FOR USED CARS
  2. Mul vennal ka samad matid, ta ei ole viitsind mingit pilti toppida Mis kevadesse puutub, siis täna raadiost kuulsin, kuida seletati, et pidavat 1 kradi külmalaine veel tulema s.t mingi paar nädalat tuuma-talve ja siis märtsi viimasel nädalal pidi kevad tulema ja kõik ära sulama.. eks näeb
  3. Sõidan enda e30negagi sageli rajal, seda küll ainult suviti. Talvel seda küll lõhkuma ei hakkaks. Olen see talv sõitnud oma audiga praktiliselt üle nädala jäärada, plaan ka järgmine nv võistlusele minna. Sellegi poolest on see mõlke juurde tulnud, summuti korra alt ära tulnud, stanged lahti tuld jne. Ei jää see asi terveks midagi. Üldiselt ma sõidaks sellega suviti rajapäevadel vms. aga kokkuvõttes võib igaüks ise teha oma autoga mis tahab. Eks tegelikult ole selline 50/50 kaalujaotusega ja võrdlemisi hea erivõimsusega asi päris korralik. Niisama töristada sellega polegi mõtet. Sõidetakse ka uute Subarute jms palju kallimate autodega. Muidu väga huvitav masin, ainuke Eestis ?
  4. Jep, hoian silmad lahti. Kellegil miskit vedeleb võib teada anda. Eks uurin millalgi ka siit kohalike lammutajate käest.
  5. Peretuttav teeks mulle ka niisama selle. Tegelikult lootsingi, et see E34 kangas sobib. Nüüd selgus et mitte. Oleks vaja kuskilt leida õiget kangast.
  6. Uurisin, ning see E34 oma pole sama tooni-koodiga. Samamoodi pole FL e30nete oma. Uus kangas on 1x1,6m latakas ja selle hinnaks on 97 EUR. Üksinda mul seda niipalju vaja pole, seega pole ostma mõtet hakata. Seda on siiski vaja õmmelda, õige kujuga tükki enam saada pole. Kusagil vedeleb miskit preface seest, siis oleks huvitatud.
  7. Need teised on jh märgatavalt kallimad. Vend nägi ühes x5-es samasuguseid ja ka see bmw märk oli peal juhi omal. Neid saab tellida ka teistele BMW mudelitele, lihtsalt sellisel juhul on kuju teine. Sellesuhtes on õigus, et täpselt samad teistesse ei lähe. Muidu need matid on täitsa OK ja ma nendega rahul. Selge, ma küsin uuesti oma sõbralt ta auto VIN koodi ja vaatan üle.
  8. Tulles selle sisu juurde veel tagasi. Nimelt on mul juhi-istme see üks külg natuke katki. Käisin kunagi ka UM-ist uurimas, aga kangast ega ka tervet istmepõhja enam ei toodeta. Seega sealt ei saanud midagi. Sain aga ühe E34 salongidetaili, kus on seda kangast kulumatta kujul piisavalt, et lasta uus istmekülg teha. Nimelt vaatasin selle auto VIN koodi järgi, et ka sellel on salongi värvuseks märgitud antrasiit. Minu mäletamist mööda oli mu auto seest sama värvi, aga ma pole seda mitu kuud näinud enam ja praegu nagu vaatan pilte siis tundub see seest heledam. Istme küljel mingit mustrit pole. Kas E34-jas kasutatud kangas on sama tooni mis E30 oma ?
  9. Jah sul on ühtemoodi õigus. Hiline M20b27 ja M20b25 plokk on täpselt samad. Seega vahet pole, kas on ETA vänt, kepsud ja kolvid sisse tõstetud 2.5 liitrisesse (nagu mu venna autol tehtud on, mis siis oleks nagu TÕELINE stroker) või lihtsalt m20b25 kaas, sisselase, kütuselatt/pihustid, motronic jms panna ETA plokile. EBK foorumis ma panin mudelinimeks lihtsalt 327i, kuid siin on reeglites kirjas, et mudelinimi peab olema see, millisena ta tehasest tuli s.t 325e. Tegelikult on igasugu huvitavaid mõtteid siginenud töömahtu veel tõsta, aga neist ei räägi enne, kui midagi reaalselt tehtud on (niipea seda vaevalt juhtub). Hetkel pole praegune võimsus ennast veel ammendanud ka. Praeguseks olen raha kokku korjanud välimuse/sisemuse parendamiseks. Kõigepealt saab venna auto valmis siis vaatame mis sellega teeme
  10. Ostsime vennaga 2 komplekti s.t kokku 8 matti. Ühe komplekti hind oli 47 EUR vist. Tegu on siis mattidega mis on mõeldud kasutatud autodele. Need on kõik ühesugusest materjalist, aga erineva kujuga s.t uuele x5-le ka jne. Värvi valida ei saa. Saab neid www.h2.ee. Käisime ka UM-ist küsimas, aga sealt öeldi, et kahjuks enam ei toodeta.
  11. Need pildid tehtud telefoniga s.t ei hakanud vähendama. Mul tulevad kohe ette Vaatasin, et tehase järgi on mul auto salongi värvuseks pandud antrasiit. Aga see ju hall Muidu need on tumehallid, mitte täiesti musta värvi
  12. Nüüd saab sinna sisse vägistatud mingid täiesti vale kujuga pruunid jobtvaju-matid välja visata Tegelikult on need antrasiit-hallid. Viletsate piltide peal tunduvad mustad :roll:
  13. Loodame et saab need viimased matid ikka kätte veel . Mingi 2 kilo vana raha köhida oleks natuke liiga palju. Mul on autos mingid kahekorra keeratud jobtvajumatid sees. Keretöid teeb sellele proffesionaalne plekksepp. Autol pole praegu minuteada salongi seeski, selle sa võtsid kohe välja ?
  14. Mul asi siiani toimib, niiet keilamehed ei sõida vast alati sodiks asju . Callaway polnud tegelikult autole ülevaatustki teinud. Teiseks ta värvis ära auto oma praktika käigus, kui selleks oli hea võimalus. Tegelikult ma oleks pooldanud, et Jürgen mõne originaalkorras masina ostnuks ja seda ma talle ka soovitasin, kuid tegelikuses pean ise ka tunnistama, et see masin on kuidagi omamoodi päris cool. Enda oma vastu küll ei vahetaks, kuid küll see peagi libedamgi on. Oli täpselt teada millises seisus asi on, ning selle seisukorra üle rohkem kui nädal mõeldud. Ega pole neid korraliku mootoriga asju niiväga võtta ka enam. Eks asi selles ka, et omanik teab keretöödest 10x rohkem kui mootoritest
  15. Auto on väljast küll ilus, kuid põhi ja koopad tegematta. Koopad on sellepärast läbi et neid on rullitud ja rattad koopasse käinud, mis on tänapäeval äärmiselt popp ja noortepärane . Vaadage EBK-s ringi Mingit petukaupa vms polnud, kõik oli ette teada. Kevadel on asi teedepeal Omanik sellega talvel ei sõida, saigi ostetud sügisel esimeste plägailmadega, et kevadeks asi valmis oleks. Jürgen ehk viskab mõned pildid ka tehtud töödest. Tegelikult midagi hullu polnud..
  16. Mitte vedrud ei kulu ära, vaid originaalamordid lähevad peeti. Nimelt on need liiga sisse lükatud ja taob õli välja lõpuks. 60mm madalduse jaoks peab ostma ka vastavad amordid.
  17. Tõmba ööseks - klemm aku pealt maha, siis ei tõmba akut tühjaks. Hommikul ühenda tagasi kui sõitma lähed Uksed keera võtmega lukku
  18. Proovisõitu tegid, siis poritiibu küljes polnud ? et asi jäi ikka terveks ?
  19. Cabrio E30 ja veel sellist värvi on suveks lihtsalt parim.
  20. Hääletamise kohapealt ma ei teagi mida teha. Iga kuu jaoks eraldi hääletamist korraldada vist ei saaks nagu EBK-s on, sest siin on palju vähem autosi. Seetõttu tuleks ikka leppida vist üldise hääletamisega
  21. Ma ei mõelnud, et ühe nurga alt peab tegema, seda oleks võimatu ka teha, kui igaüks ise oma pilte teeb. Mõtlesin seda selle all, et keegi eelnevalt pakkus, et teha kõik koos kuskil, et siis igat autot pildistataks sama moodi. Selle idee heaks küljeks oleks see, et kõik oleks ühtlase kvaliteediga, samas miinuseks vast see, et autosi kokku saada üldse 12. Teise mõttena tahtsin öelda, et tekiks midagi auto reklaami sarnast, kus 1 pilt oleks kusagilt eestpoolt, 2. tagant poolt, selleks et ei oleks ühte ja sama pilti mingi ühest otsast või küljest. Vähemalt 1 pilt võiks olla salongist, sest tahaks näha, millised need autod seest on. Võib olla oleks parem mõte 1 väljast, 1 kapoti alt ja 1 salongist Seda millise nurga alt ja kuidas oleks pildistaja enda valida. Hääletaks siis tervenisti auto poolt, mitte konkreetse pildi. Selline variant pakuks huvi nii mootori poolest, kui ka sisu poolt. S.t iga kanditaat esitaks 3 pilti (autost, mootorist, salongist) Piltide jaotuse all mõtlen midagi sellist nagu see uue F30ne reklaam
  22. Tere Pakuks ka ühe idee välja. Äkki võiks ära unustada selle talve ja ilma teema, sest paremate pillidega talvel siin ei sõideta ja mõnest väga ilusast autost ei pruugi head pilti tulla talvel. Nagu Eix enne juba siia kirjutas tegi ta talvepilte küll, kuid ei sobinud. Nimelt ma pakuks välja, et võiks pildistada igat autot 3x. ehk eest nurga all, tagant nurga all ja salongist (kas juhikoht, küljepealt vms) . Seejuures jääks esiosa pilt nagu peapildiks ja tagaosa, ning salongi pilt kõrval väiksemana (pool lehte esiosa, teine pool salong + tagaosa). Hääl nagu tervele autole (3 pilti). Tähtis oleks piltide ühtne joon, et kõik autod oleks enamvähem samast stiilis pildistatud. Üks variantidest oleks vb olla teha need pildid kõik koos ja ühte moodi nagu eelpool samuti mainiti või teeb igaüks ise ja seejuures võiks jääda pildistamise kaugus ja nurk omaniku enda valida. Kokkuvõttes midagi sellist nagu autoreklaamides Umbes midagi nii: Sellisel juhul pääseks kalendrisse foorumi 12 parimat autot, ning oleks neid huvitav vaadata, aga see on vaid üks mõtetest. Salongi pilti võiks ka katuseluugist teha, kuid seda kahjuks kõigil autodel pole
  23. Need väikesed kojamehed on minuarust humoorikalt retrod.
  24. Kle Siim ütles, et tal olid tuled veel palju tumedamad, et ta nühkis atsetooniga puhtaks, ei juhtunud midagi halba. Vaata tal seal teemas näed, et olid tunduvalt hullemad
  25. Et siin asi päris unustuse-hõlma ei vajuks: Mõtlesin, et peaks korra asjal hääled sisse ajama: Aku oli muidugi tühi: Igatahes nii kõrge on üks originaalkorras preface. kursavenna värskelt värvitud 325e sedaan. Peale seda käivitus hästi, pumpasin ühe tagarehvi rohkem täis ja luristasin sellega seal natuke edasi tagasi pidurit peal hoides. Õnneks autos mingit niiskust vms polnud. Samuti polnud pidurid rooste läinud, auto lükkasin üksinda ukse juurde välja. Aku võtsin pealt maha ja kaasa, et laadima panna. Krt suvi võiks juba tulla :

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.