Kõik, mis oo7 postitas
-
318i Cabrio '92 - Maiso
Ise ostsin 16 peale 45 kõrged rehvid, muidu koopa vahe liiga suur. Paned mingid madalamad vedrud ka? Mis et neil on siis?
-
Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Leksil autopiloot ei toimi vist. Ilma selleta ei viitsi nii kaugele sõita
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Kas siis kompressioon on madal ? See sul sügisel ju rebis küll alati külg-ees kohale
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
Las ma arvan, plokikaas läks puruks
-
Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Tore et viitsid korraldada. Üritame siis kõik üritust oma sõpruskonnas propageerida ja kohale ilmuda.
-
BMW 325 stroker siduri valik
Selle vähese info põhjal, mis sa siin praegu avaldad on raske midagi öelda. Eeldades, et tegu on 2,7 liitrise strokeriga, millel on väga umbes öeldes kuskil 260nm maksimaalset pöördemomenti ja seda, et turbo on matemaatiliselt pöördemomendi kordaga, siis on sellel autol kuskil 260x (1+0,5) = 390nm maksimaalset pöördemomenti. Ma usun, et originaalsidur annab järgi selle peale kindlasti. Kõige suurema pöördemomendiga on 325e ja sellel on 230nm. Scahcs sportsidur koos korviga on mingi 600 EUR umbes. Otsi internetist millist pöördemomenti see talub, ma kahjuks enam ei mäleta
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
Ma ei mõelnud, et vastu käib, ma alla proovinud, käis suht napilt mööda 8 tollise peal. Lihtsalt sobivad madalamad paremini, kui auto madalam on. Koopa vahe jääb sarnaseb originaaliga.
-
Mul on pill -40mm madaldatud, ei saa balloone panna. Jäi otsus hetkel, et ostame kõik 205/45R16 ja kui hakkab otsima teed siis lähevad need venna auto alla ja ostan 195/45. Hetkel on rehvimõõt 205/50 taga ja 195/50 ees. Mõlemad 15 tolli. Need 205/45 jäävad isegi veidi kõrgemad
-
Vedelevad keltsas hetkel polegi mõelnud nendega midagi teha
-
Mulle on väga tähtis auto soiduomadused, kui pillil 150 pealt rool rööpas tee peal nagu sea tra käib on ka hirmuäratav. Vb olla olid enne sitad rehvid v krt teab. Praegu ka erinevad
-
Keila kohalikus autopoes müüakse igasugu imeasju ja nagu eeldatud olid seal ka Borbeti kirjad olemas. Ostsin endale varem ka kapslitele originaal poldid ja võtme nagu siin pildil: Siiani olen veel kahtleval seisukohal, millises mõõdus rehvid panna autole. Taha 205/45 ja kas ette sama või 195/45 Kunagi hakkas jubedalt teed otsima kui ees olid 205 nagu taga
-
320i (m20b25) '90 risto21
Mind pimestasid ka reedel
-
Kes, kus ja keda nägi
Oli päris tolmune jh, aga muidu paistis originaal ja viisakas
-
Kes, kus ja keda nägi
Risto21 veeres väga läikivate ratastega vastu lennujaama juures ja nägin ühte 325ix punast sedaani ka veel.
-
Lobamokkade rubriik
Minuga juhtus Tartu maanteel eile hommikul suverehvidega 316i-ga midagi sellist: Kellel rullid juba käigus, hoidke hommikuti tagasi
-
E30 pildid internetist.
Punane e30 seal ilus
-
See aasta on jh kuidagi kohe eriti hästi füüri läinud, neljakohaline nr ammu täis. Selle eest auto endaga pole midagi teinud, see kopitab niisama. Ükspäev kui ilus ilm oli ajasime välja ja lasime maanteel tühjaks paar korda Hetkel tegeleme venna pilli võimsamaks tuunimisega. Punasega hakkab millalgi kuu lõpus tegelema ma arvan, siis keerab kõik vidinad külge, vahatab ära ja hakkab sellega sõitma
-
Nahk ~60 EUR Vänt ~40 EUR. Ma ostsin selle plastik ketta ka sinna, see oli ~3 eurot. Nahk muidu väga ilus, ma ostaks pigem selle, kui laseks teha kuskil. Katuseluugi vänta, nagu Eix ennist siin teemas mainis kuskilt ei saa. Pool aastat oli kuulutus üleval nii EBK-s kui siin.
-
Selge, mul omale turkas tegelikult et Keilas ühes tsurka-auto-poes müüakse ka neid igasuguseid, lähen käin sealt enne läbi, kui tellima hakkan.
-
Kohale on ilmunud UM-ist järgnev kraam: Katuseluugi vänt, õhulõdvik, tagatule tihendid, käikari nahk, peegliklaas ja vaakumvoolikut jooksev meeter. Kavas on siis selle kuu jooksul pill valmis timmida. Veljed on poleeritud aga veel värvimata. Vaja tellida rehvid ära ja kogu see kraam auto külge monteerida mis kokku ostetud on Kust saab Borbeti kleepse kapslitele ?
-
324td Touring '89 - grimes
Paistab suhteliselt viisakas pill, eitea kas tasub laiali lammutada ?
-
316i (m50b25) '89 - devil86
Originaalkorpuses progreaju = selle originaalplaadi peal programmeeritav kiip, kuhu käib arvuti taha ?
-
Keegi 2015 suvise kokkusaamise organiseerib?
Erinevaid autospordi üritusi toimub ma arvan küll, katsuks siit mõnele kasvõi kambaga kohale minna. Näiteks kevadine EKBK rajapäev kasvõi Kokkutuleku korraldamise kohapealt võiks vast selle teema pealt maha rahuneda veidi, sest eelmine aasta oli näha, et kiirendajaid-rallijaid nagu väga pole. Loogiliselt võttes ei taha ise ka kodust mingi 250km kaugusel kila-kola täis autot peenestama hakata. Peaasi et midagi toimuks ikkagi, seetõttu vast ei tasu väga kriitilised olla ükskõik mis pakkumiste peale.
-
316i 2-ukseline sedaan (M50B25 2979ccm stroker) '90 - Chulo
Kunagi olen abis olnud sellise töö juures, kus juhtmestik vahetatakse ringi. Autoks oli E34 küll, kuid samuti tegeles sellega elektri-alal töötav ja vastava haridusega mees. Sellega on ikka tükk tegemist aga lõpuks sai kõik asjad tööle. Ei soovita seda ette võtta, kui asja vastu suurt huvi pole
-
318i Cabrio '92 - Maiso
Väga ilus auto. need veljed ostad, siis katsu normaalse laiusega osta, mitte liialt üle pingutada