Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. Sul oleks vaja 325e difftit. Õnneks need on tugevama suure korpusega ja need kellel originaal kast seda ei taha, sest liiga aeglane, seega see peaks kestma väga hästi ja kuskilt leidma ka, siin ju just pakuti. Kui diisli-pöördeid tahad, siis 318tds compacti all peaks olema 2,65 vist, seda pakuti mulle kunagi kui otsisin diffrit. Mul on need väikesed katki läinud koguaeg. Võrdluseks mu mõlemad autod, millel 3,45 all. E36 on suuremad rattad all, see langetab pöördeid, kuid kui tujurikkujaid vaadata, siis on suhteliselt selgelt aru saada, miks väike mootor mõttetu on Kui arvestada, et mul on veel vana ise-aretatud-M20 ja teisel M43, siis ei üllatuks, kui sinu oma üldse ökonoomsemaks läheb
  2. Päris diisliga ei saa ikka siis peaksid aretama sinna teise kasti, aga sama mis e30 325i saaksid sellega
  3. Praegu otseselt pole, ma enne iga aasta otsinud kui peeti on läinud ja siis ei leidnud kuskilt, hetkel 3,45 all
  4. Tõmbabki korralikult, eks kui ära tüütab siis ma ise paneks 2,93 sinna, see on veidi aeglasem kui mul ja peaks olema ideaalne tänavale pärssimata kiirendust. Ma enda omale oleks ideaalis 3,64 pannud aga pole saada kuskilt
  5. Ükskõik millise e30 v.a dog leg Ma jagasin seda selle pärast et sa näeks et praeguse kasti ja diffriga on pöörded sama kõrgel kui enne oleksid 4,25 diffriga sõitnud. Mu 316 e36 on ka 1:1 ja 3,45 all aga sellel on tunduvalt suuremad rattad. Mis mõõdus rehvid sul taha alla lähevad?
  6. Sest originaal kasti 5 käigu ülekanne on see
  7. Siis on seis ju veel hullem 3,45/0,81= 4,25 Mida suurem number seda kõrgemal pöörded on. 205/45R16 rehviga teeb see ~3300 @ 90km/h Selleks, et saada pöörded samale tasemele, kui seda oleks originaal kasti ja 3,45 diffriga (ehk nagu mul), peaksid tarvitama 2,79 diffrit ( varasemad 325e-d) Teine variant on alla aretada M20 käigukast, aga siis see jääb vildakile rohkem ja vaja aretada uus käiguhoovastik ja kasti tala. Sõber enda autol just alles tegi seda (tal E34 küll)
  8. 3,25/0,81=4,01 Ehk tulemus on sama kui originaal kastiga 4,01 diffriga sõita. Ehk veidi nagu liiga aeglane ülekanne, eriti kuna mainisid, et ei taha mingit kiirendusmasinat teha sellest. Täpsemalt võib netist mõnest kalkulaatorist vaadata, kuna kiirus oleneb ka ratta suurusest näiteks www.tqhq.ee
  9. Sees võib päris palav olla
  10. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Jah me saime juba aru et sa saad poest kätte
  11. Tuleb pea piisavalt masinasse pista Ma igakord paika saanud siiski Nüüd kui venna autot tegime võtsime kapoti ära küll, aga kuna ma enda rihmasid alati üksi vahetanud siis üksida kapotti ära võtta ja tagasi panna natuke ohtlik
  12. Radikas jääb kindalt ette, ma mingi 5x rihma vahetanud M20-l. Alt suure rihmaratta-juraka jaoks vaja tõmmitsat ja see ei mahu sinna muidu elusees ära. Lisaks radika välja tõstmine pole ka mingi töö, kuna lõdvikud on nagunii lahti mootori küljest. Siis jätadki need radika külge ja tõstad välja. Selle asemel et neid hakata radika külge tagasi keberniitima, kui see auto külge jääb. Preface masinal on 2 poldiga kinni ülevalt ja ongi kõik.
  13. Radikas kindlasti, kapotti ei pea ära võtma, mina pole võtnud, aga parem on teha küll kui ära võetud
  14. Peaks see nv auto korda tegema ma arvan, vaja peale rataste külge monteerida kogu see krempel mis kokku ostetud on Täna juhtus juba häbiväärne asi, kus tööle sõites Jürini käis omavahel väike naljakas kangutamine mingi pereisaga, kes siis lõpuks naerul sui oma Opel Zafiraga mu 316-st mööda vajutas , ehk viimane aeg punane korda teha , et sellistesse olukordadesse mitte sattuda Muidu mis velgedesse puutub veel siis need olid enne aerosooliga roosaks võõbatud ja paksult tolmu täppe täis. Kapslid olid üldse pintsliga roosaks värvitud. Mu vend pani veljed lahusti sisse ligunema ja seal tuli see maha. Muidu ta ei lubanud mul kuskile pritsi neid viia, sest siis ei jää pärast värv perfecto Kuna aparaat kus neid treida oli 5 poldiline, siis sai sellised adapter flantsid kohe projekteeritud :
  15. See auto pole müstiliselt kallis, kui vaatate muid autosid sama raha eest siis väga midagi ideaalset ei saa naguni veelvähem e30. Peaasi et viisakas masin
  16. Tänan, jätan meelde. Peab ise ka hoolikam olema enne aarekividesse haugatud küll parklas kuskil. Loodan, et uued rehvid kestavad kaua ka
  17. Ma selle replica osas ei oska seisukohta võtta osad ütlevad et kestavad. Eks nad jah nõrgemad on aga väga rihmad peal ei ole peaks nagu toimima
  18. Pulber värv ei jää nii ilus ka. Ma ise ei poleerinud. Kuskil 500 läheb see velgede korda tegemine kui laseks teha
  19. Veelgi olulisem on auto velgede küljes Ka originaal korkidega võib originaalne auto väga ilus olla, peaasi et auto korras. Üldiselt vanade velgede taastamine on päris kallis, mu vend ütles et sinu käest replicad osta ainult selle eest oleks olnud juba mõistlikum Aga noh eks neid type B sid ma nii kaua tahtnud ja ei jäänud muud üle kui sai need täiesti korda tehtud. Tahtsin sellele autole ajastukohaseid velgi, sai mitu aastat otsitud vahelduva eduga
  20. Vedrustus kindlasti madalam, mingi -40-50mm umbes nagu minu autol. Vana punase ostmine on muidugi omaette teema ka aga kivikaitse osa ei ole pleekinud vähemalt foto pealt, seega on lootust, et ehk peab ainult korra aastas poleerima.
  21. On tuttavatel juhtunud küll seda. On ka nii juhtunud et rullik oli kinni ja panid käima siis miskit kägises. Natuke aega kägises ja oligi olemas
  22. Jep, viimastel piltidel on näha, et rehvid on peal. Sain need koos rehvidega kätte.
  23. Veljed said valmis. Värvitud on nad nii nagu originaalis on, ehk keskelt hõbedane ja rant poleeritud. Kahjuks nii ägedad pole kui enne roosana, aga ehk parem teostus teeb selle tasa. Eks see jääb igaühe enda otsustada, ise olen tulemusega väga rahul. Tuleb veel seestpoolt ära vahatada, siis saab alla keerata. Rehvideks uued 205/45R16 Barum Bravuris 3-ed.
  24. Kui kaua seisnud siis vaata et mootori rihm pooleks ei lähe, vahetuse välp on 4 aastat. M20 puhul selle vahetamine lihtne On see ikka 323i mitte mootorivahetuse läbinud? üks summuti toru miski pärast ainult. päris haruldane masin

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.